günaydın günaydın gnaydın forumun en güzel hamişleri anneleriii kahvaltımı ediyorum anacığım kendinizi aç bırakmayın kalkın çabuk kahvaltınızı edin bebişler aç kalmasınkaydirigubbakcemile
bısde kahvaltımızı yapıyoruz cok acıkmısım cokkkcokacimcoook
anam regl olacakmışım gibi alt taraflarım sızlıyor delikafadulden:1shok:
kac gundur gırememıstım. malum artık turkıyedeyız:) dunyanın en gusel sehırlerınden ıstanbuldaa... cok mutluyum anneme babama kavustum. gercı kısa surelı esım yalnız kaldı bıraz buruguz ama olsun cok yakında o da yanımda olcak..
gecmısı henuz okuyabılmıs dıılım. cok fazla birikmis... ıns hepinız cok iyisinizidr kıslar... bizde bı problem yok. gercı ucak yolculugmuz cok keyiflı diildi ama sorunsuz gecırmıs olmamıza mutluyuz... hayırlı cumalar hepınızeee
ben her sabah böyleyim artık uyuyamıyorum yahuriş afiyet bal şeker olsun erkencisin yaff yada sen hiç uyumadın
canım kahvaltı istemiyo erkenden
sırnaşık şey sizede afiyet bal şeker olsunn hüzünn
anam regl olacakmışım gibi alt taraflarım sızlıyor delikafadulden:1shok:
kac gundur gırememıstım. malum artık turkıyedeyız:) dunyanın en gusel sehırlerınden ıstanbuldaa... cok mutluyum anneme babama kavustum. gercı kısa surelı esım yalnız kaldı bıraz buruguz ama olsun cok yakında o da yanımda olcak..
gecmısı henuz okuyabılmıs dıılım. cok fazla birikmis... ıns hepinız cok iyisinizidr kıslar... bizde bı problem yok. gercı ucak yolculugmuz cok keyiflı diildi ama sorunsuz gecırmıs olmamıza mutluyuz... hayırlı cumalar hepınızeee
aynen benımde öyle dogurmaylım sakın:1shok:
ben her sabah böyleyim artık uyuyamıyorum ya
hemen kahvaltını et bak geliyo oklava aç kalma aç bırakmaaaaaklava:
hüzün_yılı afiyet olsun gülümmm..
huzun hurı afıyet sıfa olsun... bızde daha yemedık. ufak ufak uyarı tekmelerı atıyo kızım. ye artık anne dıe
cookkk tesekkur ederımm canım benımŞeniz
canımmmm hoşgeldın turkıyeye cok sevındım burda olmana:1hug:
cancazım nerelerdeydin aradı gözlerim seni net bozulmuş galiba hadi geçmiş olsun bende bilerek girmedigini düşünüyordum:mymeka:
off inanılmaz bi sıcak varr :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?