2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

geçmiş olsun canım bunuda atlacan inşallah

allah kavuştursuuuunnnn
merhaba kizlar...
bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt
hayırlı olsun güle güle kullanmakta nasip olur inşallah
çok mantıklı ben hastane çıkışı için eşofman almadım...boşver bi basma etek yallah :) zaten kapısının dibine kadar araba geliyor ne gerek var eşofmana:)
valla ben ilk doğumda ölecene pijamalarımla çıkmıştım farkında da değildim zaten amaaaan kimeeee ne sanki:teytey:

güle güle git canım..iyi haberlerle dönersin inşaallah.Allah işlerini rast getirsin...:1hug:

stur dust çok geçmiş olsun içtiğin sulara dikkat et canım inşallah amip olmamışsındır.şimdi birde antibiyotik vericek oda gıcık hamileyken ilaç almak işkence gibi

Hadi canım iyi haberlerle dönersin inşallah.

merabalar......

startus huri geçmiş olsun kızlar ...

benimde alerjim tuttu malesef üstüne bide baş ağrısı süper oluyor

sizler iysinizdir umarım

izne ayrılan anneler artık katılmıyor heralde

merhaba arkadaslar
stardust cım geçmiş olsun

hastaneye gittik , kan ve gaita verdik , sonuç için bekleyemedik ..eşim 4,30 gibi sonucu alır gösteririm dr.a dedi ama gidemedi sanırım .. dahiliye dr.u fitililn uygulanan bölgedeki mukozada hasara sebep olmuş olabileceğni söyledi :bbo:
neyseki fitil ihtiyacım için bana ulaşan mayıs annelerinden bir arkadaşımla mesalaşmamızda sormuştum bu kan gelme durumunu .. olabiliyormuş ,sonra daha da seyrekleşiyormuş bu durum , ilerleyen haftalarda kalmıyormuş bir şey ..
teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için a.s.

32 de canım, yani 31+0 ile 31+6 arasında, ben de bugün alıcam inşallah, özel hastaneden aldığımız raporlar da geçerli oluyor değil mi? ssk.lıyım bu arada

ben de merak ediyordum bu durumu , olmazsa okulu arayıp öğrenicem personelden yada dr.a gittiğimde 30+6 oluyorum , 32. haftadaymışım gibi rapor düzenlemesini istiycem :sm_confused:

merhaba kizlar...
bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt

hayırlı olsun oğluşunun odası canımmmmm

saol gaydıncım Şeniz raporla ilgili napıyoruz şimdi , dr. doğum izniyle ilgili yazı-rapor vs. yazıyor , onun çalıştığımız yere vriyoruz , geri kalanı onar hallediyor değil mi ??

selam kızlar
demin haziran anneleri topiüine bakıyodum bir tanesi yeni doğurmuş allah nazarlardan sakınsın boncuk gibi bi bebek
acaba bizden ilk kim dogurcak

bizden ilk bebisim arkadaşımız mecburen doğum yaptı diye biliyoruz :çok üzgünüm:
ama yine ilk doğuma gidecek olan COMEBABY var .. BUGÜN 31+0 , 32-en geç 34 de doğum yapacak

bu yılın bebekleri aceleci ama anneleri de çok gezenti ve iş kolik klava: anladın dimi canım sen yerimseniben

az kaldı güzelim senin de tut , dursun daha içeride .. öyle diye diye doğurcaaanız erkenden yahu kaydirigubbakcemile3

bende cok kolay dogurmak ıstıyorum
hatta hastameye az bı sancıyla gıdıp 1 saat ıcınde o az sancıyla dogurmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile3

inşallah güzelim , kolay olur doğum hepimiz için :lepi:

gebeşlik haftalarımız lerledikçe bebşler de büyüdükçe kıpraşacak yerleri kalmıyormuş annesi , naapsın yavrucak :sm_confused: :asigim: ama isan tedirgin oluyor , bunu bilse bile ...
selam kızlarrrrrr özledim siziiiiiŞeniz

2 gündür giremedim tatildi malumm gezdikkkkhihoyyyt

inşallah herkes iyidir bi bakalım okuyabilecekmiyim geçmişiiii

hoşgeldin kayıp prenses yerimseniben

Kızımla dalga gecmeyinis lütfen ikimizde diet yapıcass insallah dogumdan soraaaa, yanyana kosucasss zinde ve fit kalıcasss, diri vücudumuz gorunce bunları söyleyemiceksinizzzz :dilcikar:

seni görmüyordum uzun zamandır canım yaaa , daha sık uğra :1hug:

vakti zamanı gelen bebek beklemiyomuş 40 hafta dolsun diye zırt diye sinyali veriyomuş geliyorum diye hepsi inş. vakti zamanında gelsin kuzucukların sağlıkla çekelim fotolarını koklayalım onları

bizimki 17. haftadan beri kendi çapında sinyal veriyor ama takan kim kaydirigubbakcemile3
bekle accık daha klava: diye diye oyalıyorus keratayı :)))
mümküse 36dan önce vermesin sinyali :Saruboceq:

merhaba arkadaslar pek yazamıyorum eskisi gibi nedense tatsızlıklardan içimden gelmiyor ...
inş herkes iyidir .

merhaba canım ..
umarım tatsızlıklar sadece işle ilgilidir ..

Son düzenleme:
ya kızlar bugün gene doktorda akşam ettim yarında tahlil verecem bakalım ne çıkacak
bu bendeki kaşıntılar artık kabarmaya başladı önceki bütün tahlillerim temiz çıktıydı cildiyede sadece idrar yolu enfeksiyonun tetiklemiş olabilir dediydi eee okadar antibiyatik içtim alerji ilaçları içtim gene bi fayda etmedi şimdi başkasına gittim onunda verdiği ilacın biri iğne tek dozluk
bunu bebeklere ciğer geliştirici olarakta veriyolar dedi zararı yok dedi ama genede kafam çok karıştı
bütün bu ilaçların kategorileri C KAFAYI YıCEM YAAAAAAA

bu kasıntı ınsanı mahveder bılırım uzun zaman ataraks kullandım öyle gectı meger strestenmıs ama hamılelıkte olabılıyomus neyse az kaldı bıraz daha sabır:teselli:

tatlımm benim kızımda öyleydi kaşıntım okadar acayiptiki bir sürü tahliller felan herşey temiz birşey bulunamadı artık kaşınmaktan gece gündüz işyerinde oturup ağlıyordumm heryerim yara bere içinde uykuda bile kaşıyomuş okadar feci yani artık kaşımaktan kabuk bağlıyo sızım sızım sızlıyodu banyo yaparken cıyak cıyak ağlıyodumm ve sonunda başka bi doktora gittim teyzem çalışıyoduu doktor yanında yalvardım artık ne olurr kaşıntıyı kesicek bi ilaç felan verin diyeeiki gözüm iki çeşme neyseki bana 2 tane ilaç verdi 3 gün içinde geçmiştii sonuç verdiği ilaç hamilellik uyuzu gazlı bi losyon vermişti su gibi onu sürüyodum günde iki defa sabah akşam az ama bebeği etkilemesin diyee bide onun peşine bi krem verdiii 3 gün geçti gitti kaşıntılarımm allah razı olsun o doktordan:Saruboceq: senide anlayabiliyorum tabi senin kaşıntıların ne derecede bilmiyorum allah yardımcın olsun canım inlallah geçerr:Saruboceq:

geçmiş olsun canım bunuda atlacan inşallah

saol canım .. geçse de geçmese de devam edcem fitile anlaşılan ..çünkü benim gibi durumdakilere en iyi gelen ilacı kesemem ya :1no2:
canım alerji ilaçlaını çok kullanmıyorsun değil mi ? gerçi mutlaka ki dr.undan onay almışsındır da ne biliim benim dr. alerji ilaçları damarları büzüyor ve kan akışı normal zamanda olduğu gibi olmuyor demişti:sm_confused: ciğer geliştirici iğne kortizon içeriyor ve adı celestone bilmemne .. ben de vuruldum 4 tane i bugün ver yarın da 2. dozu oluca 4 tane ..
sana da bu iğeden mi verdi ??

bu kasıntı ınsanı mahveder bılırım uzun zaman ataraks kullandım öyle gectı meger strestenmıs ama hamılelıkte olabılıyomus neyse az kaldı bıraz daha sabır:teselli:

ya delircem ama şimdide bi kabardımki sorma heryerimi yırttım yaaaa
bide nedenini bulabilseler dahada rahatlıcam

bende öyleydım nedenını bulamıyolardı
heryerım kıpkırmızı oluyodu kabarıyodu cıldıyecı kurdesen dedı stresten oluyomus
ataraks vermıstı allah razı olsun o doktordan aylarca cektıgım kasıntı ılacı ıctıgımde gecmıstı

ya evet aynen öle bir aydır kaşın kaşın delirdim ya heryerim kabuk bağladı bide şimdi böle yuvarlak yuvarlak böcek yemiş gibi bişiler çıkmaya başladı ve halka gün geçtikçe büyüyo bende böcek yedi sandım meğer değilmiş ay inşallah bu ilaçlar geçirir
saol canım bak şimdi benden önce doktora giren kadınında ellerinde vardı aynı benimki gibi izler ona sitrese bağlı alerji demiş ve eczanede gördüm onada o iğneden vermişti
banada sadece gebelikle alakalı dedi ve doktoruna danışarak yaptır bu iğneyi dedi zaten bu iğneyi bebeğin akciğer gelişimi içinde veriyolar hafif dozda dedi
iğnede prednol-l 40mg

kabarıyorsa ürtiker diyorlar ona .. bende de olmuştu bir ara , kaşımaktan acırdı artık bacaklarım , kanardı da yer yer .. genelde duygusal durumlar debep olurmuş . aşırı heyecen-stres-üzüntü-/ yanlış aklımda kalmadıysa ) aşırı sevinç bile ..
bir de gebelikte kaşıntı olurmulş diye okumuştum , normalmiş de .. vücudun kuru kalması da buna sebep oluyormuş .. banyodan sonra vücudunu kremle bir de öyle dene canım ..

kıkolecım benımde öyleydı bocek yemıs gıbı sısıyodu senınkıde kurdesen kesınlıkle belırtıler aynı offf cok kötu yaaa ınsallah gecer en kısa zamanda:1no2:

yok tatlım bugün iş güç peşindeydim:) ama bi ara komşum geldi kahve içtik gitti:)

kızlarr bu ciğer geliştirici iğneyi doktormu veriyo siz kendinizmi alıp yaptırıyosunuzz

bak yine boş geçmemişsin kaydirigubbakcemile3
az popon yer görsün ama yooook ille bi ekşın olacak :)))
o iğneyi dr. veriyor canım .. ne aralıklarla ve ne kadar kullanacağını da o belirliyor .. comebaby le dr.umuz aynı , o 4 doz vurulacak ben 2 .. herkesin durumuna ve bebiş sayısına göre değişiyor sanırım vurulduğu hafta ve doz sayısı :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…