hoşgeldin canım , nasıl geçti dr. kontrolünüz ???
Sağol canım çok iyiydi. oğlum 2270 gr olmuş çok sevindim. bayağı büyümüş kerata. yarın tatile çıkıyorum. bir hafta yokum . umarım herkes sağlıklı ve sevinçli haberler duyar bu arada. kendiniz iyi bakın . hoşçakalın
içini ferah tut ağlama nolur bence o doktorun aleti bozuktur geçen bişiciği yoktu boşver hela sabah olsun hayrolsun inşallahselam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk hatta çok kötüyüm
bugün kontrole gittim dr. benim gayet ii oldugumu bebeğiminde gelişimin 2 hafta önde oldugunu we gayet iyi oldugunu söyledi sonra kalbine bakmaya başladı bebeğimin kalbinde ritim bozuklugu warmış ve ben yıkıldım hemen üniversite hastanesine gidin dedi bizde yarın izmire gidicez moralim çok bozuk çok kötüyüm ne olur dua edin kızlar bişey çıkmasın yanlış görmüş olsun ne olur dua edibn senağlama
ay kız bende gece hiç uyuyamıyom sabaha kadar nöbet tutuyom sonrada böle sen gibi öğlen bi yatıyom 3- 4 saat uyumuş oluyomkızlar bi uyumuşum 3 saat
ay hüzün çok gıcık bi durum ama seni gaza getirmeyeyim neyse haftaya kadar sabret artık hem zaten pek gidesinde yoktu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?