2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

artık polenler ucusmaya baslamıs
evın tum camlarını actım havalansın dıye bugun hava cok guzel
heryer polen oldu tabı bende hapsurmaya basladımkaydirigubbakcemile3

günaydın canımm burda fazla polen yokk açıyorumm camları sineklik var camımda onu kapatınca hiç bişey giremiyoo hava çok güzel gerçkten eşim evde belki bizde eminönüne gideriz şeker malzemeleri bakmayadelikafadulden

senin prens bi hafta daha büyüsün annesii bende bugün için alacaktım randevuu akşam aradım sistem arzalı bayan yarın arayın şuan kimseye randevu veremiyoruz dedi neyse sabah 8 de aradımm doluuÇok üzgünüm çoook bende pazartesi yada salı gidicemalkisalkisalkis

bakalım benım esımde öglende gelıcek bıseyler yapıcaz artık
yesıl köye sahıl yuruyusune gıderız dıye dusunuyorum aklımda baska bı yer yok henuzkaydirigubbakcemile2

GÜnaydın hanımalr
gÜzel bır hafta sonu olur ınŞallah
herkes ıÇın.
Benım sıze bır sorum oalcak.bebeklerınızın hareketı nasıl
ne sıklıkla ve ne kadar Şıddetlı hıssedıyorsunuz acaba,?

günaydın sweetcim ,
benim kızım inan sürekli değişiyor bir gün suskun oluyor korkuyorum ertesi gün içeride maç yapıyor sanki .
ama 32 .haftadan sonra baya azalırmış hareketleri eskisi gibi dönemedikleri için içeride sürekli hissedemeyebilirmişiz.

canımm bende bazen çok fazla bazen hiç hissetmiyoırumm.. hissetmeyince endişeleniyorumm ama bu haftalardan sonra çok fazla yer kalmadığı için azalabileceğini duymuştum...

selam kıslar...nasılsınız?
benım oglusuda her sabah bellı saatlere hıckırık tutuyor.
sızınkılerınkıde oylemı?

slm canımm... hoşgeldinn.. sen ve oğluşun nasılsınız bakimm ???

hosbulduk canımcım.
cok yorgunuz .dün aksama kadar alısverıs yaptık. nihayet beşigimizi aldık.hihoyyyt
ama henuz kurulmadı.cogu eksıgımızı tamamladık sayılır.alkisalkisalkishepsı bıtınce resımlerını eklerım.

rosem ve emelcık hoşgeldınız
gule gule kullanın rosemcım besıgınızı
benımkının belırlı saatlerı yokda genelde uzanınca hıçkırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…