2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım ozaman ötv indirimleri bitmeden alın şuan laptop fiyatları nerdeyse yarı yarıya

dılos gelmıs ama benım cıkmam lazım yemek yapıcam cunku bı ara yıne gırerım bu aksam kurtlar vadısı varken esım bısey demez sanırım öptum hepınızı:1hug:

kızlar bende kaçıyorum eşim yoldaymış sofrayı hazırlayayım akşam gelirim hepiniz öpüldünüz

selam kızlar bende geldim anneme gittim ödemeler vardı onları hallettim akşama kadarda annemde oturdum kaldım geldim bi yandan yemek yapıyorumm özledim hepinizi:1hug:

nurrr
gaydınn
melekimm
ebushh
star dustttt
huri

maşallah kızlar göbişlerinizeee allah nazarlardan korusunn hepinizi

huriş maşallah bavul hazırrr şükürr maşallah hamaratlık yaptım hemncik hazırladın hehehhsositososito

hüzüncüm bende yoktum bugün tatlım biraz gezdim işlerimi hallettim iyi oldu havada serin serin dolaşmasısositososito

yarında yokumm halamın oğlu geldi asker mevlütü varmış oraya gidicemma.s

Son düzenleme:
starımmm ticker için çok teşekür ederim canımm gel bi öpemm Şeniz ayy ogluşumun adınıda yazmışsın Şeniz

canım bizede yollasana yağmurdan
bana kalsa canım al dükkan sesnin
kızlar bende yaın 12 de doktora gidicem inşallah iyi haberlerini alrım kayramın
zaman geçmiyo yarınolsun artık
hadi gözün aydın seninde doktor zamanın gelmiş hayırlı haberlerle dön inşallah

yaaaaa bende diyom bu diloşta yok bunlar kesin anlaşmışlar gizli buluşmuşlar diyeee bak sen sonunda demek pc de bozdunşutarafagitti

bu saatlerde kimsecikler olmuyor

herkesin kocişleri anca geliyo napalım onlarla ilgileniyoz işte
:dance:

bu saatte benden başka deli olmaz heralde kaydirigubbakcemile3 akşam 8:30 gibi belim çok ağrıdı eşim masaj yapayım dedi yaparken ikmizde uyuya kalmışız kötü bir rüya ile uyandım çok korktum....hortlak gibi bakıyorum sütümü içiyorum unutup rüyayı tekrar uyumaya çalışacağım.....tükkanı kapadım hadi iyi geceler...mirmirmirmir..

Günaydın hüzün yılı bugün en erkenci biz varız galiba.ışyerindeki son günüm artık izne ayrılıyorum ama bgün çok fenayım yaaa bir halsizlik yorgunluk var üzerimde anlatamam.Midem bulanıyor üşüttüm galiba kahvaltıda yapmak canım istemiyor üff külçe gibi yığıldım kaldım koltukta

günaydın günaydın gnaydın forumun en güzel hamişleri anneleriii kahvaltımı ediyorum anacığım kendinizi aç bırakmayın kalkın çabuk kahvaltınızı edin bebişler aç kalmasın kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…