- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
huricim bide bana uğrasan çanta için ben hala tembelim bu konuda
ben koydum yemeklerimi geldimkaydirigubbakcemile3 hamile olduğunu ve 30 haftayı devirdiğini unuttun galiba , ne bekliyodun ayol , karnı sırtına yapışık bi hamş gördün mü heççççklava:
şekerim öle tabide ne bilem benim kociş böle çok zayıf ben bide örtülüyüm tesettürlü değil ama genede giydiklerinle baya bi şişiyon zaten bide böle bi durumda anam kocamın anası gibi geziyom yanındaaa
işin şakası tabi ona hamişkende güzel gözükmeye çalışıyom ama olmuyo napalım doğumdan sonra artık
bazı kocişlerin huyu bu anacım , herhalde % 90ının ..enim eşim de bazen hysuzlıkm yapar bu konuda .. o yüzden ( hamilelikten önce ) ben kendi alışverşimi yapardım , onunkini beraber yapardık .. adamceezimin kendine alıveriş yapmaya bile tahammülü olmuyor bazen .. ama ne kaaa aslan burcu tanıdğım varsa hepsi alışveriş konusunda pek vasat kaydirigubbakcemile3 bana alışveriş olsun , nerde ve nasıl olursa olsun , uça uça giderim
benimkinin ayakkabısı dışında herşeyini ben alırım düşün yani okadar
herkes kaçıştı bakıyorum .. hadi yapın yemeklerinizi ve emelcim dinlen sen de , gelin yine Şeniz
ay ben 3 hafta oldu yapalı ya,teyzem erken doğurdu onun psikolojisiyle çantamı bi çırpıda hazırlayıverdim benim peşimde kimse yok biliyonuzz...
selam kızlar..bugün 16 yıllık arkadasımla bulustuk onunla 2 ay arayla evlendik.aynı anda hamile kaldık ve ilk gebeliklerimiz malesef aynı hafta sonlanmıstı.simdi beni hamiş gordu ve o da aska geldi hazır tatile gidioken bebiş istiorum dio:)bnm bebek de tatil bebegi olmustu izmirden hatıra:)
gecmişi de okumadım sizler napıosunuz? umarım herkes iyidir..
hoşgeldin .ay nekadar güzel bi gün geçirdiniz kimbilirrrr
bebişin demek tatil bebişi hııııımmm:lepi:
Karen selam canım biz iyiyiz sohbet bugün güseldi ama şimdi çıkıcaz biz yarın erkenden gel bol bol konuşalım emi
Cumartesi kontrolümüz var bakalım paşam nasıl ne kadar olmuş özledim oğluşumu
geçenlerde izmirde başlayıp denizli boyu uzanan yağmur nihayetinde antalyaya ulaşmış durumdadır
ohhhhh havada bi rahatladıki sormayınalkisalkisalkis
hoş geldin canımherkese selam nasılsınız güzel hamişler:1hug:
laptopum bozuldu malesef sabahtan berı sınır oldum esım geldı bı ara bılgısayarcıya göturdu fanı bozulmus yanıyomus az kalsın nasıl farkedemedım anlamıyorum:1shok:
sımdılık ıdare edıcem aztık en kısa zamanada servıse yollıcak esım ınsallah ozamana kadar yıne sorun cıkarmaz
hoş geldin canım
ablamında laptopunda aynı sorun oldu parçası 2 ayda geldi ama 2 ay boyunca pc nin altına onu yükselticek bişey koydu pc ısınmadı sorunda olmadı sende öyle yapsüprizzzzz
herkese selam nasılsınız güzel hamişler:1hug:
laptopum bozuldu malesef sabahtan berı sınır oldum esım geldı bı ara bılgısayarcıya göturdu fanı bozulmus yanıyomus az kalsın nasıl farkedemedım anlamıyorum:1shok:
sımdılık ıdare edıcem aztık en kısa zamanada servıse yollıcak esım ınsallah ozamana kadar yıne sorun cıkarmaz
öff sıkıldım yah
ben kaçıyorum kızlar kalçam ağrıyor oturamıyorum biraz uzanayım gelirim...öpüldünüz anacıımmmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?