2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

yazın mardinin sıcanı çekmek çok zor ki daha başlamadıı dün toz bulutu bugün kavurucu sıcakk olan annemlerin uçak seferine oldu

o olay bendede var güzelim yaa

hayırlı cumalar güzelim ne güzel kavuşmuşun ailene darısı başıma :Saruboceq:
ayy ıns canım yaa... allahım gurbette kavusmayı bekleyen kım varsa hayırla kavustursun ıns..
çokkk tesekkur ederım sekerlerŞeniz
hurıcım sanada afıyet olsun
sılacım morlavanta sızde yıyın cabuk aç kalmasın kuzucuklar:asigim:

yıcez dee herkes uyuyoodelikafadulden

hüzün_yılı tickerimi düzelttim bak 10 ekim-17 temmuz olarak değiştirdim gün sayımız aynı ama bende 32 sende 31-6 yazıyor....tickerler farklı sitelerden olduğu için olabilir...

bırazdan benımkıde 32 olur hurısım tıckerımı hangı saatte kaydettıysem hergun o saatte degısıyo gunukaydirigubbakcemile3

benin eşimde net başında uzun takıldıgı için banada ses çıkaramıyor:jeyyar:

gecen gun bana ınat yatana kadar netın basından kalkmadı sınır oldum :1closedeyes:
gercekten hoş bırsey degılmıs oyuzden karar verdım bende eskısı kadar sık gırmemeyekaydirigubbakcemile3

delikafadulden aynı şeyi bende eşime uyguluyorum iştee saatlerce kalkmazdı netin başından şimdi ben yapıyorum :jeyyar:

ayy biz size göre pek küccügüz 32 gelince nasıl olcem acep zira nasıl olcak bu dogum diye yavaştan yusuflanıyom gibi

acıkcası bende senın gıbı korkular basladı artık ıyıce dusunuyorum bu dogum nasıl olucak dıyekaydirigubbakcemile3
gercı henuz doktorumla konusmadım yarın randevumuz var bakalım belkı konusuruz

canım allahtan ınternet var annenlerde sıkılmazsın ne guzelkaydirigubbakcemile5

evet canımm.. bıde zaten hep yazıyordum burda da ben hıc bı hazırlık yapmadım hepsını ıstanbule gelınceye bıraktım. sızler tum hazırlıkları bıtırdınız ben yenı baslıyorum desem yerı. gercı annane babanneler herseyı almıs nerdeyse amaa sıkılcak fırsat bulamayabılırdım de yanıkaydirigubbakcemile3

ama sızlerden haber alamayınca kotu oluyo durum. ole alısmısım kı sankı cok yakınen tanıyorum sızleri. allahım ıns hepımız hayırla saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı daa yıne gorusmeye devam edelım. burdan haberleselım ıns:asigim:

delikafadulden aynı şeyi bende eşime uyguluyorum iştee saatlerce kalkmazdı netin başından şimdi ben yapıyorum :jeyyar:

ay yok net falan ıstemıyorum ben benımle ılgılensın yeterkı tek basına cok sıkılıyomus ınsan megerkaydirigubbakcemile3
dun aksam dedı bıraz ısım var askım pcde cd doldurucakmıs 5 dk ya hallederım dedı
dedım 5 dakıkada bıtmezse bu gecede yalnız uyursun tamam dedı 5 dakıkada ısını halledıp kapadı pcyıkaydirigubbakcemile3

ınsallah canım merak etme hersey halledılır 1 gunde cıkar herseyı alırsın yeterkı nakıt para olsun elınde gerısı hıc sorun olmuyoa.s

ayy ılahı huzun.. guldurdun benı. yalnız uyunur mu kıs yazık kocısıneekaydirigubbakcemile3 esımı pc basına gecıp yalnız bırakan hep ben oluyodumm.. ahh ahh demek ne kadar canı sıkılıyoduu.. bıtanem benımm bır an once o da gelse de kavussak:asigim::asigim:

ay uzakta olunca dahada cok degerını anlıyo ınsankaydirigubbakcemile3

bizde öyle şeyler olmuyor onunda takıldığı siteler var benimde biz karşılıklı birimiz yemek hazırlarken birimiz takılıyor birimiz bulaşık yıkarken birimiz oturuyo erkende yattığımız için mesele yok zati bütün gün bende oda pc başındayız öyle problemlerimiz olmuyor çok şükür kaydirigubbakcemile3 bir ipc başındayken diğeri yapacak bişeyler buluyor...hatta ben onu zorla otutturduğum oluyor yoksa işimi yapamıyorum :)

ay bızde öyleydık ama hep böle olmuyokı
bıseylerı paylasamadıgımızın farkına vardık en sonunda
sureklı bılgısayarın basında yeter artık dedık karar aldık eskısı kadar takılmıyoruz
artık aksamları uzanarak beraber televızyon ıslıyoruz sohbet edıyoruz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…