çok mantıklı ben hastane çıkışı için eşofman almadım...boşver bi basma etek yallah :) zaten kapısının dibine kadar araba geliyor ne gerek var eşofmana:)
geçmiş olsun canım bunuda atlacan inşallahgünaydın kızlar
dün akşam ishal durumum bi tuhaflaştı .. wc htiyacıı için her gitmemde sadece kanlı sümüksü bir şey geldi .. o saatte uzm . olmaz diye gitmedik dr.a , bugün 11.30da randevu aldık dahiliyeye .. inşallah bir şey yoktur ve dr.umun dediği gibi bu duruma sebep fitil olmuştur .. ama comebaby'e sordum onda böyle bir şey olmamış :bbo:
gidene kadar biraz geçmişe göz atayım yerimseniben
allah kavuştursuuuunnnngünaydın arkadaşlar,bu sabah eşimi gönderdim yine şehir dışına 10 gün yoksenağlama yalnızlık çok zor annemlerde olmama rağmen o yokken aynı olmuyo,kıymetini bilin kocalarınızın kavga falan etmeyinklava:
kızımız babasını tanıyor artık önceden eşim elini koyunca kaçıyordu nadiren yakalayabiliyordu tekmelerini,şimdi önce bir güzel kızıyla konuşuyor babası sonra göbüşümü öpüyor ve inanmazsınız kızım öptüğü yerden aynı anda tekme atıyor mükemmel birşey denemeyen varsa mutlaka denesin çok güzel bir duygu:teytey:
hayırlı olsun güle güle kullanmakta nasip olur inşallahmerhaba kizlar...
bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt
valla ben ilk doğumda ölecene pijamalarımla çıkmıştım farkında da değildim zaten amaaaan kimeeee ne sanki:teytey:çok mantıklı ben hastane çıkışı için eşofman almadım...boşver bi basma etek yallah :) zaten kapısının dibine kadar araba geliyor ne gerek var eşofmana:)
güle güle git canım..iyi haberlerle dönersin inşaallah.Allah işlerini rast getirsin...:1hug:
stur dust çok geçmiş olsun içtiğin sulara dikkat et canım inşallah amip olmamışsındır.şimdi birde antibiyotik vericek oda gıcık hamileyken ilaç almak işkence gibi
Hadi canım iyi haberlerle dönersin inşallah.
merabalar......
startus huri geçmiş olsun kızlar ...
benimde alerjim tuttu malesef üstüne bide baş ağrısı süper oluyor
sizler iysinizdir umarım
izne ayrılan anneler artık katılmıyor heralde
merhaba arkadaslar
stardust cım geçmiş olsun
32 de canım, yani 31+0 ile 31+6 arasında, ben de bugün alıcam inşallah, özel hastaneden aldığımız raporlar da geçerli oluyor değil mi? ssk.lıyım bu arada
merhaba kizlar...
bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt
Kıslar selam stardust güsel haberlerle gelmişsin maşallah canım umarım ishal sorununda ortadan kalkar bol bol su iç canımcım vücudun susuz kalmasın
istirahat olayıda 32+0 ile 32+6 arasında açılıyor nettende araştırırsanız bu şekilde çıkar
ben 32+2 de açtırmıştım ben devlet hastanesinde açtırdım ssk anlaşmalı özel hastanelerde oluyor
selam kızlar
demin haziran anneleri topiüine bakıyodum bir tanesi yeni doğurmuş allah nazarlardan sakınsın boncuk gibi bi bebek
acaba bizden ilk kim dogurcak
sağol canımm ayy çok baskı var bende aşağıda sanki erken doğurcakmış gibiyimmm o yüzden yarım kalan işleri yapayımm bu yılın bebeklerinden korktum ben -tatlicadiarzu- çıktı çıkacak sankikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sen zaten güzelsin şekerim güzelliğe ihtiyacın mı var :)
ayy o haziran bebişini gördünüz mü allah nazarlardan saklasın tam civciv tazecik daha yaa maşallahdoğurasım geliyo artık benim kendimi daha fazla tutamıycamm :roflol:
bende cok kolay dogurmak ıstıyorum
hatta hastameye az bı sancıyla gıdıp 1 saat ıcınde o az sancıyla dogurmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile3
kıslar selam.
katılım giderek azalmıs gıbı.
izine ayrılan annelerımız artık pek girmiyorlar sanırım.
bu arada benım bebegın hareketlerı bırkac gundur pek sık degıl bıraz azaldı gıbı.
sizinkilerde öylemı kıslar.endişelenmeye basladım.
selam kızlarrrrrr özledim siziiiiiŞeniz
2 gündür giremedim tatildi malumm gezdikkkkhihoyyyt
inşallah herkes iyidir bi bakalım okuyabilecekmiyim geçmişiiii
Kızımla dalga gecmeyinis lütfen ikimizde diet yapıcass insallah dogumdan soraaaa, yanyana kosucasss zinde ve fit kalıcasss, diri vücudumuz gorunce bunları söyleyemiceksinizzzz :dilcikar:
vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları
merhaba arkadaslar pek yazamıyorum eskisi gibi nedense tatsızlıklardan içimden gelmiyor ...
inş herkes iyidir .
ya kızlar bugün gene doktorda akşam ettim yarında tahlil verecem bakalım ne çıkacak
bu bendeki kaşıntılar artık kabarmaya başladı önceki bütün tahlillerim temiz çıktıydı cildiyede sadece idrar yolu enfeksiyonun tetiklemiş olabilir dediydi eee okadar antibiyatik içtim alerji ilaçları içtim gene bi fayda etmedi şimdi başkasına gittim onunda verdiği ilacın biri iğne tek dozluk
bunu bebeklere ciğer geliştirici olarakta veriyolar dedi zararı yok dedi ama genede kafam çok karıştı
bütün bu ilaçların kategorileri C KAFAYI YİCEM YAAAAAAA
ya kızlar bugün gene doktorda akşam ettim yarında tahlil verecem bakalım ne çıkacak
bu bendeki kaşıntılar artık kabarmaya başladı önceki bütün tahlillerim temiz çıktıydı cildiyede sadece idrar yolu enfeksiyonun tetiklemiş olabilir dediydi eee okadar antibiyatik içtim alerji ilaçları içtim gene bi fayda etmedi şimdi başkasına gittim onunda verdiği ilacın biri iğne tek dozluk
bunu bebeklere ciğer geliştirici olarakta veriyolar dedi zararı yok dedi ama genede kafam çok karıştı
geçmiş olsun canım bunuda atlacan inşallah
bu kasıntı ınsanı mahveder bılırım uzun zaman ataraks kullandım öyle gectı meger strestenmıs ama hamılelıkte olabılıyomus neyse az kaldı bıraz daha sabır:teselli:
ya delircem ama şimdide bi kabardımki sorma heryerimi yırttım yaaaa
bide nedenini bulabilseler dahada rahatlıcam
star_dust hoş geldin canımmŞeniz güzel haberler gelcek inşallahh
ya evet aynen öle bir aydır kaşın kaşın delirdim ya heryerim kabuk bağladı bide şimdi böle yuvarlak yuvarlak böcek yemiş gibi bişiler çıkmaya başladı ve halka gün geçtikçe büyüyo bende böcek yedi sandım meğer değilmiş ay inşallah bu ilaçlar geçirirtatlımm benim kızımda öyleydi kaşıntım okadar acayiptiki bir sürü tahliller felan herşey temiz birşey bulunamadı artık kaşınmaktan gece gündüz işyerinde oturup ağlıyordumm heryerim yara bere içinde uykuda bile kaşıyomuş okadar feci yani artık kaşımaktan kabuk bağlıyo sızım sızım sızlıyodu banyo yaparken cıyak cıyak ağlıyodumm ve sonunda başka bi doktora gittim teyzem çalışıyoduu doktor yanında yalvardım artık ne olurr kaşıntıyı kesicek bi ilaç felan verin diyeeiki gözüm iki çeşme neyseki bana 2 tane ilaç verdi 3 gün içinde geçmiştii sonuç verdiği ilaç hamilellik uyuzu gazlı bi losyon vermişti su gibi onu sürüyodum günde iki defa sabah akşam az ama bebeği etkilemesin diyee bide onun peşine bi krem verdiii 3 gün geçti gitti kaşıntılarımm allah razı olsun o doktordan:saruboceq: Senide anlayabiliyorum tabi senin kaşıntıların ne derecede bilmiyorum allah yardımcın olsun canım inlallah geçerr:saruboceq:
saol canım bak şimdi benden önce doktora giren kadınında ellerinde vardı aynı benimki gibi izler ona sitrese bağlı alerji demiş ve eczanede gördüm onada o iğneden vermiştisaol canım .. Geçse de geçmese de devam edcem fitile anlaşılan ..çünkü benim gibi durumdakilere en iyi gelen ilacı kesemem ya :1no2:
Canım alerji ilaçlaını çok kullanmıyorsun değil mi ? Gerçi mutlaka ki dr.undan onay almışsındır da ne biliim benim dr. Alerji ilaçları damarları büzüyor ve kan akışı normal zamanda olduğu gibi olmuyor demişti:sm_confused: Ciğer geliştirici iğne kortizon içeriyor ve adı celestone bilmemne .. Ben de vuruldum 4 tane i bugün ver yarın da 2. Dozu oluca 4 tane ..
Sana da bu iğeden mi verdi ??
hoş buldum canım Şeniz
hayyret yok mu bugüne misafirin kaydirigubbakcemile3
ya delircem ama şimdide bi kabardımki sorma heryerimi yırttım yaaaa
bide nedenini bulabilseler dahada rahatlıcam
yok tatlım bugün iş güç peşindeydim:) ama bi ara komşum geldi kahve içtik gitti:)
kızlarr bu ciğer geliştirici iğneyi doktormu veriyo siz kendinizmi alıp yaptırıyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?