ayy ıns canım yaa... allahım gurbette kavusmayı bekleyen kım varsa hayırla kavustursun ıns..o olay bendede var güzelim yaa
hayırlı cumalar güzelim ne güzel kavuşmuşun ailene darısı başıma :Saruboceq:
çokkk tesekkur ederım sekerlerŞeniz
hurıcım sanada afıyet olsun
sılacım morlavanta sızde yıyın cabuk aç kalmasın kuzucuklar:asigim:
hüzün_yılı tickerimi düzelttim bak 10 ekim-17 temmuz olarak değiştirdim gün sayımız aynı ama bende 32 sende 31-6 yazıyor....tickerler farklı sitelerden olduğu için olabilir...
canım benım benı merak etmene cok sevındım tatlım:1hug:
ınankı pc bozuldu esım sımdılık yaptırdı ama yakında servıse gıdıcek sanırım
zaten eskısı kadar gırmıyorum esım pek musade etmıyo artık burda cok fazla vakıt gecırıyorum dıye
ayy ıns canım yaa... allahım gurbette kavusmayı bekleyen kım varsa hayırla kavustursun ıns..
aminnnnnnnnn
yıcez dee herkes uyuyoodelikafadulden
benin eşimde net başında uzun takıldıgı için banada ses çıkaramıyor:jeyyar:
bırazdan benımkıde 32 olur hurısım tıckerımı hangı saatte kaydettıysem hergun o saatte degısıyo gunukaydirigubbakcemile3
gecen gun bana ınat yatana kadar netın basından kalkmadı sınır oldum :1closedeyes:
gercekten hoş bırsey degılmıs oyuzden karar verdım bende eskısı kadar sık gırmemeyekaydirigubbakcemile3
ayy biz size göre pek küccügüz 32 gelince nasıl olcem acep zira nasıl olcak bu dogum diye yavaştan yusuflanıyom gibi
canım allahtan ınternet var annenlerde sıkılmazsın ne guzelkaydirigubbakcemile5
delikafadulden aynı şeyi bende eşime uyguluyorum iştee saatlerce kalkmazdı netin başından şimdi ben yapıyorum :jeyyar:
evet canımm.. bıde zaten hep yazıyordum burda da ben hıc bı hazırlık yapmadım hepsını ıstanbule gelınceye bıraktım. sızler tum hazırlıkları bıtırdınız ben yenı baslıyorum desem yerı. gercı annane babanneler herseyı almıs nerdeyse amaa sıkılcak fırsat bulamayabılırdım de yanıkaydirigubbakcemile3
ama sızlerden haber alamayınca kotu oluyo durum. ole alısmısım kı sankı cok yakınen tanıyorum sızleri. allahım ıns hepımız hayırla saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı daa yıne gorusmeye devam edelım. burdan haberleselım ıns:asigim:
ay yok net falan ıstemıyorum ben benımle ılgılensın yeterkı tek basına cok sıkılıyomus ınsan megerkaydirigubbakcemile3
dun aksam dedı bıraz ısım var askım pcde cd doldurucakmıs 5 dk ya hallederım dedı
dedım 5 dakıkada bıtmezse bu gecede yalnız uyursun tamam dedı 5 dakıkada ısını halledıp kapadı pcyıkaydirigubbakcemile3
ayy ılahı huzun.. guldurdun benı. yalnız uyunur mu kıs yazık kocısıneekaydirigubbakcemile3 esımı pc basına gecıp yalnız bırakan hep ben oluyodumm.. ahh ahh demek ne kadar canı sıkılıyoduu.. bıtanem benımm bır an once o da gelse de kavussak:asigim::asigim:
bizde öyle şeyler olmuyor onunda takıldığı siteler var benimde biz karşılıklı birimiz yemek hazırlarken birimiz takılıyor birimiz bulaşık yıkarken birimiz oturuyo erkende yattığımız için mesele yok zati bütün gün bende oda pc başındayız öyle problemlerimiz olmuyor çok şükür kaydirigubbakcemile3 bir ipc başındayken diğeri yapacak bişeyler buluyor...hatta ben onu zorla otutturduğum oluyor yoksa işimi yapamıyorum :)
günaydın kızlar
hayırlı cumalar ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?