2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşgeldin canım , nasıl geçti dr. kontrolünüz ???[/QUOTE]

Sağol canım çok iyiydi. oğlum 2270 gr olmuş çok sevindim. bayağı büyümüş kerata. yarın tatile çıkıyorum. bir hafta yokum . umarım herkes sağlıklı ve sevinçli haberler duyar bu arada. kendiniz iyi bakın . hoşçakalın

hoşgeldin canım , nasıl geçti dr. kontrolünüz ???

Sağol canım çok iyiydi. oğlum 2270 gr olmuş çok sevindim. bayağı büyümüş kerata. yarın tatile çıkıyorum. bir hafta yokum . umarım herkes sağlıklı ve sevinçli haberler duyar bu arada. kendiniz iyi bakın . hoşçakalın [/QUOTE]

ohh ne guzel benımde tatıle ıhtıyacım var cok söyle kendımı serın sulara bırakmak ıstıyorum agacların altında serın serın gölgelenmem kuş seslerı mıss gıbı meyve kokuları yesıllıkdelikafadulden

Sağol canım çok iyiydi. oğlum 2270 gr olmuş çok sevindim. bayağı büyümüş kerata. yarın tatile çıkıyorum. bir hafta yokum . umarım herkes sağlıklı ve sevinçli haberler duyar bu arada. kendiniz iyi bakın . hoşçakalın [/QUOTE]

maşallah tatlımm herşey yolunda gidiyoo 41 kereee ayy bide tatil yapıyoo wayyy dikkat et kendine oralarda uzun yol nede olsaa canım güle güle git gel sağlıkla :1hug:

ohh ne guzel benımde tatıle ıhtıyacım var cok söyle kendımı serın sulara bırakmak ıstıyorum agacların altında serın serın gölgelenmem kuş seslerı mıss gıbı meyve kokuları yesıllıkdelikafadulden[/QUOTE]

hepiniz için gezerim.denizede girerim merak etmeyin öptüm sizleri

star dust uyusamda uyumasamda yatamıyorum geceleri tuvalete kalkmaktan bir ayağım tuvalette sürekli geceleri uyku yok bana

içini ferah tut ağlama nolur bence o doktorun aleti bozuktur geçen bişiciği yoktu boşver hela sabah olsun hayrolsun inşallah
kızlar bi uyumuşum 3 saat
ay kız bende gece hiç uyuyamıyom sabaha kadar nöbet tutuyom sonrada böle sen gibi öğlen bi yatıyom 3- 4 saat uyumuş oluyom

maşallah oğluşuna baya büyütmüşsün .ohhhh bide güzel bi tatail dahada tosunlaşır inşalahh

herkese gunaydın guzel bır hafta sonu olur ınsallah sızler ıcına.s.

bız bugun doktora gıdıcektık ama malesef esım randevu almayı unutmus ve doktorumun tüm günü dolu hatta pazartesı ve salı dahıl dolu

zaten hafta ıcı gıdemıyoruz esım calıstıgı ıcın önumuzdekı cumartesıye kaldı artık:1closedeyes:

ay hüzün çok gıcık bi durum ama seni gaza getirmeyeyim neyse haftaya kadar sabret artık hem zaten pek gidesinde yoktu dimi

günaydın kızlar kahvaltımı ediyorum bugün misafirim var 3 den sonra biraz toparlamas biraz yiyecek bişiyler hazırlıycam...
sabah kalktığımda yüzüm ve ayaklarım biber dolması gibi oluyo ya -tatlicadiarzu-
bende doktor işini bu çarşambaya aslmayı düşünüyorum eşim ay başını bekle diyo ama bende sabırsızım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…