2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sağol canım. allah kimseye göstermesin. önemli olan şuanı yaşamak :) bir kucağımıza alalım sağlıklıca inşallah. istanbula geldiğimizde ziyaret edeceğiz sizleri kaydirigubbakcemile3

amatistcim basin sagolsun canim yaa. ne fena bir sey yasamissin. allah bundan sonra hep guzel gunler gostersin insallah.

amatistcim Allah sabır versin çok zor bişi yasamışsın .yine de metanetlisin Allah bu eşine ve oğluna sağlıklı uzun ömürler versin

amin canım inşallah. allah herkese önce sağlık sonra huzur versin. hepiniz sağ olun. çok acılı zamanlardı benim için ama yaşamam lazımmış belkide benim için bir sınavdı. çok gençttim. bende çok seyler aldı götürdü çok şeylerde kazandırdı. allah kimsenin başına vermesin

ay arkadaşlar ben bu şekr yüzünden yaklaşık 2 aydır 15 de bir görüyorum oğluşumu ama şimdi haftada bir görsem diyorum. ki bende 33.haftdan sonra her hafta görmek istedi doktorum. yetmiyor yetmiyor

ametistcim normalde 36. haftadan sonra haftada bir görülüyor ama senin durum farklı tabi sen daha sık görmeye başladın bizden önce ben pek doktorun isteğinden dışarı çıkmadım 32. ye kadar ayda 1 36 ya kadar 15de bir sonrasında haftada bir dedi şimdilik o şekilde ilerliyoruz bakalım umarım herşey yolunda giderde böyle devam ederiz :Saruboceq:

Sağlıklı olunda ne kaldı ki şurada göz açıp kapatıncaya kadar gececek dimi zaman ?

kaydirigubbakcemile3 YOK CANIM YA GÖBÜŞÜ ZIPLATACAK KADAR KALP ATIŞI OLMAZ HERHALDE ETİ NE BUDU NE :roflol:

canım hıçkırık dışardan duyuluyor diyorlardı bende onun için hıçkırabileceğini düşünmedim hiç.benimki hormonlu hayatım ben 9 aylık değil 9 yaşında doğurcam:roflol:

canım hıçkırık dışardan duyuluyor diyorlardı bende onun için hıçkırabileceğini düşünmedim hiç.benimki hormonlu hayatım ben 9 aylık değil 9 yaşında doğurcam:roflol:

bende sayenizde öğrendim ya hıçkırık oldğunu.bende acaba kalp atışımı diye düşündüm

ben bugün bunalmadım evde dışarı çıktım bir ara çok sıcaktı ama evim bugün esiyor nasılsa akşamda oldu birasdan kocacım gelir yarın evde yarın az girebilirim malum kocam evde kardeş kardeş yatıyoruz dediysek o kadarda demedik kaydirigubbakcemile3

bende artık eskısı kadar takılmayı dusunmuyorum özellıkle aksam esım geldıkten sonra
bu aralar ona karsı ılgım azaldı gece gunduz kendımı buraya verıyorum toparlanmam gerek
zaten artık annemlerde gelıyo hemen hemen hıc gırmıcem arada bır bazen katılırım

kızlar beni bi uyku bastı ya yattım kuzucum uyutmadı sersem gibiyim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…