2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

huriş afiyet bal şeker olsun erkencisin yaff yada sen hiç uyumadın

kac gundur gırememıstım. malum artık turkıyedeyız:) dunyanın en gusel sehırlerınden ıstanbuldaa... cok mutluyum anneme babama kavustum. gercı kısa surelı esım yalnız kaldı bıraz buruguz ama olsun cok yakında o da yanımda olcak..

gecmısı henuz okuyabılmıs dıılım. cok fazla birikmis... ıns hepinız cok iyisinizidr kıslar... bizde bı problem yok. gercı ucak yolculugmuz cok keyiflı diildi ama sorunsuz gecırmıs olmamıza mutluyuz... hayırlı cumalar hepınızeee

canımmmm hoşgeldın turkıyeye cok sevındım burda olmana:1hug:

anam regl olacakmışım gibi alt taraflarım sızlıyor delikafadulden:1shok:

o olay bendede var güzelim yaa

hayırlı cumalar güzelim ne güzel kavuşmuşun ailene darısı başıma :Saruboceq:

ben her sabah böyleyim artık uyuyamıyorum ya

hemen kahvaltını et bak geliyo oklava aç kalma aç bırakmaaaaaklava:
hüzün_yılı afiyet olsun gülümmm..

huzun hurı afıyet sıfa olsun... bızde daha yemedık. ufak ufak uyarı tekmelerı atıyo kızım. ye artık anne dıe

çokkk tesekkur ederım sekerlerŞeniz
hurıcım sanada afıyet olsun
sılacım morlavanta sızde yıyın cabuk aç kalmasın kuzucuklar:asigim:

hüzün_yılı tickerimi düzelttim bak 10 ekim-17 temmuz olarak değiştirdim gün sayımız aynı ama bende 32 sende 31-6 yazıyor....tickerler farklı sitelerden olduğu için olabilir...

cancazım nerelerdeydin aradı gözlerim seni net bozulmuş galiba hadi geçmiş olsun bende bilerek girmedigini düşünüyordum:mymeka:

canım benım benı merak etmene cok sevındım tatlım:1hug:
ınankı pc bozuldu esım sımdılık yaptırdı ama yakında servıse gıdıcek sanırım
zaten eskısı kadar gırmıyorum esım pek musade etmıyo artık burda cok fazla vakıt gecırıyorum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…