2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hış geldinn canım hava serinledii kaç gündür niye salonda yatıyon bakim sennn bide üstü açık yatmışş oklava geliyo sanaaklava:

esımle tartıştım dun aksam:1closedeyes:
eve geldı yemek yedık ve dırek bılgısayarın basına oturdu yatana kadar kalkmadı
saat 1 oldu en sonunda ben gıttım yattım baktım arkamdan gelmıs
o geldı ben salona gectım:1closedeyes:

o zaman hak etmiş ama bence yatağını ayırmaa ne olursa olsun canımm sırtını dön yine yatt

gunaydın bugun hıc keyfım yok salonda ustum acık yatmısım heryerım agrıyo usuttum yıne...

canım benim günaydın bak önce eşine sonrada sana
klava:lazım ...........
şekercim üzme kendini bebişini düşün annesi oda üzülüyor seninle .
sağlam bir kahvaltı yap ve sıcak tut kendini

canım aynı durumdan bende müzdariptim ama çok şükür şimdi daha ii eşinle konuşmayı dene bence onların bişeyleri anlamasını beklersek çok zor oluyor çünkü birde hamilelik psikolojisi ne yapsalar gözümüze batıyor sen bebeğini ve kendini düşün canım a.s.

günaydın kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir . çok yorgunum taşındım şükür bitti işim heryer mis gibi halıları yıkamaya verdim gelsin onlarıda serdimmi oh işim bitti sayılır bitek kızımın kıyafetlerini yıkıyıp çantamı hazırlıycam . aklım hep sizlerdeydi yavaş yavaş geçmişe bakarım ben.

herkese hayırlı sabahlar inşallah
bende tahlillerimi yaptırdım geldim bakalım yarın belli olacak
sizler nasılsınız

Günaydın kıslar umarım iyisinizdir
kikoleyim geçmiş olsun canım umarım herşey temiz çıkar kaşıntı olayı gerçekten zordur :teselli:

GÜnaydın kızlarr

saĞlık ocaĞından gelıyoruz bızde kalp atıŞını dınledıler kızımın ebe az kalmıŞ gıbı dedı sabaha kadar bel aĞrısından dÖndÜk durduk bÜyÜdÜkÇe aĞrılarımız artıyor

günaydın kızlar ben kalkalı çok olduda arkadaşım kahvaltıya gelecek kahvaltı hazırladım onu bekliyorum ben yedim tabi ki ...3 den sonra rahat rahat gelirim.bende hastane çantamı resmini çekip koyayım ya hiç aklıma gelmedi ben 3 hafta oldu nerdeyse çantamı hazırlayalı....odasıda bitti :) bebişimi bekliyorum iştek...hala kum döküyorum bu arada dün 2.5 lt su içmişim :)

birde kızlar eşim temmuzun 6 sından 24 üne kadar izizn kullanıyor doğumumda herşeyimde yanımda olmak için ama haziran son cumartesi pazarı ve temmuz 1-2-3-4-5 gececi.. umarım o gece işteyken sancılanmam beni hep o sakinleştiriyo herşeyde o yokken olursa ben napıcamdelikafadulden

bir şey daha var sağ kalçam acıyor sanki kramp gbi ama kramp değil sanki biri çimdikliyo gibi böyle bi değişik bişey ağrı desem değil acı desem değil sanki üstüne 5 kg yük varmış gibi kalçam acıyor :uhm:

günaydın kızlar kikoleyim inş testlerin temiz çıkar
bende yarın hastane çantamı hazırlayacaktım kendim dün arkadaşıma gittim o dediki anneli babalı biri hazırlar dedi ben kendim hazırlayacaktım yarın cuma saati birde yasin okuyacaktım
bugün bebeğime yüz örtüsü alıcam siz nasıl bişey aldınız tülbentmi alsam yoksa daha narin bir yüz örtüsü varmı acaba

nurcum yeni eviniz hayırlı olsun .oh ne güzel tertemiz olmuştur evin .güle güle oturmak nasip olsun.
herkese hayırlı sabahlar inşallah
bende tahlillerimi yaptırdım geldim bakalım yarın belli olacak
sizler nasılsınız

günaydın canım ,inş temiz çıkar sonuşların .kasıntı çok zordur eminim
Günaydın kıslar umarım iyisinizdir
kikoleyim geçmiş olsun canım umarım herşey temiz çıkar kaşıntı olayı gerçekten zordur :teselli:

günaydın tatlımm. sende iyisindir inş .yağızda iyidir çok öptüm sizi :1hug:

hürremcim seninki şaka maka çok az kaldı hele birde sezeryanla olacağı kesinleşirse 1 ay gibi bir zamanın kaldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…