2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben koydum yemeklerimi geldim

selam kızlar..bugün 16 yıllık arkadasımla bulustuk onunla 2 ay arayla evlendik.aynı anda hamile kaldık ve ilk gebeliklerimiz malesef aynı hafta sonlanmıstı.simdi beni hamiş gordu ve o da aska geldi hazır tatile gidioken bebiş istiorum dio:)bnm bebek de tatil bebegi olmustu izmirden hatıra:)

gecmişi de okumadım sizler napıosunuz? umarım herkes iyidir..

hoşgeldin .ay nekadar güzel bi gün geçirdiniz kimbilirrrr
bebişin demek tatil bebişi hııııımmm:lepi:

geçenlerde izmirde başlayıp denizli boyu uzanan yağmur nihayetinde antalyaya ulaşmış durumdadır
ohhhhh havada bi rahatladıki sormayınalkisalkisalkis

Karen selam canım biz iyiyiz sohbet bugün güseldi ama şimdi çıkıcaz biz yarın erkenden gel bol bol konuşalım emi
Cumartesi kontrolümüz var bakalım paşam nasıl ne kadar olmuş özledim oğluşumu

kızlar bende yaın 12 de doktora gidicem inşallah iyi haberlerini alrım kayramın
zaman geçmiyo yarınolsun artık

herkese selam nasılsınız güzel hamişler:1hug:
laptopum bozuldu malesef sabahtan berı sınır oldum esım geldı bı ara bılgısayarcıya göturdu fanı bozulmus yanıyomus az kalsın nasıl farkedemedım anlamıyorum:1shok:
sımdılık ıdare edıcem aztık en kısa zamanada servıse yollıcak esım ınsallah ozamana kadar yıne sorun cıkarmaz

hoş geldin canım
ablamında laptopunda aynı sorun oldu parçası 2 ayda geldi ama 2 ay boyunca pc nin altına onu yükselticek bişey koydu pc ısınmadı sorunda olmadı sende öyle yapsüprizzzzz

hoş geldin canım
ablamında laptopunda aynı sorun oldu parçası 2 ayda geldi ama 2 ay boyunca pc nin altına onu yükselticek bişey koydu pc ısınmadı sorunda olmadı sende öyle yapsüprizzzzz

hoşbulduk canım:1hug:
alırken söylemıslerdı laptoplar cabuk bozuluyo dıye ama ben bu olsun ıstemıstım 3 sene oldu normaldır dıyo esım artık yıne bozulursa yaptırmayı dusunmuyo yenısını alıcak sanırım
bu kaçıncı servıse gıdısı sıktı artık dedıgın gıbı 2 ayda anca gelıyo/B]

ben kaçıyorum kızlar kalçam ağrıyor oturamıyorum biraz uzanayım gelirim...öpüldünüz anacıımmmkaydirigubbakcemile3

amannııınnn kacırmısım bugunku sohbeti..gobusler foraymıs yani nur ve gaydin melek...maşallahınızı hemen yapıştırıyorum

Demetcimmm....hihoyyyt stardustcıgıımın dedigi gibi annemlerin masallah geleni gideni eksik olmuo bazen uzak kalıyorum sizden ama osledim valla..prensesinn ve senn ii olmana sevndm tatlım..bnm kız da artık yer arıyo b tekme savuracak.-tatlicadiarzu-.Canım ayrıca Allah evliliginizin tadını her an daha da cok artırsın mutlu saglıklı ve huzurulu nice yıldonumlerinde sizlere omur versin sevdiklerinizle..a.s.

hosgeldin huzuncum..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…