senin göbüşün de çok şirin çıkmış canım , maşallahStardust maŞallah gÖbÜŞÜne Çok Şeker canım
stur dust maşallah canım
stardust ebush melek harikasınız kıslar yazlıklar giyilince göbişler daha bi ortaya çıktı
melek mama takımına paabuçlarına bayıldım kız ne cici şeyler onlar öyle ama emzirmeyi ilk planda tutcaksın dimi bunlar dayanamayıp aldığın şeyler anne sütünün önemini biliyosun hayatım elimizden geleni yapıcaz bu konudakaydirigubbakcemile5
star dust canim masallah gobusunecok tatlisin
ayy benim nette mi sitede mi sorun var anlamadımm...
neyse...
stardust - ebush canımm maşallahhh ne güzell göbüşleriniz....
starımm göbüşin çok şirinn sana içindeki mucizeye 41 kere
masallah starım dustım:))) çok güzel çıkmışsın oğluşunla
Stardustcımmmm süper kısımmm göbeeeennnn, cok diri vücutlu cıkmıssın valla, feriştahhhhh seniiii delikafadulden
DemetİmmmmgelmİŞŞŞ hoŞgelmİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Özledİk bİz ÖykÜyle İkİmİz senİ teyzesİ nerdesİn sen bakİmmmmmmmmmm
gÖrdÜn mÜ cİcİlerİ kaÇ gÜndÜr eklİcektİm bu gÜne kısmet oldu eklerİm demetÇİm cİcİler bÖlÜmÜne odayı da ekledİmmm
kızlar 29 haftamda dr gittik mardine park hastanesi açıldı yeni çok muazzam bi hastene olmuş gerçekten çok sevindik teftiş maksatlı bi ziyeret edelim dedil ilgi süperdi kendi dr 15 dk sınırlandırırken muaneleri oo bunlar iyi ilgilendi ve ilk defaa 3 boyutluya girdik bizim sppa gömmüş yüzünü plesantaya görüntü vermedi ama göstermemesi gereken yerler açık hevesim kursamda kaldı veledimin yüzünden inşallah birdakine görterir bize haftasıyla uyumlu çok şükür 1300gr olmuş suyu normalmiş yanlız 3 boyutlu ultrasonda bazı fl hc gibi bölümler haftasıyla uyumlu deil 2 3 gün geride dr normal dedi sizdede böylemiydi ben her bölümünün haftasıyla aynı gitmesi gerektinini düşünüyordum
canım benim , ölçtüğü yere göre edd farklı çıkabiliyor , çok normal bu ..
gel sana da ticker - kaç haftalık oldğumuzu gösteren cetvelden - yapalım .. son adet tarihin ne zaman ???
göbüşler bi harika maşallahhhhh
nurrrŞeniz
gamzemmmŞeniz
melekimmŞeniz
ebushhŞeniz
star dusttttŞeniz
huriŞeniz
starım mükemmelsin bu ne zariflik bune şekr hamişlik böle allah nazardan saklasın canım
huri kız senin de ebush gibi ağzınız açık kalmış ne o göbüş senindemi sığmıyo artıkım maşallah sizede
hmm bende endişelendim dr normal dedi yaa evet yapalım 28 ekim delikafadulden
morlavanta canım bebişin haftasına göre çok çok normal .hiç öle 2-3 gün kü saptamalara takma bizimkilerde öle çıkabiliyo bazen oda normal zaten canım
sibel napsın şimdi onunki 2-3 hafta geriden bide ona dert etme diyoz düzelcek inşallah
saol canım yav ne zarifliği , o senin zarifliğin şekerim Şeniz
şiştik tısır tısır olduk :CüvCüv:
endişelenme tatlısı :1hug:
yapıyorum hemen delikafadulden
ben şimdi evimi topladım bi güzel süpürdüm çamaşırlarımı topladım ama daha katlamadım tabi bide mutfağımı hallettim geldim
ama evde yicek bişi yok yemek yapmam lazım ama canım hiç istemiyo
ay bi sihirli değnek kocişimin kafasına değsede arasa şimdi hadi akşama dışarda yiyalim dese ne güzel olur ama dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?