2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar bugün dershanede deneme sınavım vardı çok kötü sancılandım sınavda ilkine girdim ikinciye evime geldim sancıdan soruları zor çözdümtabi çok yanlış çıktı bide oturup ona ağladım iyice sinirlerim iyice harap oluyor napacam ben böyle

hoş buldum canım Şeniz
hayyret yok mu bugüne misafirin kaydirigubbakcemile3

önceden dışardan eve gelmeyen ben şimdi canım evden çıkmak istemiyo habire iş güç ile uğraşmak istiyorum kendimi ev işine adadımnaniknanik
hımm şimdilik doktorum böyle bişey demedi gerek yok sanırım banamirmirmirmir

cumartesı doktora gıdıcem ama hıc gıdesım yok
ultrason ıcın yarım sast önceden yatıyorum doktorum gec gelıyo sınır oluyorum kalktıgımde belım kopacak gıbı oluyo
ne kadar gec gıdersem o kadar kardır doguma kadar ay sonu gıdıcem
hazıranda da 2 kere gıtsem yeter 3. dogum ıcın olur zaten..

tatlımm sakın üzülme herşeyde vardır bi hayır bebişin iyi olsun önemli olan o veririsin yine sınavını bebişinide etkilersin biraz yat uyu iyi gelir:teselli:

nurcum gecmıs olsun canım
bende dun alısverıse gıttım esımle kasıklarıma acayıp sancı gırdı dogurucam sandım
alısverısı yarıda bırakıp eve gerı geldık bıraz uzandım gectı sonra tekrar gıttık
sanırım ıyıce sıklasmaya basladı bu sancılar

YA BENDE DıYOM EŞıME BAK BENı SIK BOĞAZ ETME BEN NORMAL DEĞıLıM HAMıLEYıM ıKıNCıDE OLSA HAMıLEYıM HORMONLAR ALT ÜST
AMA NERDE ANLAMIYO
HEP ONUN STRESı VURUYO DEMEKKı BANA klava:

ŞİMDİ LİSELİLERE HEP DERLERYA SINAV HEYCANI SINAV STRESİ DİYE
SENİNKİDE O HESAP OLMUŞTUR TABİ SANA BİDE DOĞUM TELAŞI SARMIŞTIR ONDANDIR
BOŞVER SADECE DENEME SINAVI ÜZÜLME HİÇ BİŞE BEBİŞİNDEN ÖNEMLİ DİĞİL:içelim:

hmm duymuştum o iğneyi tüp bebekle alakalı sitelerde ama açıkçası ne işe yaradığını bilmiyordum .. e o zaman bir taşla 2 kuş desene yerimseniben
inşallah iğne hafifletir şikayetlerini ...

Hurı burda gÖzÜkÜyon ama galıba geÇmıŞı okuyon
nasıl oldun canım mıden nasıl kum dÖkme ıŞın ne alemde

çok üzüldüm canım yaa , geçmiş olsun :teselli:
hiç bir şey şu dünyada sein ve bebğinden önemli yada önde değil , unutma bunu ve her şey olacağına varır .... vardır bir hayır , inşallah bekledğin kadar kötü bir sonuç almazsın ...

o zaman gerek yokmuştur canım kaydirigubbakcemile5
YA BENDE DİYOM EŞİME BAK BENİ SIK BOĞAZ ETME BEN NORMAL DEĞİLİM HAMİLEYİM İKİNCİDE OLSA HAMİLEYİM HORMONLAR ALT ÜST
AMA NERDE ANLAMIYO
HEP ONUN STRESİ VURUYO DEMEKKİ BANA klava:

eeee senin kocş hagget haketmiş yani :mymeka:klava:

ben bi şey itiraf edicem ..
reflüm var ve dikkat etmem gerekirken canım çokkkkk çekti diye 1-2 tane şu peperoni midir nedir küçük sarı - tombik biber turşusundan yedim bugün , çok acı olmaz ya hani dğer turşulara göre .. o saaatten beri midemden ağzıma acı su zorluyor çıkıcam diye .. rennie şurup da kalmamış , hapı fayda etmiyor .. öğürmemem kusmamam lazım , korkuyorum da öyle bir şey olacak diye ..
manyağım ben yaa hakkaten nasıl böyle br abukluk yapım + bir de pis boğaz klava: :mymeka:

canım evde süt veya soda varsa biraz iç iyi gelir

canım ya geçmiş olsun umarım sancıların önemli birşey değildir,KPSS sınavına mı hazırlanıyorsun,allah yardımcın olsun kaç aşman lazım,branşın neydi canım?

nur'cum çok zor biliyorum bende öğretmenim branşım fen bilgisi,3 yıl önce atandım benimde tam evlilik arifesine geldi atanmam çok stres yaşadım olurmu olmazmı diye.seninde bebişine denk gelmiş Allah her zaman çalışanı görüyor,bebeğinle şu eziyeti çekiyorsun ya inşallah sonucu en hayırlısı olur.
ben 86 küsürle atandım canım eminim sende o puanları alırsın,2 kere girdim ilkinde 79 almıştım tarihle sorunum vardı benim halledince oldu işte nasip.
kendini sıkma sınavla doğum çok yakın birbirine stresten doğurma sınavda,eşin yanında bebeğin karnında daha önemlisi mi var be canım,atanmış biri olarak söylüyorum ki stresle bebğine verdiğin zarara değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…