hoş buldum canım Şeniz
hayyret yok mu bugüne misafirin kaydirigubbakcemile3
bak yine boş geçmemişsin kaydirigubbakcemile3
az popon yer görsün ama yooook ille bi ekşın olacak :)))
o iğneyi dr. veriyor canım .. ne aralıklarla ve ne kadar kullanacağını da o belirliyor .. comebaby le dr.umuz aynı , o 4 doz vurulacak ben 2 .. herkesin durumuna ve bebiş sayısına göre değişiyor sanırım vurulduğu hafta ve doz sayısı :sm_confused:
kızlar bugün dershanede deneme sınavım vardı çok kötü sancılandım sınavda ilkine girdim ikinciye evime geldim sancıdan soruları zor çözdümtabi çok yanlış çıktı bide oturup ona ağladım iyice sinirlerim iyice harap oluyor napacam ben böyle
kızlar bugün dershanede deneme sınavım vardı çok kötü sancılandım sınavda ilkine girdim ikinciye evime geldim sancıdan soruları zor çözdümtabi çok yanlış çıktı bide oturup ona ağladım iyice sinirlerim iyice harap oluyor napacam ben böyle
saol canım bak şimdi benden önce doktora giren kadınında ellerinde vardı aynı benimki gibi izler ona sitrese bağlı alerji demiş ve eczanede gördüm onada o iğneden vermişti
banada sadece gebelikle alakalı dedi ve doktoruna danışarak yaptır bu iğneyi dedi zaten bu iğneyi bebeğin akciğer gelişimi içinde veriyolar hafif dozda dedi
iğnede prednol-l 40mg
önceden dışardan eve gelmeyen ben şimdi canım evden çıkmak istemiyo habire iş güç ile uğraşmak istiyorum kendimi ev işine adadımnaniknanik
hımm şimdilik doktorum böyle bişey demedi gerek yok sanırım banamirmirmirmir
YA BENDE DİYOM EŞİME BAK BENİ SIK BOĞAZ ETME BEN NORMAL DEĞİLİM HAMİLEYİM İKİNCİDE OLSA HAMİLEYİM HORMONLAR ALT ÜST
AMA NERDE ANLAMIYO
HEP ONUN STRESİ VURUYO DEMEKKİ BANAklava:
ben bi şey itiraf edicem ..
reflüm var ve dikkat etmem gerekirken canım çokkkkk çekti diye 1-2 tane şu peperoni midir nedir küçük sarı - tombik biber turşusundan yedim bugün , çok acı olmaz ya hani dğer turşulara göre .. o saaatten beri midemden ağzıma acı su zorluyor çıkıcam diye .. rennie şurup da kalmamış , hapı fayda etmiyor .. öğürmemem kusmamam lazım , korkuyorum da öyle bir şey olacak diye ..
manyağım ben yaa hakkaten nasıl böyle br abukluk yapım + bir de pis boğazklava: :mymeka:
canım ya geçmiş olsun umarım sancıların önemli birşey değildir,KPSS sınavına mı hazırlanıyorsun,allah yardımcın olsun kaç aşman lazım,branşın neydi canım?
80-85 alsan yeterli olur galiba değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?