kızlar bugün dershanede deneme sınavım vardı çok kötü sancılandım sınavda ilkine girdim ikinciye evime geldim sancıdan soruları zor çözdümtabi çok yanlış çıktı bide oturup ona ağladım iyice sinirlerim iyice harap oluyor napacam ben böyle
nur'cum çok zor biliyorum bende öğretmenim branşım fen bilgisi,3 yıl önce atandım benimde tam evlilik arifesine geldi atanmam çok stres yaşadım olurmu olmazmı diye.seninde bebişine denk gelmiş Allah her zaman çalışanı görüyor,bebeğinle şu eziyeti çekiyorsun ya inşallah sonucu en hayırlısı olur.
ben 86 küsürle atandım canım eminim sende o puanları alırsın,2 kere girdim ilkinde 79 almıştım tarihle sorunum vardı benim halledince oldu işte nasip.
kendini sıkma sınavla doğum çok yakın birbirine stresten doğurma sınavda,eşin yanında bebeğin karnında daha önemlisi mi var be canım,atanmış biri olarak söylüyorum ki stresle bebğine verdiğin zarara değmez.
nurcum bu arada eminim birçok kaynaktan çalışıyorsun ama ben son zamanlarda yargının deneme sınavlarından oluşan(sınavların çözümleride vardı)sonunda da geçmiş yılların çözümlü soruları olan bir kitaptan çalışmıştım çok faydasını gördüm
canım gecmıs olsun.acaba stresle mı oluyor sancılar?doktorunla konustunmu canım?
ikimizinde hamilelik donemı hemen hemen ders calısmakla geciyor.:teselli:
bebısler saglıkla gelsınde ne yapalım canım gerısı elbette olur.:1hug:
ya valla canım ne diyim bilmiyorum ki malesef onca emekle okuduk ama göreve başlayamıyoruz işte.aynı şehirde olsak inan ki yardımcı olurdum matematikte falan sorun yaşıyorsan.genede soracak danışacak birşeyin olursa naçizane aklımla yardımcı olmaya çalışırım canım,hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.
ben bi şey itiraf edicem ..
reflüm var ve dikkat etmem gerekirken canım çokkkkk çekti diye 1-2 tane şu peperoni midir nedir küçük sarı - tombik biber turşusundan yedim bugün , çok acı olmaz ya hani dğer turşulara göre .. o saaatten beri midemden ağzıma acı su zorluyor çıkıcam diye .. rennie şurup da kalmamış , hapı fayda etmiyor .. öğürmemem kusmamam lazım , korkuyorum da öyle bir şey olacak diye ..
manyağım ben yaa hakkaten nasıl böyle br abukluk yapım + bir de pis boğazklava: :mymeka:
kikoleyim geçmiş olsun canım ben o kaşıntıları tam beş sene çektim ürtiker kurdeşen diyordudrlar hep stresten oluyordu gece yarısı hastaneye acile gidiyordum bazen kahkaha atarken bile kabarıyordum allah kimseye vermesin tam bir yaratığa dönüşüyordum dudaklarım ters dönüyordu arkadaşıma gittim bugün oda bahsetti o kaşıntılardan son aylarda olmuş karaciğerle ilgiliymiş hatta
çok saolasın canım ama geçen baktılar karaciğer testi oldum temiz çıktım.yuarın gene bişlerin tahlili var bakalım şimdi ne çıkacak
canım benim gittiğim dershanede iyi kaynaklarıda çok güzel yrgınında deneme sınav kitabı var elimde
günaydınnnnnn hihoyyyt
diloş tükkanı açmış ve kaçmış
kissssssssssmecikler gelmemiş , bir ben ve çift kale maç yapan inler ve cinler kaydirigubbakcemile3
ben de geçmişe göz atimmm kahvaltıya kadar barim [/QUOT
canım bide ben
bende buradayım........günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?