zuzum gelmişsin hoşgeldin canım
kanın düşmüş senin de o da çok halsizlik falan yapıyor
Çok teşekkürler arkadaşlarım evet her geçen gün büyüyo farklılaşıyo sağ salim kucağımıza alacağımız günülerimiz gelsin inş.
Zuzum tşkler tatlım olan kıyafetlerimi giyiyom endinin şortlarına dadandım evde haftasonu bakıcaz artık rahat bişiyler almam lazım ev için akşamlar için :bbo:
kızlar ya 5 yasında kızım var benım ondan kalan kıyafetlerı cıkardım sararmıs doğal olarak onları ne yaptıysam cıkaramadım tavsıyesı olan varmı?
utuluyorum yavas yavs haftasonuda alısverıse cıkmak ıstıyorum yavas yavas bıtıreyım daha hıc baslaöadım dave kıyafetler yepyenı daha
nurcum ya bu avatarlarındaki şirineler kimin
Ebush maŞallah Çok Şeker gÖbÜŞÜnn
ebushcum senin göbüşünede maşallah
kız ebush göbüşün açıkta kalmış azcıkım üşütmesin sonradelikafadulden
maşallah canım
ya sorma bendede öle olmuş ama ben daha yıkamadım kosla alayım dediydim
sen denedinmiki koslayla çıkar elbet
Ebushcummm masallah haftana gore cok guselll göbüşünnn, cok sirinnnnn kaydirigubbakcemile2
valla disaridan oyle gozukuyo ilsu ama icerden hic de oyle degil, hertarafimi selulitler kapladi, bacaklarimin halini bir gorsen, ben bile bakmaya dayanamiyorum,senağlamaebrucum çok fitsin canım çok güzel bir göbüşün var
ay bugün bi sıkılıyorum bi sıkılıyorum kolumu kaldırasım yok yaa
resim çekecem kızımın cicişlerini çantamı falan bırakın onları oturduğum yerden göbeğimin resmini çekecek halim yok sıcak iyice vurdu kumda döküyorum ya halsizlik bastırdı yine -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?