2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hayırlısı olsun cnm.. güle güle kullanın.. ben de çoğu eksiğimi tamamladım.. park yatak almıştık ama hala kurmadım.. yapılacak işlerimiz çook...

kızlar ben besıgımı nereye koysam dıye kararsızım
salona koysam gelen gıden olucak rahat bırakmıcaklar oğlusumu
yatak odama koysam ben salonda otururken yalnız kalıcak gercı telsız alıcaz ama ne bılım kararsızım
sızce nereye koymalıyım?

kızlar ıkı gundur kasılmalarım arttı bıraz agrılı olmaya basladı sızlerde de öylemı acaba?

benim hiç yok kasılmam.. bazen hafif bişeyler hissediyorum ama anlamıyorumm kasılma mı değil mi ???

rosem ve emelcık hoşgeldınız
gule gule kullanın rosemcım besıgınızı
benımkının belırlı saatlerı yokda genelde uzanınca hıçkırıyor

hoşbulduk ilsucum ... a.s.

canım benımde arada bir oluyor.hatta bundan 2 gün önce cok korktum sancım olacak sandım.hemen magenzyum ictim biraz rahatlattı.
sen magnezyum iciyormusun?

evet canım sabah aksam magnezyum ıyı gelıyo ama 2 gundur yetersız kalıyo nedense son zamanlar rahım kendını doguma hazırlıyo artık sanırım

aynı sorunu bende yaşıyorumm.. dediğin gibi salona koysam gece yatağımda yatıcam nasıl olcakk... yatak odasına koysam gündüzleri kıyamam yanlız bırakmaya.. zor bi durum...

hayırlısı olsun cnm.. güle güle kullanın.. ben de çoğu eksiğimi tamamladım.. park yatak almıştık ama hala kurmadım.. yapılacak işlerimiz çook...
tesekkurler canım.bızımde yapıcak oyle cok işimiz varki.kaydirigubbakcemile

eger yatak odanda yerin müsaitse bence yatak odasına koy canım.

bence ilk aylar yatak odasında durmalı sonrasında misafirler felan ceklince oturma odasına alırsınız.

aynı sorunu bende yaşıyorumm.. dediğin gibi salona koysam gece yatağımda yatıcam nasıl olcakk... yatak odasına koysam gündüzleri kıyamam yanlız bırakmaya.. zor bi durum...

tesekkurler canım.bızımde yapıcak oyle cok işimiz varki.kaydirigubbakcemile

eger yatak odanda yerin müsaitse bence yatak odasına koy canım.

canım aslında yerım yok ama artık bı duzenleme yapıcam
dun esımlede konustum yatak odasına koyalım daha mantıklı dedı
sanırım öyle yapıcaz

kızlar günaydın bende dün bebeğimi gördüm herşey yolunda suyu falan iyi dedi kilosu bana az geldi gibi 1880 doktor iyi dedi ama zaten benim sata göre 5-6 gün geriden geliyor bebeişim baştan beri onunla ilgili sanırım of yemeğe süt içmeye devam ozaman.

bizim bebeler biraz sabırsız olacak sanırım.
doktoruna sordunmu pekı?kontrole gititginde nst yapsınlar canım.

1 ay önce gıttım en son nts ye gırdım gayet guzeldı kasılma falan cıkmadı

2 gundur fazla ama bugun doktora gıtmem gerektı ama esım randevu almayı unutmus haftaya kaldı artık

hüzüncüm hastane icin terlik konusunda bende kararsızım.
acaba saglıkcıların giydigi önü kapalı terliklerden mi alsak,yoksa acık mı?
hangisi daha rahat olur?

resem güle güle iyi günlerde yatsın sağlıkla bebişin canım artık hazırlıklar tamamlanıyoo:asigim:

eyetkiner az kalmış kocişinee kavuşmayaa allah ayırmasın bidaha canımm:1hug::enbuyukkk:

benim kızımda günde 4 5 kere hıçkırıyoo kafamçokkarıştı

swethomee canım vallahi hareketler günü gününü tutmuyo bigün çok oynuyosa ertesi gün sanki karnımda yokmuş gibi oluyo bende telaş yapıyorum ama bakıyorumki arada bi iki tık yapıyo rahatlıyorum herleri daraldı canım:asigim:

merhaba sibelcim ,seninle ancak karşılastık:)))
iyisindir umarım tatlım
evet haftasına göre biras düşük kilosu ama ilk bastan beri böyleyse sorun olmaz canım
sen yine bol süt peynir yumurta muz falan ye onlar çok faydalıymış
elma, dondurma:))) aklıma gelenler bunlar

sibel masallah bebegine.
bol bol süt ic canım.
ben hamılelık boyunca tam bir süt canavarı oldum.kaydirigubbakcemile3

1 ay önce gıttım en son nts ye gırdım gayet guzeldı kasılma falan cıkmadı

2 gundur fazla ama bugun doktora gıtmem gerektı ama esım randevu almayı unutmus haftaya kaldı artık
anladım canım.haftaya zaten doktorun nst ye gonderir.
benımde gelecek hafta kontrolum var.
sınav icin sehir dısına cıkmam lazım,doktorum kontrole gelmeden göndermem dedi.
insallah bir sorun cıkmaz.nst ye de girecekmısım.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…