hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:
hosbulduk canımcım.
cok yorgunuz .dün aksama kadar alısverıs yaptık. nihayet beşigimizi aldık.hihoyyyt
ama henuz kurulmadı.cogu eksıgımızı tamamladık sayılır.alkisalkisalkishepsı bıtınce resımlerını eklerım.
kızlar ıkı gundur kasılmalarım arttı bıraz agrılı olmaya basladı sızlerde de öylemı acaba?
kızlar ıkı gundur kasılmalarım arttı bıraz agrılı olmaya basladı sızlerde de öylemı acaba?
rosem ve emelcık hoşgeldınız
gule gule kullanın rosemcım besıgınızı
benımkının belırlı saatlerı yokda genelde uzanınca hıçkırıyor
canım benımde arada bir oluyor.hatta bundan 2 gün önce cok korktum sancım olacak sandım.hemen magenzyum ictim biraz rahatlattı.
sen magnezyum iciyormusun?
kızlar ben besıgımı nereye koysam dıye kararsızım
salona koysam gelen gıden olucak rahat bırakmıcaklar oğlusumu
yatak odama koysam ben salonda otururken yalnız kalıcak gercı telsız alıcaz ama ne bılım kararsızım
sızce nereye koymalıyım?
tesekkurler canım.bızımde yapıcak oyle cok işimiz varki.kaydirigubbakcemilehayırlısı olsun cnm.. güle güle kullanın.. ben de çoğu eksiğimi tamamladım.. park yatak almıştık ama hala kurmadım.. yapılacak işlerimiz çook...
eger yatak odanda yerin müsaitse bence yatak odasına koy canım.kızlar ben besıgımı nereye koysam dıye kararsızım
salona koysam gelen gıden olucak rahat bırakmıcaklar oğlusumu
yatak odama koysam ben salonda otururken yalnız kalıcak gercı telsız alıcaz ama ne bılım kararsızım
sızce nereye koymalıyım?
aynı sorunu bende yaşıyorumm.. dediğin gibi salona koysam gece yatağımda yatıcam nasıl olcakk... yatak odasına koysam gündüzleri kıyamam yanlız bırakmaya.. zor bi durum...
tesekkurler canım.bızımde yapıcak oyle cok işimiz varki.kaydirigubbakcemile
eger yatak odanda yerin müsaitse bence yatak odasına koy canım.
bizim bebeler biraz sabırsız olacak sanırım.evet canım sabah aksam magnezyum ıyı gelıyo ama 2 gundur yetersız kalıyo nedense son zamanlar rahım kendını doguma hazırlıyo artık sanırım
bence ilk aylar yatak odasında durmalı sonrasında misafirler felan ceklince oturma odasına alırsınız.
bence ilk aylar yatak odasında durmalı sonrasında misafirler felan ceklince oturma odasına alırsınız.
bizim bebeler biraz sabırsız olacak sanırım.
doktoruna sordunmu pekı?kontrole gititginde nst yapsınlar canım.
hüzüncüm hastane icin terlik konusunda bende kararsızım.
acaba saglıkcıların giydigi önü kapalı terliklerden mi alsak,yoksa acık mı?
hangisi daha rahat olur?
kızlar günaydın bende dün bebeğimi gördüm herşey yolunda suyu falan iyi dedi kilosu bana az geldi gibi 1880 doktor iyi dedi ama zaten benim sata göre 5-6 gün geriden geliyor bebeişim baştan beri onunla ilgili sanırım of yemeğe süt içmeye devam ozaman.
sibel masallah bebegine.kızlar günaydın bende dün bebeğimi gördüm herşey yolunda suyu falan iyi dedi kilosu bana az geldi gibi 1880 doktor iyi dedi ama zaten benim sata göre 5-6 gün geriden geliyor bebeişim baştan beri onunla ilgili sanırım of yemeğe süt içmeye devam ozaman.
anladım canım.haftaya zaten doktorun nst ye gonderir.1 ay önce gıttım en son nts ye gırdım gayet guzeldı kasılma falan cıkmadı
2 gundur fazla ama bugun doktora gıtmem gerektı ama esım randevu almayı unutmus haftaya kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?