ay yaşlarınız ne güzel valla. ben geç anne olacağımbazen oğlumun evlendiğini bile göremem diyorum
ay yaşlarınız ne güzel valla. ben geç anne olacağımbazen oğlumun evlendiğini bile göremem diyorum
kizlar selam. uzun zamandir yazamadim. bahsetmistim daha once belki hatirlarsiniz ofisi izmite tasidik. her gun git gel biraz yorucu oluyor, orada da pek giremiyorum kk ya. herkes iyi galiba. pazar gunu de bir grup bulusmus - super resimler. insallah bir kez daha olur - biz de katiliriz. bu arada artik doktorumuzla 2 haftada bir gorusuyoruz - sizin de oyle mi?
Kızlar ben genelde okuyorum sizi çalıştığım için pek fırsat olmuyor. bir kaç kez yazmıştım sadece belki hatırlayan olur. Kısacası ben de temmuz annesiyim inşallah:)
Annelik küçük olmamak şartıyla her yaşta güzeldir bence senin daha bi kıymeyli olur anneliğin RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin anne olmak için yanıp tutşanlar var 50 yaşında bunu göze alanlar var daha çok gençsin bence
canım hoşgeldin seni görmek ne güzel uzun zamandır yoktun :)
bana müsade hanımlar mesaim bitti hoşçakalınn iyi akşamlarr
hatırladık canım nasılsınız bebişinizle
öyle düşünme canım allahın izniyle görürsün inşallahkaydirigubbakcemile5
ay canım. valla düşünmüyorum zaten rabbim bilir kimin ne kadar bu dünyada kalacağını. hele ben ilk eşimi kollarımda kaybetmişken ilersini hiç bir zaman düşünmem. allah hepimize önce sağlık versin. dediğin gibi her şey yaşandığı zamanda değerlidir benimkide bu zaman :1hug:
amatistcim gerçekten çok zor bişey yaşamışsın canım ya hiç kolay değil Allah güç sabır versin
rabbim ne kadar ömür biçtiyse o kadar görücez canım sende gönlünü ferah tut hayatta ne güsel anılarınız olucak inş. hepsi şaşırtıcak sizi mutlu edicek :1hug:
babylon canım çok yorma kendini 32. haftadan sonra 15te bir oluyo muayneler bizde de öyle canımcım daha iyi sanki dimi özlemimiz kısaldı yavrukuşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?