2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım süt yumurta yoğurt kırmızı et beyaz et ceviz badem bunlarda hergün bi avuç yee bide böyle dene bakalım inşalah faydası olur tatlımm:1hug: belkide sonrada kilo alacak bence okadarda küçük değil:sm_confused:

canım msallah bebısıne cokta dusuk degıl kılosu buyuk bı ıhtımal sata gore gerıden gelmesıdır nedenı:1hug:

canımm bende bazen çok fazla bazen hiç hissetmiyoırumm.. hissetmeyince endişeleniyorumm ama bu haftalardan sonra çok fazla yer kalmadığı için azalabileceğini duymuştum...

bende azalabilceğini duydum ama
dün akşamdan beir bir kaç küçük hareket yaptı .hiç ses yok. o kadar konuştum.soğuk sıcak,süt,uzanma herşeyi denedim pek oralı olmuyor.inşallah iyidir.yavru kuşum
bazı anneler yeter oynama diye ağlarmış,onarı duydukça aklım çıkıyor.neden böyle diye

doğru inşallah soeun yoktur benşimkide öyle işte.ne biim a göremeyinc eiçimiz rahat etmiyor tabi.
hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:

evet akşamalrı oluyor bizde daha çok
gülüyorum bende içim gidiyor minik minik oynuyordur içerde kuzucuğum diye

rosem ve emelcık hoşgeldınız
gule gule kullanın rosemcım besıgınızı
benımkının belırlı saatlerı yokda genelde uzanınca hıçkırıyor

ay çok alemler aslında şimdiden hepsinin farklı bir karakteri var

ilsucum mesajını sımdı sweethome kopyalayınca gördüm.,
tesekkur ederız canım..
dilaracım sanada tesekkur ederım.saglıkla geisın kuzucuklar.

dilara , hüzün çok saolun kızlar evet ben sütü pek sevmediğimden hergün içimiyordum.artık beslenmeye daha dikkat etmeli.

merakla bekliyorum :)

hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:

benim bebiş hiç hıçkırmıyor daha 1 kere hıçkırdı arkadaşaım demekki amniyos sıvısından içmiyor dedi:1shok:
hüzüncüğüm dikkat et sahillerde çaktırmadan ayaklarınıda sokmayı unutma alkisalkisalkis

terlik konusunda bende kararsızım hastane terliği iyi oluyor diyolar ama sezeryanlıysan o terlikleri kaldıramıyorsun çok ağar oluyor sinir oluyorsun dediler sezeryan doğuranlar....delikafadulden

AY AĞUSTOSYA DENİZE HAVUZA GİDECEĞİM ARTIK DURAMAM MAGAZİNLERDE ÇIKTI HAVUZ DENİZ KUDURUYORUMMMMMM delikafadulden:sm_cool::lepi:

kızlar bebeğin kilosunu kafası karın cevresinin ölçülerine göre söylüyorlar
o nedenle değişebilir doğunca
sonuçta ultrasyonda tartmıyorlar:))

aslında haklısın ilsucum suyun içinde ölçüm nekadar doğrudur inşallah hapimiz normal kiloda ve sağlıkla gelir bebişleri

kızlar herkese iyi günler ben kuzenimin asker melütüne gidicem herkese dua ederim .nezamandır mevlüt dinlemiyordum iyi olacak bebeğimde dinlesin

maşallahh canım bebeğine.. dr un herşey yolunda dediyse kafana takma canım... bol bol süt iç...

çook teşekkürlerr canımm az kaldıı walla...

günaydın arkadaşlar. oğlumla kursa gitmeden önce bir girip bakayım dedim.
kilo konusunu çok da takmamak gerekiyor. benim bebeğim için de çok büyük diyor doktor. ama ben yine de pek umursamıyorum. çünkü kafasının ölçümüne göre büyük karın ölçümüne göre normal çıkıyor. bizim tek sorunumuz çok hareketli olması. her haftasonu hatta haftada bir ya da iki hafta içi kursa gidiyorum ve yaklaşık 5-6 saat orada kalıyorum. oğlum sandalyede oturmaktan çok yoruluyor sanırım sürekli itip duruyor beni
:1closedeyes:

sibelcim maşallah bebişine kilo konusunu fazla takma usg çok hata veriyo benim bi arkadaşıma renkli ultrason hemde son günlerşnde 3. 800 kilosu demiş doktor bebk bi doğdu 3. 200 çıktı o yüzden takma asıl kiloları doğunca belli olucak hem geç döllenme falan olduysa normal cnm kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…