2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Kıskannnccccc İlsuuu kıskannccccc İlsuuu :dilcikar: Bende yicem iste aksam yicemmmm :lepi: Cok igrenc bi ilac ya o vişne aromalı ama oy anam oyyyy aklıma getirmiyimmm en iyisi -tatlicadiarzu- Bakmazmıyımmmm hic topacıma ben ama bis diyet yapıyorusss 1 haftadır bakalım bu diyetimiz cumartesi gününe nası yansıcakkk bole giderse doktorumuz 4 gunde 1 bakıcak bise, cumartesi yine cagırdııı, artık kilo alımımıza bir dur dememiz lazım obez olcasssss alkisalkisalkis İsmi de son 3 e indirdik cok sükür artık gerisi doguncaaaa :icecream:

ŞenizZuzucummmmm benimmm
seni çok seviyom bennnn
iyi ki aramızdasınnn tatlışkom ben,mmmŞeniz:1hug:a.s.:teytey:

stardust ebush melek harikasınız kıslar yazlıklar giyilince göbişler daha bi ortaya çıktı
melek mama takımına paabuçlarına bayıldım kız ne cici şeyler onlar öyle ama emzirmeyi ilk planda tutcaksın dimi bunlar dayanamayıp aldığın şeyler anne sütünün önemini biliyosun hayatım elimizden geleni yapıcaz bu konudakaydirigubbakcemile5

TeŞekkÜrler gaydıncım....
Tabı kıı emzırmeyı Çok ıstıyorum Özellıkle ılk 6 ay Çok Önemlııı bunlar ı zaten 6-7 aydan sonra yaŞına gırerken kullancaĞı mama takımı
ananemız almıŞ yurtdıŞından bıberonları da bulunsun dıye aldım tanı kııı
beĞenmebe sevındım tatlım

Bende seni seviyorum Melekcimmmmm :1hug: Ay cok içten olmuşşşş, duygu seli yaptımmm Canım ben hep burdayım zatennnn bırakırmıyım hic sizi ama eskisi kadar katılamıyorm o kadar yoksa ben takip ediyorummm takipteyim pembe panterimmmmm ben şakkıdı

Stardustcımmmm süper kısımmm göbeeeennnn, cok diri vücutlu cıkmıssın valla, feriştahhhhh seniiii delikafadulden

ayy benim nette mi sitede mi sorun var anlamadımm...

neyse...

stardust - ebush canımm maşallahhh ne güzell göbüşleriniz....

ilsucum teşekkürler canım...
stur dustcım yanmanın geçmesine sevindim nasılsın bugün

yserez teşekkürlr canım 34 haftalığız canım...
stur dust teşekkürler hadi eklede senide görelim

teşekürler nurcum , ekledim resimi de kaydirigubbakcemile5
star dust teşekkürler cnm

rica ederim canımmm Şeniz

aşk olsun kızlar yaaaaa
insan bi dürter kalk artık diye
tam 3 saar uyumuşum şimdi ben gece napacam
nöbet tutacam geneee kafamçokkarıştı

hehehe birileri bu gece uyuyamayacak kaydirigubbakcemile3 gece yalnız olmıycam demektir : )))))

geçmiş olsun zuzuşummmm a.s.
nazar değdi sana bence a.s

çok şeker çıkmışsın canım

kizlar bu da biz!! en yeni halimiz...

canımcımmmmm çok fazla takma , takılı kalma , okeyto yerimseniben hamilelikte gergin ve alıngan oluyoruz , bakalım doğumdan sonra da aynı durumlara aynı tepkler verecek miyiz delikafadulden
çok cici bir göbüşün var maaaşallahhhh

koslanın toz olanından al canım , sıcak uyla köpürt , köpüklerini kıyafetlerin üzerine sür , sonra biraz bekle ve geride kaln suya bastır kıyafetleri .. sıvı kosladansa toz deterjan formu daha etkili yerimseniben

ebrucum benimde öyle
kilo almadım pek ama bacaklarımın üst kısmı selülüt oldu

ilsucum ben de kol ve bacaklardan kilo almadım ama önceden de biraz selülitim vardı , belki yoğunlaşmış olabilir :1shok: hiç kontrol etmedim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…