başın sağolsun canım.
hayatta kimbilir nelerle karşılaşacağız allah bilir tabi
önümüzdeki yıllar bize neler öğretecek neler yaşatacak belli değil
ama inşallah yeni yaşantınız huzurlu sağlıklı mutlu olr[/QUOTE
dostlar sağ olsun. hep güzel günler olsun hepimiz için her şeyden önce sağlık gerisi bir şekilde oluyor. a.s.
sağol canım. allah kimseye göstermesin. önemli olan şuanı yaşamak :) bir kucağımıza alalım sağlıklıca inşallah. istanbula geldiğimizde ziyaret edeceğiz sizleri kaydirigubbakcemile3
amatistcim Allah sabır versin çok zor bişi yasamışsın .yine de metanetlisin Allah bu eşine ve oğluna sağlıklı uzun ömürler versin
ametistcim normalde 36. haftadan sonra haftada bir görülüyor ama senin durum farklı tabi sen daha sık görmeye başladın bizden önce ben pek doktorun isteğinden dışarı çıkmadım 32. ye kadar ayda 1 36 ya kadar 15de bir sonrasında haftada bir dedi şimdilik o şekilde ilerliyoruz bakalım umarım herşey yolunda giderde böyle devam ederiz :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 YOK CANIM YA GÖBÜŞÜ ZIPLATACAK KADAR KALP ATIŞI OLMAZ HERHALDE ETİ NE BUDU NE :roflol:
canım hıçkırık dışardan duyuluyor diyorlardı bende onun için hıçkırabileceğini düşünmedim hiç.benimki hormonlu hayatım ben 9 aylık değil 9 yaşında doğurcam:roflol:
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
bende sayenizde öğrendim ya hıçkırık oldğunu.bende acaba kalp atışımı diye düşündüm
felaket sıcak var:1ninca:
ya ben neden kendim çalı kendim oynuyorum kızlar konuşsanızasenağlama
ben bugün bunalmadım evde dışarı çıktım bir ara çok sıcaktı ama evim bugün esiyor nasılsa akşamda oldu birasdan kocacım gelir yarın evde yarın az girebilirim malum kocam evde kardeş kardeş yatıyoruz dediysek o kadarda demedikkaydirigubbakcemile3
bende anlamıyorum bugün neden kimse konuşmuyor yaaaavvff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?