2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Sorma demetimmm yahu bi anda 2.300 gr. olmus doktor sanırım bilascıkkk (bu kelime laf icabı) tombul olcak dedi kaydirigubbakcemile3 Bende icimden zaten bizim aileye zayıf bisi olsa sasırırdım dedim, kedimiz bilem tombul bizimmmm :teytey:

Hosbuldummm swetimmm cnmm, iyki bi dondurma yidimmm yahuu adım dondurmalıya cıktı gorende bisi zannetcekkkk :icecream: Cok seviyorum orası ayrı ama kıvamında yiyorum günde 3 kez felannnn :dance:

hürremmmm hoşbulduk canım ne kaa az kalmış seninnnnnnnnnnn ayy heyecanlandımm tü tü maşallahhhh sağlıkla gelsin kuzular inşallahhhhhhhhh:sm_cool:

AMİN CANIM İNŞALLAH TÜM KUZULARLA BİRLİKTE İNŞALLAH BENİM KİDE

HÜZÜNCÜM BANA UYAR VALLA HAZİRANIN İLK HAFTASI kaydirigubbakcemile3 AMA KÜÇÜK DAHA BEBİŞİM TEYZESİ AZICIK DAHA BESLEYEYİM TOSUNUMU

ALDIK zaten haberlerini gaydindan zuzucum istesende saklayamazsın dondurmayla tosuncuk etmişsin kuzunu kaydirigubbakcemile3

Hürremcim senden bekledigim performansss söyle haziranın ikinci haftası felannnn 12 sinden sora ama cunku ben izne cıkcam o tarihte rahat rahat sevinebiliyimmm iş ortamında olmuyoooo :hooray:

Kızımla dalga gecmeyinis lütfen ikimizde diet yapıcass insallah dogumdan soraaaa, yanyana kosucasss zinde ve fit kalıcasss, diri vücudumuz gorunce bunları söyleyemiceksinizzzz :dilcikar:

anacım demek ki neymişşş armut dibine düşermişşşşşşş:lepi:kaydirigubbakcemile5:sm_cool:
dondurma bahane yaniiiiiii ben o kaa dondurma yiyorum hala normal kilosunu geçemedik kız değil annesi alıyo kiloları çaktırmaaaaaaaadelikafadulden:roflol::roflol:

doğurduktan sonra vercez inşallah napalımmmm:1closedeyes:

kimse karışmasın dondurmamaaaaaa:mymeka:Çok üzgünüm çoook:icecream:

o kedinin de bi resmini çekte tanışalımmm merak ettim delikafadulden

Swetcimmm senden de bekliyorummmm 20 sinden sora ama izinli olcammm ya hani herkes iznimde dogursun lütfennn ona gore ayarlayın kıslarrrr ben bilmemmm bana iş ortamımda timsah dansı yaptırmayınnn iki gram karizmam kaldı surda kilolarım yüzünden o da gitmesinnn :sm_cool:

bend eyarın 34 haftayaı dolduruyorum.
1,5 ay var normal doğum tarihine inşallah

maşallahhhhhhhh:teytey:

Kızımla dalga gecmeyinis lütfen ikimizde diet yapıcass insallah dogumdan soraaaa, yanyana kosucasss zinde ve fit kalıcasss, diri vücudumuz gorunce bunları söyleyemiceksinizzzz :dilcikar:

:roflol::roflol: allah seni emiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

koncacım bugün nöbetçi ama özlemiş uğricakmış heminde dondurmada getiriyomuşşşşdelikafaduldendelikafadulden:lepi:

döncem ben size anacım sakın biyere kaybolmayınnnnnnn:sm_cool::sm_cool:

Hürremcim senden bekledigim performansss söyle haziranın ikinci haftası felannnn 12 sinden sora ama cunku ben izne cıkcam o tarihte rahat rahat sevinebiliyimmm iş ortamında olmuyoooo :hooray:

kaydirigubbakcemile3 ODA OLUR ZUZUM NORMAL DOĞUM 28 HAZİRAN YANİ HAZİRANIN 4.HAFTASI 2.HAFTASI FALAN BENDE Bİ GÜZELLİK BEKLİYORUM KIZIMDANNkaydirigubbakcemile3

Evetttt demetimmm senin icin taze taze koydummm kedimin resimlerini ama burda bilas sıkıntılıydı dişi agrıyodu kilo vermistiii kuzucummm kaydirigubbakcemile3

vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları

Hayırlısı olsunnn hürremcimmmm saglıkla dogsunda pofidikkkkk, ne zaman isterse dogsunnnn

Demetttt cok kötüsünnnnn bende eve gidince yicemmm iste 1 saatim kaldııı havalı seyy nolcakkk :dilcikar:

vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları

Evet gaydinimmm bende oyle duydumm, gelişimini tamamlayan bebek hemen dogmaya kalkısıyomusss, ama sonucta gelişimini tamamladı mı problem yok zatennn sırnaşık şey

ŞAKA bi yana gaydının dediği gibi vakti saati vardır, en hayırlı vakit ne zaman ise o zaman kavuşalım mis kokulu pamuklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…