2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

zuzum gelmişsin hoşgeldin canım
kanın düşmüş senin de o da çok halsizlik falan yapıyor

Hosbuldummm cnmm evet kanım bilas düşmüşş e doyurması kolay olmuyo beim topacı heraldeeee teyzesiii delikafadulden o sıvı seyi artık kullanmıcammm ferrosanolden alcam gnde 3 tane bi de bitkisel bi ilac yazcakmıs doktorum cumartesi günü cnmm bakalım hayırlısı aslında cok enerjikim yine ama kafamdaki agırlık olmasaaaa kaydirigubbakcemile2 Sen yafıyosunnnn bakiimmm???? Tuana nasıl?

Sorma bende eşimin seylerini giyiorum pek rahatıma gidiyo cnmmm, en güseli pazara gitcen bol elbiselerden alcan 10 tane sora atıcan onları kullanıp kullanıp, ben bıktım hamile kıyafetine para vermektennn benneyaptımki

Melekcimmm öykünün bütün cicilerine baktımmm allah saglıkla giydirmeyi yedirmeyi kullandırmayı nasip etsin cnmmm, cok güsellerrrr :dance:

kızlar ya 5 yasında kızım var benım ondan kalan kıyafetlerı cıkardım sararmıs doğal olarak onları ne yaptıysam cıkaramadım tavsıyesı olan varmı?
utuluyorum yavas yavs haftasonuda alısverıse cıkmak ıstıyorum yavas yavas bıtıreyım daha hıc baslaöadım da ve kıyafetler yepyenı daha

kız ebush göbüşün açıkta kalmış azcıkım üşütmesin sonradelikafadulden
maşallah canım

ya sorma bendede öle olmuş ama ben daha yıkamadım kosla alayım dediydim
sen denedinmiki koslayla çıkar elbet

zuzum bizde iyiyiz teyzesi senden kıskandım dondurma yicem birasdan çok çekti canım çokkkk:)))
ya bende günde 2 tane içiyom o kapsüllerden birde doğal ilac veriyor emilimini hızlandıromuş ilaç kolik olduk iyice zaten.
sende isimsiz meleğe çok ii bak annesi tombalağımız o bizim

Ebushcummm masallah haftana gore cok guselll göbüşünnn, cok sirinnnnn kaydirigubbakcemile2

cok tesekkur ederim zuzumcuuma.s.

ebrucum çok fitsin canım çok güzel bir göbüşün var
valla disaridan oyle gozukuyo ilsu ama icerden hic de oyle degil, hertarafimi selulitler kapladi, bacaklarimin halini bir gorsen, ben bile bakmaya dayanamiyorum,senağlama

ay bugün bi sıkılıyorum bi sıkılıyorum kolumu kaldırasım yok yaa
resim çekecem kızımın cicişlerini çantamı falan bırakın onları oturduğum yerden göbeğimin resmini çekecek halim yok sıcak iyice vurdu kumda döküyorum ya halsizlik bastırdı yine -tatlicadiarzu-

kız hadi kalkta çek resimleri beni getirme orayaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…