2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Hosbuldummm swetimmm cnmm, iyki bi dondurma yidimmm yahuu adım dondurmalıya cıktı gorende bisi zannetcekkkk :icecream: Cok seviyorum orası ayrı ama kıvamında yiyorum günde 3 kez felannnn :dance:

ye gülüm. kim sana karışırki hem birini de benim için yemiyor musun? yoksa kandırıyor musun beni?senağlama

vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları

inşallah ya. ya sinir oluyorum beni gören yabancıların çoğu beklemez bu bebek temmuzu haziranda gelir diyorlar. neymiş çabuk aşağıya dönmüşmüş, karnım büyükmüş vs vs. millet doktor mu anlamıyorum. yoksa benim bilmediğim bir gerçekliği var mı bu işin

Evetttt demetimmm senin icin taze taze koydummm kedimin resimlerini ama burda bilas sıkıntılıydı dişi agrıyodu kilo vermistiii kuzucummm kaydirigubbakcemile3

ayyy zuzummm hakkat kızz pek bi süzülmüşşşş yazıkkkksırnaşık şey:roflol:

maşallahh yaaa anacım senin kızla aynı odada bırakma sakın bu prensesimizi yer vallaaaaa:mymeka::roflol:

Hayırlısı olsunnn hürremcimmmm saglıkla dogsunda pofidikkkkk, ne zaman isterse dogsunnnn

Demetttt cok kötüsünnnnn bende eve gidince yicemmm iste 1 saatim kaldııı havalı seyy nolcakkk :dilcikar:

yedimmm bitirdimmmmdelikafaduldencokacimcoook senin dondurmanıda yerim kızdırma beniiiiiiiiicokacimcoook:CüvCüv:

amatist canım ya afedersin bu konuyu kapatalım hemen bazen öyle düşünmeden konusabiliyorum inşallah canın istememiştirra.s.

ametist herkes hakkaten doktor sen boşver ben hep vakti zamanında gelsin yavrum diyorum kime ne sende öyle de canım önemli olan bu hiç takma kafana yorumlarıkaydirigubbakcemile2

amatist canım ya afedersin bu konuyu kapatalım hemen bazen öyle düşünmeden konusabiliyorum inşallah canın istememiştirra.s.

yok yok sıkmayın canınızı. bende bazı akşamlar iki kaşık kadar yiyebiliyorum. birde iğrenç tadı olan diyet dondurmadan yememe izin verdi doktorum. bu da bir gelişme değil mi?:icecream:

ametist herkes hakkaten doktor sen boşver ben hep vakti zamanında gelsin yavrum diyorum kime ne sende öyle de canım önemli olan bu hiç takma kafana yorumlarıkaydirigubbakcemile2

bende he he diyorum. onlara göre ben geçen ay doğuracaktım. bende sürekli zamanında gel oğlum diyorum allaha dua ediyorum sağlıklı olsun diye.:1hug:

zuuum gelmiş hele şükür yani seni gören cennetlik

maşallah kızına canım güzel haberlerlerini aldık tombiş kızı ısırırım ben

bende yarın sabah oğlumu göreceğim inşallah

benim oğlan cılız annesi gibi 2 k,lo doğmasında hayırlısı sağlıklı olsun yeter

ye gülüm. kim sana karışırki hem birini de benim için yemiyor musun? yoksa kandırıyor musun beni?senağlama

Yiyorum cnm kendim icin senin icinnn, bebişim icin senin bebişinn icinnn dünya mutlulugu icin sevgi icin yiyorummmmm -tatlicadiarzu-

Yok cnmmm koyunumuzu babanem besliyooo ben gidip mıncıklıyorum kovalıyorummmm delikafadulden Benim dondurmamı elimden alcak insan dogmadı daha kısımmmmmmm :mymeka:

zuzu kediğin pek bir minyon cab-nummm
maşşalh
ben biraz korkarımda
allah tan senin evde değil ,yoksa gelemezdim

E bilas minyon aslında sisman diil iri kemikliii kaydirigubbakcemile3 Vardır ya hani kilom yok ya iri kemikliyim diye bi laf aynen ondannnnn delikafadulden Sen yane rahatlıkla gelebilersin bana naniknanik

Ya benim paşa göbeğimin sağ tarafına dizlerini dayıyo sanırım bide geriliyomudur nedir karnımın şekli değişiyo ya yaramazlığı tuttu:bbo:

İşte geldimmm burdayımmmm :teytey: İnsallah cnmmm senin oglusun benim kızı gecmistir, gerci o kadar kilo almasınlar ya iyi diil, saglıklı olsunlarda tombiş olsunlar zayıf olsunlar farketmez yeterkiii saglıklı olsunlar neslicimmmmm :lepi:

Ya benim paşa göbeğimin sağ tarafına dizlerini dayıyo sanırım bide geriliyomudur nedir karnımın şekli değişiyo ya yaramazlığı tuttu:bbo:

Annesi bırak son demleri artıkkk sora sıkıscak zavallımmmm simdi gonlunce gerilsin kossun oynasın tekmelesinnnnn alkisalkisalkis BEnimki de acaip hareketli hele müzik duymasınnnn oynakım benimmm tekme tokat bi heyecan bi heyecannnn bi toplanma sora acılma degisik figürler deniyooo:teytey:

alf vardı hatırlıyomusun valla sizin bu çiroz kediyi görse ağzının suyu akardı hee zuzummmmdelikafadulden

ben alırım kandırırım seni alırım elindeki dondurmanı sonrada yuvallanarak kaçarımmmmlülülülülülü:sm_cool:

Ay zuzuz senın kız maŞallah doĞunca
senınle bırlıkte oryantal yapar fazla gramlarını verır.
HıÇ korkma .
Yerım onu ben

Alf i hatırlamaz mıyım demetcimmm ya ben ilkokuldaydım o sırada deli gibi izlerdim, kedi suyu kedi kolaaa kaydirigubbakcemile3 Valla alf i baya bi doyururdu bizim topitopppp -tatlicadiarzu-Alamazsın hicte bilemmmm hem korkarımki seni yakalıcak cevik ve ataklık var bende sor ilsu ya gaydına ipeğimu ya hepsi bende o sporcu kişiliği gördüüüü -tatlicadiarzu-

Korkmuyorum swetimmm bence bu gidişle yersin sen ciddennn artık inanmaya basladımmm biseyi 40 kere soledimi olurmus ya kaydirigubbakcemile2 Bende seninnn defneni yirimmm gorursunnnnn sora demet gibi yuvarlanarak kacarımmmmm

canlarım ben kaçıyorum yemekteyizi izleyerek şekerleme yapıcam gözlerim kapanıyo nedenseeeemirmirmirmir

hepinizi öpüyorum Allah a emanet olunnnnŞeniz

zuzummmmm teşekkür ederimmmm ne için olduğunu anladın sen bidenemmmmŞeniz

Hadi arkadaslar ben kactım bugünde mesaimi bitirmiş ve iznime yaklasmıs olmanın mutlulugu ile evime ucayım kaydirigubbakcemile2 Herkese iyi aksamlar iyi paylasımlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…