2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

inş canım nasılsın hadi koy çantanıda bakalımdelikafaduldendelikafadulden

melek odanız süper canım gle güle kullanın inşallah
nur ve gaydin maşallah göbüşlerinizee

hoşgeldin bayan kaçak .. bu sıralar daha sık görüşüyoruz , bu da bi şeydir .. odanız yerleşti mi yerimseniben

ah canim benim:1hug:, daha sik gorusmeyi isterdim ama cok yogunum, sikintidayim birde hamilelikten heralde herseye cok cabuk kiziyorum, kiriliyorum moralim bozuluyo, anneme cok moralim bozuluyo, daha torununa hic bisey hazirlamamis, ona cok takiyorum, ooff offf.senağlama.. odamiz dun aksam geldi, bugun de kurulcak ins, kurulur kurulmaz fotolarini cekicem, eklicem ins....

TeŞekkÜrler kızlar odayı beĞenmenıze sevındımmm tamamen bıtınce eklerım bu arada cıcıler bÖlÜmÜne kızımın sonnn cıcılerını eklıyorum bayadır eklememıŞtım bırıktı bakarsanız sevınırımmm
bakalım beyencekmısınız

Çok teşekkürler arkadaşlarım evet her geçen gün büyüyo farklılaşıyo sağ salim kucağımıza alacağımız günülerimiz gelsin inş.
Zuzum tşkler tatlım olan kıyafetlerimi giyiyom endinin şortlarına dadandım evde haftasonu bakıcaz artık rahat bişiyler almam lazım ev için akşamlar için :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…