2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

pek belli olmuyo rosemcim ya artık büyüdükleri ve yerleri daraldığı için az hareket normal diyorlar benimde bazen az bazen çok hareketli mesela şu an ayağını izliyorum göbeğimde bi sağğ bi soll dalgalanma yapıyo :) ama akşam hiç hareket etmiyodu

canım icimi ferahlattın.
dedıgın gıbı sanırım artık yerleri azaldıgı ıcın kıpırdayamıyor yavrucaklar.

bu arada 2 isim buldum oglusuma siz ne dersiniz.. 1. berk talha 2. ayaz eymen ?? uff hala cok kararsizim su isim konusunda cocuk dogcak biz hala isimdeyiz :uhm:

Slm güzel anneler,nihayet geçmişi bitirdim.Nasılsınız herkes iyi mi?
Hüzüncüm bende ayakta uyuyorum bugünlerde,en azından fırsatın var yat dinlen biraz bende sandalyeleri mi birleştirsem diyorum kaydirigubbakcemile3.Bide bu mide yanması kaç gündür geçmiyo ne yiyip içtiysem geçiremedim,eşim soracak şimdi doktora olmazsa ilaç içmeye çalışıcam

selam kızlarrrrrr özledim siziiiiiŞeniz

2 gündür giremedim tatildi malumm gezdikkkkhihoyyyt

inşallah herkes iyidir bi bakalım okuyabilecekmiyim geçmişiiii

Canım 32. haftadan sonra bebekler iyice büyümeye başladıkları için harektler kısıtlanıyormuş sen takip et çok şiddetli olması gerekmiyor günde 10 hareket hissetmen herşeyin yolunda olduğunu gösterir hafif vuruşlarda dahil canımcım çok şiddetli olmazmış artık

tamam canım takip ediyordum ama bundan sonra daha dikkatli olayım.
sımdı hıckırık tuttu benım kuzuyu.alkisalkisalkis

Herkese merhaba;

Demetttt yetttimmmm geldimmmm yuvarlana yuvarlana geldim elimdeki dondurmayı bi köseye atarakkkk kaydirigubbakcemile3 Resmimi gören beni sürekli eline dondurma monte edilmiş bi topalak zannedebilir ama degilimmm arada 1 öğün atlıyorummm -tatlicadiarzu-

Hosbulduk hürremcimmm, ya sen ne kadar büyüdünnn ya 35.hafta amannnn tanrımmmm panik panikkk heycannnn :icecream:

hoş geldin demetçimmmŞeniz

hoşbuldum diloşummmmmm özledimmmm bi öpiimmmmŞeniz

ayyyhhh zuzummm gelmişşşşşşşşşşşşşşş:sm_cool::teytey::lepi:
niye attın dondurmayı bacımmm yemiceksen ben yerdimmmmmmm:mymeka::dilcikar::icecream:

bende topalakım nolcek hade gel berabercene yuvallanalım özledimmmmmmmmm:sm_cool::roflol:

Ayrıcana benim dondurmamla dalga gectigin icin seni cezalandırmak zorunda kalcammm demettttt şutarafagitti

dalga geçmedim bikeremmmmm kendimi gördüm bi an resimdeeeeeelülülülülülü:roflol:
çok tanıdıkkk bi kareydi:icecream::lepi::roflol:

o topalak prensesini de yerim yerrrrrrr kocaman olmuşşş maşallahhhhhhhhhhhŞenizcokacimcoook

bu arada kızlarrrrr okumaya kalktım geçmişi ama siz uçmuşsunuz anacımmm 2 gün 2 gece de bitiremem mümkünatı yukkkkkk:sm_confused:

yıldönümümüzü kutlayan tümmmmm canlarımı öpüyorum ve teşekkür ediyorummmmŞeniz

kaydirigubbakcemile3 DOĞURDUM DOĞURUCAM CANIM O KIVAMA GELDıM ARTIK BENN DARSISI BAŞINIZAA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…