2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

DemetımmmmgelmıŞŞŞ hoŞgelmıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Özledık bız ÖykÜyle ıkımız senı teyzesı nerdesın sen bakımmmmmmmmmm
gÖrdÜn mÜ cıcılerı kaÇ gÜndÜr eklıcektım bu gÜne kısmet oldu eklerım demetÇım cıcıler bÖlÜmÜne odayı da ekledımmm

Stardust maŞallah gÖbÜŞÜne Çok Şeker canım
senin göbüşün de çok şirin çıkmış canım , maşallah
stur dust maşallah canım

sorma canım , daha bir net olduk böyle dimi kaydirigubbakcemile3
star dust canim masallah gobusune cok tatlisin

ayy benim nette mi sitede mi sorun var anlamadımm...

neyse...

stardust - ebush canımm maşallahhh ne güzell göbüşleriniz....

starımm göbüşin çok şirinn sana içindeki mucizeye 41 kere

masallah starım dustım:))) çok güzel çıkmışsın oğluşunla

Stardustcımmmm süper kısımmm göbeeeennnn, cok diri vücutlu cıkmıssın valla, feriştahhhhh seniiii delikafadulden

teşekkrüler kıslar Şeniz
bu resime bakıyorum bir de gçenlerde eklediğim bir önceki resime , az zamanda çok yol almışız :)))
zuzum Allah iyiliiini versin , çok diri bir vicuuudum var diimi kaydirigubbakcemile3

kızlar 29 haftamda dr gittik mardine park hastanesi açıldı yeni çok muazzam bi hastene olmuş gerçekten çok sevindik teftiş maksatlı bi ziyeret edelim dedil ilgi süperdi kendi dr 15 dk sınırlandırırken muaneleri oo bunlar iyi ilgilendi ve ilk defaa 3 boyutluya girdik bizim sppa gömmüş yüzünü plesantaya görüntü vermedi ama göstermemesi gereken yerler açık hevesim kursamda kaldı veledimin yüzünden inşallah birdakine görterir bize haftasıyla uyumlu çok şükür 1300gr olmuş suyu normalmiş yanlız 3 boyutlu ultrasonda bazı fl hc gibi bölümler haftasıyla uyumlu deil 2 3 gün geride dr normal dedi sizdede böylemiydi ben her bölümünün haftasıyla aynı gitmesi gerektinini düşünüyordum

geldim tatlımmmm anca gitti arkadaşımmmmŞeniz

bende sizi özledimmm:1hug: öperim koklarım o fıstık öyküyü bennnnn:asigim:

mama takımı ve ayakkaları çokk şekerrrrŞeniz

şimdi bakıcam cicilerinize tatlımmmmmkaydirigubbakcemile5

ben yokken neler olmuş nelerrrrrr:dilcikar:

göbüşler bi harika maşallahhhhh

nurrrŞeniz
gamzemmmŞeniz
melekimmŞeniz
ebushhŞeniz
star dusttttŞeniz
huriŞeniz

inşallah atladığım kimse yokturrrrr

kikoleyim maşallah ne güzel uyumuşsun öyleeeeealkisalkisalkis

zuzummmm şekerim benim içimden geldi gel bi öpemmmŞeniz
iyi yapmışsın kız nası içtin o iğrenç kan şeysiniiiiiikafamçokkarıştı serumu tercih ederimmm:1closedeyes:
ilsu senin kan durumun nasıl oldu canım...

canım benim , ölçtüğü yere göre edd farklı çıkabiliyor , çok normal bu ..
gel sana da ticker - kaç haftalık oldğumuzu gösteren cetvelden - yapalım .. son adet tarihin ne zaman ???

starım mükemmelsin bu ne zariflik bune şekr hamişlik böle allah nazardan saklasın canım
huri kız senin de ebush gibi ağzınız açık kalmış ne o göbüş senindemi sığmıyo artıkım maşallah sizede

morlavanta canım bebişin haftasına göre çok çok normal .hiç öle 2-3 gün kü saptamalara takma bizimkilerde öle çıkabiliyo bazen oda normal zaten canım
sibel napsın şimdi onunki 2-3 hafta geriden bide ona dert etme diyoz düzelcek inşallah

saol canım yav ne zarifliği , o senin zarifliğin şekerim Şeniz
şiştik tısır tısır olduk :CüvCüv:

hmm bende endişelendim dr normal dedi yaa evet yapalım 28 ekim delikafadulden

endişelenme tatlısı :1hug:
yapıyorum hemen delikafadulden

slm kızlar nasılsınız?bugün kalabalık topik bayadır sakindi.
nur,ebush,starduş,melek,huri maşallah göbüşlerinize hepiniz çok güzel gözüküyorsunuzŞenizbu ara göbüşler aşağıya inmeye başlamış.benimkide indi biraz...:CüvCüv:

satına göre uyumlu canım şükür ilk defa böyle ayrıntılıya girince araştırdım buda normalmiş:1hug:

ben şimdi evimi topladım bi güzel süpürdüm çamaşırlarımı topladım ama daha katlamadım tabi bide mutfağımı hallettim geldim
ama evde yicek bişi yok yemek yapmam lazım ama canım hiç istemiyo
ay bi sihirli değnek kocişimin kafasına değsede arasa şimdi hadi akşama dışarda yiyalim dese ne güzel olur ama dimiii

ayy evet yya ne güzel olurr yemek bendede yok ve eşim gece görevine gidicek off tez elden mutfa geçmem gerek yaaaaaa zira yetiştiremicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…