bende cok kolay dogurmak ıstıyorum
hatta hastameye az bı sancıyla gıdıp 1 saat ıcınde o az sancıyla dogurmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile3
kıslar selam.
katılım giderek azalmıs gıbı.
izine ayrılan annelerımız artık pek girmiyorlar sanırım.
bu arada benım bebegın hareketlerı bırkac gundur pek sık degıl bıraz azaldı gıbı.
sizinkilerde öylemı kıslar.endişelenmeye basladım.
pek belli olmuyo rosemcim ya artık büyüdükleri ve yerleri daraldığı için az hareket normal diyorlar benimde bazen az bazen çok hareketli mesela şu an ayağını izliyorum göbeğimde bi sağğ bi soll dalgalanma yapıyo :) ama akşam hiç hareket etmiyodu
bu arada 2 isim buldum oglusuma siz ne dersiniz.. 1. berk talha 2. ayaz eymen ?? uff hala cok kararsizim su isim konusunda cocuk dogcak biz hala isimdeyiz :uhm:
tamam canım takip ediyordum ama bundan sonra daha dikkatli olayım.Canım 32. haftadan sonra bebekler iyice büyümeye başladıkları için harektler kısıtlanıyormuş sen takip et çok şiddetli olması gerekmiyor günde 10 hareket hissetmen herşeyin yolunda olduğunu gösterir hafif vuruşlarda dahil canımcım çok şiddetli olmazmış artık
hoş geldin demetçimmmŞeniz
Herkese merhaba;
Demetttt yetttimmmm geldimmmm yuvarlana yuvarlana geldim elimdeki dondurmayı bi köseye atarakkkk kaydirigubbakcemile3 Resmimi gören beni sürekli eline dondurma monte edilmiş bi topalak zannedebilir ama degilimmm arada 1 öğün atlıyorummm -tatlicadiarzu-
Ayrıcana benim dondurmamla dalga gectigin icin seni cezalandırmak zorunda kalcammm demettttt şutarafagitti
Demett zuzumm hoŞgeldİnİz kızlar yÜzÜnÜzÜ gÖren cennetlİk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?