kaydirigubbakcemile3 DOĞURDUM DOĞURUCAM CANIM O KIVAMA GELDİM ARTIK BENN DARSISI BAŞINIZAA :)
hürremmmm hoşbulduk canım ne kaa az kalmış seninnnnnnnnnnn ayy heyecanlandımm tü tü maşallahhhh sağlıkla gelsin kuzular inşallahhhhhhhhh:sm_cool:
Sorma demetimmm yahu bi anda 2.300 gr. olmus doktor sanırım bilascıkkk (bu kelime laf icabı) tombul olcak dedi kaydirigubbakcemile3 Bende icimden zaten bizim aileye zayıf bisi olsa sasırırdım dedim, kedimiz bilem tombul bizimmmm :teytey:
Sorma demetimmm yahu bi anda 2.300 gr. olmus doktor sanırım bilascıkkk (bu kelime laf icabı) tombul olcak dedi kaydirigubbakcemile3 Bende icimden zaten bizim aileye zayıf bisi olsa sasırırdım dedim, kedimiz bilem tombul bizimmmm :teytey:
bend eyarın 34 haftayaı dolduruyorum.
1,5 ay var normal doğum tarihine inşallah
Kızımla dalga gecmeyinis lütfen ikimizde diet yapıcass insallah dogumdan soraaaa, yanyana kosucasss zinde ve fit kalıcasss, diri vücudumuz gorunce bunları söyleyemiceksinizzzz :dilcikar:
Hürremcim senden bekledigim performansss söyle haziranın ikinci haftası felannnn 12 sinden sora ama cunku ben izne cıkcam o tarihte rahat rahat sevinebiliyimmm iş ortamında olmuyoooo :hooray:
vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları
zuzum bu kedi şişko yavrum bee senin kızla yanyana foto çekersin bakalım hangisi daha şişko :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?