az öncede dediğim gibi doktor kesin bir tarih vermediyse sorun olacağını sanmam. benim doktorum tam gün verdiği için o gün gitmek zorunda kaldım. ama gün vermeseydi haftanın sonunda gidip açtırırdım. böylece 5 gün daha kazanırdım. ama benimki olmaz dedi.
kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2hoş geldiniz kızlar bugün evde baya bi yoğunum yüzden bakamadım sayfalara temizlik yapıyorum
kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2
uykucu hüzünnnnaniknanik o uykudan birazda bana gönderr-tatlicadiarzu-
sağol canımm ayy çok baskı var bende aşağıda sanki erken doğurcakmış gibiyimmm o yüzden yarım kalan işleri yapayımm bu yılın bebeklerinden korktum ben -tatlicadiarzu- çıktı çıkacak sankikaydirigubbakcemile3
canım o dinlenmediğin için oluyordur aman dikkat et kendine yat ara sıra bak hüzüne maşallahı var tosuncuk doğurcak uyuyupta büyütüyo kaydirigubbakcemile3
ay hurremım 2 gundur böyleyım tosuncuk dogacagını bılsem hıc uyanmam ıkımız bırden guzellesırızkaydirigubbakcemile3
33 haftamdayim ve ben hala cantami hazirlamadim nedense erken gibi geliyor cok mu gec kaldim sizce?
canım o dinlenmediğin için oluyordur aman dikkat et kendine yat ara sıra bak hüzüne maşallahı var tosuncuk doğurcak uyuyupta büyütüyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sen zaten güzelsin şekerim güzelliğe ihtiyacın mı var :)
ayy o haziran bebişini gördünüz mü allah nazarlardan saklasın tam civciv tazecik daha yaa maşallahdoğurasım geliyo artık benim kendimi daha fazla tutamıycamm :roflol:
tatlım elimde değilki sanki yattığım yerde tikenler varr 5 dakika uzanıyorum yok dürtüyo sanki bişeyy elimde değill geceleri uyuyorum bu ara rahatımm fazla yemezsem gece rahat uyuyorumm bunu fark ettimşutarafagitti
hüzünün tosuncuk zaten :lepi:maşallahıı varr bebişinn göbişindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?