Hosbuldummm swetimmm cnmm, iyki bi dondurma yidimmm yahuu adım dondurmalıya cıktı gorende bisi zannetcekkkk :icecream: Cok seviyorum orası ayrı ama kıvamında yiyorum günde 3 kez felannnn :dance:
vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları
Hayırlısı olsunnn hürremcimmmm saglıkla dogsunda pofidikkkkk, ne zaman isterse dogsunnnn
Demetttt cok kötüsünnnnn bende eve gidince yicemmm iste 1 saatim kaldııı havalı seyy nolcakkk :dilcikar:
amatist canım ya afedersin bu konuyu kapatalım hemen bazen öyle düşünmeden konusabiliyorum inşallah canın istememiştirra.s.
ametist herkes hakkaten doktor sen boşver ben hep vakti zamanında gelsin yavrum diyorum kime ne sende öyle de canım önemli olan bu hiç takma kafana yorumlarıkaydirigubbakcemile2
yok yok sıkmayın canınızı. bende bazı akşamlar iki kaşık kadar yiyebiliyorum. birde iğrenç tadı olan diyet dondurmadan yememe izin verdi doktorum. bu da bir gelişme değil mi?:icecream:
ye gülüm. kim sana karışırki hem birini de benim için yemiyor musun? yoksa kandırıyor musun beni?senağlama
ayyy zuzummm hakkat kızz pek bi süzülmüşşşş yazıkkkksırnaşık şey:roflol:
maşallahh yaaa anacım senin kızla aynı odada bırakma sakın bu prensesimizi yer vallaaaaa:mymeka::roflol:
yedimmm bitirdimmmmdelikafaduldencokacimcoook senin dondurmanıda yerim kızdırma beniiiiiiiiicokacimcoook:CüvCüv:
zuzu kediğin pek bir minyon cab-nummm
maşşalh
ben biraz korkarımda
allah tan senin evde değil ,yoksa gelemezdim
zuuum gelmiş hele şükür yani seni gören cennetlik
maşallah kızına canım güzel haberlerlerini aldık tombiş kızı ısırırım ben
bende yarın sabah oğlumu göreceğim inşallah
benim oğlan cılız annesi gibi 2 k,lo doğmasında hayırlısı sağlıklı olsun yeter
Ya benim paşa göbeğimin sağ tarafına dizlerini dayıyo sanırım bide geriliyomudur nedir karnımın şekli değişiyo ya yaramazlığı tuttu:bbo:
Yiyorum cnm kendim icin senin icinnn, bebişim icin senin bebişinn icinnn dünya mutlulugu icin sevgi icin yiyorummmmm -tatlicadiarzu-
Yok cnmmm koyunumuzu babanem besliyooo ben gidip mıncıklıyorum kovalıyorummmm delikafadulden Benim dondurmamı elimden alcak insan dogmadı daha kısımmmmmmm :mymeka:
E bilas minyon aslında sisman diil iri kemikliii kaydirigubbakcemile3 Vardır ya hani kilom yok ya iri kemikliyim diye bi laf aynen ondannnnn delikafadulden Sen yane rahatlıkla gelebilersin bana naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?