2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Evet elif ya katılabilirler aslında dimi yani bizde şu gruptayız felan ama bunlar anında uçtular neyse artık
Biz başka sayfalara gidince yazıyoruz canım iki satır bişiy gizli iş yapmıyozki kaydirigubbakcemile3

kizlar selam. uzun zamandir yazamadim. bahsetmistim daha once belki hatirlarsiniz ofisi izmite tasidik. her gun git gel biraz yorucu oluyor, orada da pek giremiyorum kk ya. herkes iyi galiba. pazar gunu de bir grup bulusmus - super resimler. insallah bir kez daha olur - biz de katiliriz. bu arada artik doktorumuzla 2 haftada bir gorusuyoruz - sizin de oyle mi?

ay yaşlarınız ne güzel valla. ben geç anne olacağım bazen oğlumun evlendiğini bile göremem diyorum

Annelik küçük olmamak şartıyla her yaşta güzeldir bence senin daha bi kıymeyli olur anneliğin RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin anne olmak için yanıp tutşanlar var 50 yaşında bunu göze alanlar var daha çok gençsin bence

Kızlar ben genelde okuyorum sizi çalıştığım için pek fırsat olmuyor. bir kaç kez yazmıştım sadece belki hatırlayan olur. Kısacası ben de temmuz annesiyim inşallah:)

canım hoşgeldin seni görmek ne güzel uzun zamandır yoktun :)
bana müsade hanımlar mesaim bitti hoşçakalınn iyi akşamlarr

ay canım. valla düşünmüyorum zaten rabbim bilir kimin ne kadar bu dünyada kalacağını. hele ben ilk eşimi kollarımda kaybetmişken ilersini hiç bir zaman düşünmem. allah hepimize önce sağlık versin. dediğin gibi her şey yaşandığı zamanda değerlidir benimkide bu zaman :1hug:

babylon canım çok yorma kendini 32. haftadan sonra 15te bir oluyo muayneler bizde de öyle canımcım daha iyi sanki dimi özlemimiz kısaldı yavrukuşlara

amatistcim gerçekten çok zor bişey yaşamışsın canım ya hiç kolay değil Allah güç sabır versin
rabbim ne kadar ömür biçtiyse o kadar görücez canım sende gönlünü ferah tut hayatta ne güsel anılarınız olucak inş. hepsi şaşırtıcak sizi mutlu edicek :1hug:

başın sağolsun canım.
hayatta kimbilir nelerle karşılaşacağız allah bilir tabi
önümüzdeki yıllar bize neler öğretecek neler yaşatacak belli değil
ama inşallah yeni yaşantınız huzurlu sağlıklı mutlu olr

sağol canım. allah kimseye göstermesin. önemli olan şuanı yaşamak :) bir kucağımıza alalım sağlıklıca inşallah. istanbula geldiğimizde ziyaret edeceğiz sizleri kaydirigubbakcemile3

kızlar bende pazara gitmeliyim artık gelince kalanlarla sohbete devam inşallah görüşmek üzere kendi nize bebişlere ve kocalara iyi bakın emiii

amatistcim Allah sabır versin çok zor bişi yasamışsın .yine de metanetlisin Allah bu eşine ve oğluna sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…