canım galiba herkese yaz rehaveti çöktü ondan kimsenin sesi çıkmıyor...ya ben neden kendim çalı kendim oynuyorum kızlar konuşsanızasenağlama
çok mu tekmeledi canım ondan mı uyuyamadın.kızlar beni bi uyku bastı ya yattım kuzucum uyutmadı sersem gibiyim resmen
kızlar beni bi uyku bastı ya yattım kuzucum uyutmadı sersem gibiyim resmen
canım galiba herkese yaz rehaveti çöktü ondan kimsenin sesi çıkmıyor...
kolay gelsin uykulu uykulu da yemek hazırlanmıyor..geceleri uyuyabiliyor musun?canım ya akşam üstüleri genelde öyle oluyor sanırım.açılırsın herhalde birazdan.bende yemek hazırlıcam ama uykum var
kolay gelsin uykulu uykulu da yemek hazırlanmıyor..geceleri uyuyabiliyor musun?
evet canım tekmesinden uyuyamadım bende tekrar kalktım sersem gibi dolanıyorum evin içindeçok mu tekmeledi canım ondan mı uyuyamadın.
canım ya akşam üstüleri genelde öyle oluyor sanırım.açılırsın herhalde birazdan.bende yemek hazırlıcam ama uykum var
iyi ne güzel canım gece uyuman.ben geceleri uyuyamıyorum.aslında uykum geliyor ama bir nefes darlığı, bir bunaltı bi de dakka da bir tuvalete git.perişan oluyorum uyumadan sabahlıyorum çoğu kez.hele dün gece çok kötü oldum.uykum geldi yattım yine bir darlık oturma odasına geçtim belki orda uyurum diye.ama orda da uyuyamadım daraldım bir ağlama krizi tuttu sonra titremeye başladım kendimi durduramıyorum çok kötüydü.2 saatte normale döndüm.eşim çok korktu bişey olacak diye bana.evet canım uyuyorum baya rahat gerçi biraz geç uyuyabiliyorum ama Allah razı olsun bebeişim eziyet etmiyor gece sanorom acısını doğunca çıkarıcak.sen uyuyabiliyormusun
Allah hepimizin yardımcısı olsun son zamanlar böyle sıkıntılı geçiyor.Az zamanımız kaldı Allah dayanma gücü versin hepimize..evet canım tekmesinden uyuyamadım bende tekrar kalktım sersem gibi dolanıyorum evin içinde
evet canım tekmesinden uyuyamadım bende tekrar kalktım sersem gibi dolanıyorum evin içinde
valla benimde yemek yapmayı hiç istemiyor canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi ne güzel canım gece uyuman.ben geceleri uyuyamıyorum.aslında uykum geliyor ama bir nefes darlığı, bir bunaltı bi de dakka da bir tuvalete git.perişan oluyorum uyumadan sabahlıyorum çoğu kez.hele dün gece çok kötü oldum.uykum geldi yattım yine bir darlık oturma odasına geçtim belki orda uyurum diye.ama orda da uyuyamadım daraldım bir ağlama krizi tuttu sonra titremeye başladım kendimi durduramıyorum çok kötüydü.2 saatte normale döndüm.eşim çok korktu bişey olacak diye bana.
canım ben hep yatarken ayetel kürsiyi okuyorum.hatta diğer duaları da.demek ki yaşamam gerekiyor böyle bişeyi..Allaha dua ediyorum bana dayanma gücü versin diye.doktoruma da söyledim.hamilelik psiklojisinden oluyormuş..Kızım sağlıklı gelsin de ben katlanırım herşeye...kıyamam sana ben.canım bende en erken 2 de yatıyorum o zaman uyuyabiliyorum.tuvalete filan kalkıyorum ama etkilenmiyorum pek ondan.birde ben hamile kalıdığımdan beri yatarken ayetelkürsü okuyorum baya faydası oldu istersen dene sende.aslında benim şu aralar en büyük sorunum mide yanması gaviscon içmekten bir hal oldum
amin canım bide sıcaklar bastırınca zorlayacak biziAllah hepimizin yardımcısı olsun son zamanlar böyle sıkıntılı geçiyor.Az zamanımız kaldı Allah dayanma gücü versin hepimize..
evet zor geliyor ama yapacak birşey yok napalım yapıcaz.demekki benle ilgilen diyor annesi
canım ben hep yatarken ayetel kürsiyi okuyorum.hatta diğer duaları da.demek ki yaşamam gerekiyor böyle bişeyi..Allaha dua ediyorum bana dayanma gücü versin diye.doktoruma da söyledim.hamilelik psiklojisinden oluyormuş..Kızım sağlıklı gelsin de ben katlanırım herşeye...
sıcaklar bastırınca zor olacak.temmuz başı gibi doğum yapacağız inşaallah.asıl sıcaklar temmuz sonu ve ağustosta oluyor.o zaman yavrucuklarımız kucaklarımızda olacaklar.amin canım bide sıcaklar bastırınca zorlayacak bizi
evet ilgi istiyor zillim benim babası mışıl mışıl uyuyor şimdi
eftelyacım süt içiyor musun mide yanması için.geçiriyormuş öyle duydum.bi de aclı yememek lazımmış o zaman daha çok yanarmış..Allah kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?