ewet canım muhtemelen aynı hastanede doğum yapıcaz belki aynı odalarda yatıcaz ne güzel olcak tanışmış oluruzkaydirigubbakcemile2yserez canım nasılsın daha önce 1 temmuz yazmışsın doğum tarihini benimde 1 temmuz heralde ikimizde edremit devlet hastanesinde olucaz ogün hem tanışmış olacağız ne güzel inşallah
canım bende anlamadım bu nasıl yanmadır soğuk şeyler içiyorum,süt içiyorum,dondorma yiyorum su içiyorum bol bol ama banamısın bile demiyor bir tek ilaç içince biraz rahatlıyorum.sanki midemde alevden top var
kızlar ben erken kaçıyorum bu akşam ,yemeği yiyelim arkadaşıma çaya gidicez ee kocalar yarın iziznli olduğu içinde geç geliriz...bu arada feciiiii bi şekilde belim ağrıyor oturduğum anda kalkamıyorum buda ilginç oturdukça dinlenmesi lazımken ben oturduğum yerden kalkamıyorum.....neyse öpüldünüz anacığımmmmm....kaydirigubbakcemile3
yae arkadaşım vermiyor mu doktorunuz doğru dürüst bi miğde hapı. demeprozol , opagis vs. ben 3 gün kullandım gece yatarken bişi kalmadı . hoş şimdi diyet yüzünden hiç yanmıyor ama benim doktorum sana niye acı çektirelim deyip yandığı zamanlar vermişti. sizde sorsanıza zorlayın biraz doktorları.
canım gaviscon var zaten onu kullanıyorum o da olmasa halimiz harap
geçmiş olsun canım.inşaallah geçer bir an önce..ben çıkıyorum hepimize iyi akşamlar görüşürüz yine canım...canım bende anlamadım bu nasıl yanmadır soğuk şeyler içiyorum,süt içiyorum,dondorma yiyorum su içiyorum bol bol ama banamısın bile demiyor bir tek ilaç içince biraz rahatlıyorum.sanki midemde alevden top var
gaviscon ve talcid geçici bir çözüm anlık rahatlatıyor sonra yine başlıyor. birde hap verse ikisi beraber muhteşem olacak emin ol
sonra mutlu olacaksın sen zorla valla ya . çok zor bişi çünkü
canım bir dahaki kontrolde sorayım bakalım ne diyecek
yserez canım ben oda tutmayı düşünüyorum çünki 100 milyonmuş özel oda hiçbişi değil sende tutarsın heralde yanyana odalarda oluruz ne güzel canım ben 1 haziranda nst ye gireceğim ilk defa sana drun söyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?