kızlar günaydın bende dün bebeğimi gördüm herşey yolunda suyu falan iyi dedi kilosu bana az geldi gibi 1880 doktor iyi dedi ama zaten benim sata göre 5-6 gün geriden geliyor bebeişim baştan beri onunla ilgili sanırım of yemeğe süt içmeye devam ozaman.
kızlar günaydın bende dün bebeğimi gördüm herşey yolunda suyu falan iyi dedi kilosu bana az geldi gibi 1880 doktor iyi dedi ama zaten benim sata göre 5-6 gün geriden geliyor bebeişim baştan beri onunla ilgili sanırım of yemeğe süt içmeye devam ozaman.
canımm bende bazen çok fazla bazen hiç hissetmiyoırumm.. hissetmeyince endişeleniyorumm ama bu haftalardan sonra çok fazla yer kalmadığı için azalabileceğini duymuştum...
günaydın sweetcim ,
benim kızım inan sürekli değişiyor bir gün suskun oluyor korkuyorum ertesi gün içeride maç yapıyor sanki .
ama 32 .haftadan sonra baya azalırmış hareketleri eskisi gibi dönemedikleri için içeride sürekli hissedemeyebilirmişiz.
hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:
rosem ve emelcık hoşgeldınız
gule gule kullanın rosemcım besıgınızı
benımkının belırlı saatlerı yokda genelde uzanınca hıçkırıyor
ilsucum mesajını sımdı sweethome kopyalayınca gördüm.,
tesekkur ederız canım..
dilaracım sanada tesekkur ederım.saglıkla geisın kuzucuklar.
merakla bekliyorum :)hosbulduk canımcım.
cok yorgunuz .dün aksama kadar alısverıs yaptık. nihayet beşigimizi aldık.hihoyyyt
ama henuz kurulmadı.cogu eksıgımızı tamamladık sayılır.alkisalkisalkishepsı bıtınce resımlerını eklerım.
hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:
resem güle güle iyi günlerde yatsın sağlıkla bebişin canım artık hazırlıklar tamamlanıyoo:asigim:
eyetkiner az kalmış kocişinee kavuşmayaa allah ayırmasın bidaha canımm:1hug::enbuyukkk:
benim kızımda günde 4 5 kere hıçkırıyoo kafamçokkarıştı
swethomee canım vallahi hareketler günü gününü tutmuyo bigün çok oynuyosa ertesi gün sanki karnımda yokmuş gibi oluyo bende telaş yapıyorum ama bakıyorumki arada bi iki tık yapıyo rahatlıyorum herleri daraldı canım:asigim:
gunaydın tatlım hosgeldın:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?