2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

yserez canım nasılsın daha önce 1 temmuz yazmışsın doğum tarihini benimde 1 temmuz heralde ikimizde edremit devlet hastanesinde olucaz ogün hem tanışmış olacağız ne güzel inşallah
ewet canım muhtemelen aynı hastanede doğum yapıcaz belki aynı odalarda yatıcaz ne güzel olcak tanışmış oluruzkaydirigubbakcemile2
kadınlar kulübüne bebişerimizle resimlerimizi eklerizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar ben erken kaçıyorum bu akşam ,yemeği yiyelim arkadaşıma çaya gidicez ee kocalar yarın iziznli olduğu içinde geç geliriz...bu arada feciiiii bi şekilde belim ağrıyor oturduğum anda kalkamıyorum buda ilginç oturdukça dinlenmesi lazımken ben oturduğum yerden kalkamıyorum.....neyse öpüldünüz anacığımmmmm....kaydirigubbakcemile3

yae arkadaşım vermiyor mu doktorunuz doğru dürüst bi miğde hapı. demeprozol , opagis vs. ben 3 gün kullandım gece yatarken bişi kalmadı . hoş şimdi diyet yüzünden hiç yanmıyor ama benim doktorum sana niye acı çektirelim deyip yandığı zamanlar vermişti. sizde sorsanıza zorlayın biraz doktorları.

güle güle iyi akşamlar Şeniz

canım gaviscon var zaten onu kullanıyorum o da olmasa halimiz harap

geçmiş olsun canım.inşaallah geçer bir an önce..ben çıkıyorum hepimize iyi akşamlar görüşürüz yine canım...

birde arkadaşlar miğde yanması için bir kaç gün çörekotu ile balı karıştırıp yiyebilirsiniz. bende işe yaramıştı. birde akşam yemeklerini erken yemeğe çalışın ama ben ısrarla doktordan ülser hapı ,isteyin diyorum

yserez canım ben oda tutmayı düşünüyorum çünki 100 milyonmuş özel oda hiçbişi değil sende tutarsın heralde yanyana odalarda oluruz ne güzel canım ben 1 haziranda nst ye gireceğim ilk defa sana drun söyledimi

arkadaşlar ben de bir aydır çekiyorum o mide yanmalarını kaynamalarını ama daha çok kızartma ve börek hamurişi tarzı yiyince oluyor hemde çok fazla bak bikaç gündür iyiyim çok şükür berbat bişi yaaaaa

MIDE YANMASINDA: Maden sodası,Beyaz leblebi,Bir caybargının bır buyugu su bardağı değil!kahvaltı bardağına 2 .ay kaşığı karbonat atıp bı dikişte içmek,talcid ağızda emme tableti,
MıDE BULANTISINA:Bir parca ekmek,Galeta(grissini olmaz!),temiz hava düzenli bi şekilde içe çekilmeli,Adaçayı mide bulantısını keser.Hazım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar(yanlız 1 çay bardağından fazla içilmemeli!!!)

canım ben cuma kontrole gidicem ozaman konuşucaz bana geçen gittiğimde sezeryan taihi werdi bakalım hayırlısı özel oda yı senden duydum çok sevindim walla tutarım tabi zaten senle haberleşiriz doğuma kadar yanyana tutarız odaları

iyi akşamlar arkadaşlar. birazdan evden çıkacağım. herkese bir merhaba diyip çıkayım dedim. kendinize iyi bakın. bebeişlerinize de.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…