zuzum bizde iyiyiz teyzesi senden kıskandım dondurma yicem birasdan çok çekti canım çokkkk:)))
ya bende günde 2 tane içiyom o kapsüllerden birde doğal ilac veriyor emilimini hızlandıromuş ilaç kolik olduk iyice zaten.
sende isimsiz meleğe çok ii bak annesi tombalağımız o bizim
melekk maşallahh göbüşünee.
hay allah üzüldüm. burası güzel oysaki mardin mi kötü? neyse be gülüm çok sıkma kendini bebişi düşün vardır bir hayır. belki bugün içinde tekrar yola çıkabilirler. geç olsun güç olmasın seni daha da üzecek bir şey olmasın. yarın yanında olurlar inşallah:1hug:
evet güzelim mardin berbat toz bulutu çok kötü burada temizlik yapmıycan zaten her yer tozz yagmur yagmar çamur şeklinde neyse artık uçak cumartesiye kaydırılmış sorunsuz gelrler inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
ilsucum teşekkürler canım...
stur dustcım yanmanın geçmesine sevindim nasılsın bugün
yserez teşekkürlr canım 34 haftalığız canım...
stur dust teşekkürler hadi eklede senide görelim
star dust teşekkürler cnm
aşk olsun kızlar yaaaaa
insan bi dürter kalk artık diye
tam 3 saar uyumuşum şimdi ben gece napacam
nöbet tutacam geneee kafamçokkarıştı
Ay ben ne yazıcaımı sasırdımmm, iyiyim kızlar cok teşekkür ederim kanım düşmüş bilas gerci 10.5 ti degerim ama en son, doktorumda ferplex flo diye bi tüp halinde kullanılan ilaç verdi aç karnına içilen ondan midem bulandı hic yaramadı bana, ogle yemegi bile yiyemedim simdi iyiyim cok sükür hatta bomba gibiye gidiyorummm....
Demet donduuuuuuuummaaaaa vaaaa mııı donduuuuumaaaa daha iyi olabilerimmmm kaydirigubbakcemile3
Melekcimmmm Öykünün odası cok güsel, geniş ve havadar güle güle kullanın fıstık kızınla cnmmm :1hug:
Nur göbek sahane valla göbek deligini bilemmm gördümmm iste gördümmmmm :icecream:
Derincimmm ben sana laf atana kadar sen gitmişsinnnn cnm ya özlemiştimmmmm :çok üzgünüm:
Eki Görüntüle 15694
Eki Görüntüle 15695
Eki Görüntüle 15696
Eki Görüntüle 15697
buda bizim bugünkü göbişimiz
ah canim benim:1hug:, daha sik gorusmeyi isterdim ama cok yogunum, sikintidayim birde hamilelikten heralde herseye cok cabuk kiziyorum, kiriliyorum moralim bozuluyo, anneme cok moralim bozuluyo, daha torununa hic bisey hazirlamamis, ona cok takiyorum, ooff offf.senağlama.. odamiz dun aksam geldi, bugun de kurulcak ins, kurulur kurulmaz fotolarini cekicem, eklicem ins....
kizlar bu da biz!! en yeni halimiz...
kızlar ya 5 yasında kızım var benım ondan kalan kıyafetlerı cıkardım sararmıs doğal olarak onları ne yaptıysam cıkaramadım tavsıyesı olan varmı?
utuluyorum yavas yavs haftasonuda alısverıse cıkmak ıstıyorum yavas yavas bıtıreyım daha hıc baslaöadım dave kıyafetler yepyenı daha
ebrucum benimde öyle
kilo almadım pek ama bacaklarımın üst kısmı selülüt oldu
kız hadi kalkta çek resimleri beni getirme orayaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?