2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

selam kızlar
demin haziran anneleri topiüine bakıyodum bir tanesi yeni doğurmuş allah nazarlardan sakınsın boncuk gibi bi bebek
acaba bizden ilk kim dogurcak

5 gün daha nasıl kazanırdın burcusener tam anlayamadım??

uykucu hüzünnnnaniknanik o uykudan birazda bana gönderr-tatlicadiarzu-

dılos sersem gıbı oldum ıyıce vallahı nasıl bır agırlık var ustumde anlatamam artık uyuyamıyorum gecelerı bıde cok sıcak gunduz dayanamıyorum tabı

bu arada gözumu actık hazıran annıslerınden bı melek daha dnyaya gelmıs masallah cok sekerdı ay ınsallah bızde o gunlerı goruruz

canım o dinlenmediğin için oluyordur aman dikkat et kendine yat ara sıra bak hüzüne maşallahı var tosuncuk doğurcak uyuyupta büyütüyo kaydirigubbakcemile3

Doktorumla randevumda 32+3 olucam ozaman
hallederiz dedi inşallah sorun çıkmaz sonrasında

ay hurremım 2 gundur böyleyım tosuncuk dogacagını bılsem hıc uyanmam ıkımız bırden guzellesırızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sen zaten güzelsin şekerim güzelliğe ihtiyacın mı var :)

ayy o haziran bebişini gördünüz mü allah nazarlardan saklasın tam civciv tazecik daha yaa maşallah doğurasım geliyo artık benim kendimi daha fazla tutamıycamm :roflol:

33 haftamdayim ve ben hala cantami hazirlamadim nedense erken gibi geliyor cok mu gec kaldim sizce?

yok canım geç değil ama sen hiç olmazsa en gereklileri bari elinin altına bi yere hazırla koy benim bile hala eksiklerim var ama doğuranları görünce gaza geldim bu akşam bitiricem bu işi :)

canım o dinlenmediğin için oluyordur aman dikkat et kendine yat ara sıra bak hüzüne maşallahı var tosuncuk doğurcak uyuyupta büyütüyo kaydirigubbakcemile3

tatlım elimde değilki sanki yattığım yerde tikenler varr 5 dakika uzanıyorum yok dürtüyo sanki bişeyy elimde değill geceleri uyuyorum bu ara rahatımm fazla yemezsem gece rahat uyuyorumm bunu fark ettimşutarafagitti

hüzünün tosuncuk zaten :lepi:maşallahıı varr bebişinn göbişindee

ayy maşallahh çok tatlı yaa allah nazarlardan korusun çok rahat doğum yapmış anlattığına göre hepimize öyle doğum nasip etisn allahım tabi ben sezaryan olcağım o başka-tatlicadiarzu-

Amın canım ya hakkımızda hayırlısı tabı hepımız kolay olanı ısterız tabı zor olanlarada rabbım mÜkafatını kat be kat versın

ay cok tesekkur ederım hurremcım o senın guzellıgın:1hug:
valla dıye dıye zaten dogurucaksın canım agzımız durmuyokı kaydirigubbakcemile3

ay herkez öyle soyluyo ama bana kucukmus gıbı gelıyo nedense kılosundanda hıc haberım yok hıc merak edıpte sormam kaydirigubbakcemile3

bende cok kolay dogurmak ıstıyorum
hatta hastameye az bı sancıyla gıdıp 1 saat ıcınde o az sancıyla dogurmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile3

kıslar selam.
katılım giderek azalmıs gıbı.
izine ayrılan annelerımız artık pek girmiyorlar sanırım.

bu arada benım bebegın hareketlerı bırkac gundur pek sık degıl bıraz azaldı gıbı.
sizinkilerde öylemı kıslar.endişelenmeye basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…