2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım gecmıs olsun.acaba stresle mı oluyor sancılar?doktorunla konustunmu canım?
ikimizinde hamilelik donemı hemen hemen ders calısmakla geciyor.:teselli:
bebısler saglıkla gelsınde ne yapalım canım gerısı elbette olur.:1hug:

nurcum bu arada eminim birçok kaynaktan çalışıyorsun ama ben son zamanlarda yargının deneme sınavlarından oluşan(sınavların çözümleride vardı)sonunda da geçmiş yılların çözümlü soruları olan bir kitaptan çalışmıştım çok faydasını gördüm

çok sağol canım işte yorum yapamıyorum bu hale düşürüyorlar bizi

canım benim gittiğim dershanede iyi kaynaklarıda çok güzel yrgınında deneme sınav kitabı var elimde

ya valla canım ne diyim bilmiyorum ki malesef onca emekle okuduk ama göreve başlayamıyoruz işte.aynı şehirde olsak inan ki yardımcı olurdum matematikte falan sorun yaşıyorsan.genede soracak danışacak birşeyin olursa naçizane aklımla yardımcı olmaya çalışırım canım,hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

herhalde canım valla allah yardımcımız olsun sen ne okuyordun

çok sağol canım dualarını eksik etme benden:1hug:

AY BENDE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYOM O BİBERE YAAAAA AMA MALESEF SIRF O MİDE ACISINI ÇEKMEMEK İÇİN ELİME ALIP ALIP YERİNE KOYUYORUM
AMA Bİ DOĞURAYIM gör bak nasıl yiyecem sizi:sm_cool:

kikoleyim geçmiş olsun canım ben o kaşıntıları tam beş sene çektim ürtiker kurdeşen diyordudrlar hep stresten oluyordu gece yarısı hastaneye acile gidiyordum bazen kahkaha atarken bile kabarıyordum allah kimseye vermesin tam bir yaratığa dönüşüyordum dudaklarım ters dönüyordu arkadaşıma gittim bugün oda bahsetti o kaşıntılardan son aylarda olmuş karaciğerle ilgiliymiş hatta

çok saolasın canım ama geçen baktılar karaciğer testi oldum temiz çıktım.yuarın gene bişlerin tahlili var bakalım şimdi ne çıkacak

canım benim gittiğim dershanede iyi kaynaklarıda çok güzel yrgınında deneme sınav kitabı var elimde

iyi akşamlar,
ben de kpss ye hazırlanıyorum. ben de kursa gidiyorum. ama stresten ziyade o sandalyelerde oturmak beni mahvediyor.
geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur. deneme sınavlarını da bence tok takma. çok da belirleyici değil. bir de zaten sancın varken zaten soru çözemezsin.

günaydınnnnnn hihoyyyt
diloş tükkanı açmış ve kaçmış
kissssssssssmecikler gelmemiş , bir ben ve çift kale maç yapan inler ve cinler kaydirigubbakcemile3
ben de geçmişe göz atimmm kahvaltıya kadar barim

günaydın daha kimsecikler gelmemiş,,, diloştan başka
dilaracım erkencisin sen evdesin yatsana
ah iş olmasa kesin ben uyuyor olurdum bu saatte
bari bende gidip kahvaltı yapayım sonra işten fırsat bulursam
ara ara girer bakarım artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…