2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım yaa , eliden geldiğince dinlenmeye çalış , valla aklım gidiyor özellikle de senin " şuraya da gittik , bugünde misafirim var " mesajlarını okudukça :)))
ben , malum 1 dönüm bostan modunda devam yerimseniben , paşamın da syu ve yeri olki nereden tekme savuracağını , eni nasıl gerim gerim gereceğini şaşırıyor sıpa kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım , nasıl geçti dr. kontrolünüz ???

Sağol canım çok iyiydi. oğlum 2270 gr olmuş çok sevindim. bayağı büyümüş kerata. yarın tatile çıkıyorum. bir hafta yokum . umarım herkes sağlıklı ve sevinçli haberler duyar bu arada. kendiniz iyi bakın . hoşçakalın [/QUOTE]

hepiniz için gezerim.denizede girerim merak etmeyin öptüm sizleri[/QUOTE]

sen şimdi bodrumdasın hemiiii Çok üzgünüm çoook
denize de gircekmişsin kötükedihüso

iyi tatiller canımcım .. kontrolünüzün de iyi geçmesi ballı kaymak olmuş yerimseniben
gelice bir kaç tatil fotosu eklersin dimi yerimseniben

star dust uyusamda uyumasamda yatamıyorum geceleri tuvalete kalkmaktan bir ayağım tuvalette sürekli geceleri uyku yok bana

benim gece tuvalet sendromum ( Allaha çok şükür :Saruboceq: ) yok 1-2 aydır ..
geçen gece uyuyamayınca korkumdan uyumadım dün gündüz vakti , gece ilaç saatim olan 3..30 kadar uyudum 3 saat .. sonra tosbaaamın oyun vaktine denk geldik sanırım , saat 5e kadaro tepindi ben sağa sola döndüm .. 7ye kadar aralıklarla uyudum . toplamda 4-4,5 saatlik uykuyla duruyoum , keşke dün gndüz kendimi kasmasaymışım uyumamak için :sm_confused:
bir de ben bütün gün yatınca , ne yorulmak ne gezinmek var dolayısıyla yorlmayınca da insan öyle tatlı tatlı uyuyamıyorki:1no2:

günaydınlarrrrr
herkese güzel bi hafta sonu inşallah
bol gezmeli bol alışverişlisinden

günaydın canım , testler yaptıracaktın , sonuçlar iyi çıktı inşallah yerimseniben

artık polenler ucusmaya baslamıs
evın tum camlarını actım havalansın dıye bugun hava cok guzel
heryer polen oldu tabı bende hapsurmaya basladımkaydirigubbakcemile3

günaydın canım .. vardır bir hayır , zaten sen de pek hevesli değildn , isabet olmuş dimi kaydirigubbakcemile5
burda Allaha şükür kavak ağacı yok , dolayısıyla olen de yokkkkk delikafadulden
baharda açan papataydı çiçekti onlar da sıcaklardan kurudular bayaa , polen sıkıntısı çekmedik burda bisss :Saruboceq: alerjik faranjitim de tavan yapıyor polenler yüzünden ..geçen sene 1 hafta hiç sesim çıkmadı , ses tellerimde ödem yaptı bu yüzden ve kortizonlu şurup-iğne , kullanmadığım şey kalmamıştı benneyaptımki

inşallah salı günü güzel haberleriniz our canım ..
yaa ben de istiyorum bebk şekeri yapmayııııı delikafadulden
kısmetse ist.a geldğimizde yapıcasss mevlütümüzü , o zaman 40ımız da çıkmış olacak , rhat rahat yapmayı planlıyorum bakalım :1rolleyes:

günaydın swetcim , gelmyorsun eskisi gibi ???
benim ki belli olmuyor , bazen seiye alıyor hareketlerni , yoruluyorum , bazen de saatlerce tık yok :sm_confused:
ama sen artık 35. haftadan gün almaya başlamışsın , normaldir hareketlerini nadir hissetmen .. malum iyiiice büyüdü kuzucuuuun :asigim:

selam kıslar...nasılsınız?
benım oglusuda her sabah bellı saatlere hıckırık tutuyor.
sızınkılerınkıde oylemı?

günaydın canım .. benim tosbik genelde öğle-öğleden sonra hıçkırık tutardı ,dün sabah tuttu , bugün henz bi action yok :sm_confused:

hoşbuldukk canımm... a.s.
çook mutluyumm bugün .... kocişime kavuşmaya az kaldııı... haftaya bugün birlikte kahvaltı yapıcaz.... gün saymaya başladımm artıkk :))))

canım az kaldı bakkkk , inşallah sağ salim , çabbbbcak gelir kocişin yanına alkisalkisalkis

güle gle kullanın canım beşiğiniziii , mışıl mışıl uyusun prensimiz içinde :asigim:

kızlar ıkı gundur kasılmalarım arttı bıraz agrılı olmaya basladı sızlerde de öylemı acaba?

benim kasılmalarımı önlemek için dr.um nidilat verdi . günde 4 kere 6 saatte ir kullanıyorum .. ama kasılma oldukça 2 saatte 1e kadar , günde 12 tane alacak şekilde içebilirsin dedi ..lacın adı Nidilat ( kalsiyum antagonisti ) .. magnezyum hapı kullanamıyorum reflümü azdırdığı için , bu daha etkiliymiş kasılma önlemede .. istersen dr.una sor , kullan .. ama magnezyumla beraber aynı anda kullanılmıyor , ya magnezyum ya nidilat ...

hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:

aaa bilmyordum , iyi bir şey demek bu hıçkırık bebekler için yerimseniben

ben yatak odama koyucam .. zaten tekerlekli değil sallanır karyola olacak alacağımız.. oradan oraya götüremem ..

canım bol süt iç ( 500 ml hergün ) , hergün bir porsiyon et ( 2 tavuk budu yada 5-6 köfte - 100 gr et ) haftada 2 kere balık , gündüzleri baklagil yemeği , kahvaltıda 1 yumurta , elma da iyi geliyormuş ve süte pekmez karıştırıp içmek de .. bunları yap , farkı göreceksin .. aynı durum bizde de vardı , şimdi haftamızı yakaladık ve bazı lçümlerde 1-2 gün öne ble geçtik

kızlar herkese iyi günler ben kuzenimin asker melütüne gidicem herkese dua ederim .nezamandır mevlüt dinlemiyordum iyi olacak bebeğimde dinlesin

Allah kabul etsin canım dualarınızı askeriniz de herkesin evladıyla sağlıkla gidip sağlıkla dönsün .. şimdiden ailesine ve sevenlerine Allah kavuştursun :Saruboceq:

günaydın kızlar

gunaydın canım hoşgeldın:1hug:

günaydın star dust

star dustcım hosgeldın canım:1hug:

günaydın kıslar a.s., hoşbuldummm

kıslar yeni dogan bebek bezinden kac paket aldınız?
bebeklerın kılosu hemen degıstigi icin yeni dogan bebek bezınden bırkac tane alsak yeterlı olurmukı?

biz 1 paket primanın 2-5 kg olanından aldık .. kiosu haftasıyla uyumlu ite de rekne doğum durumu söz konusu olduğu için en küçüğünden 1 paket aldık .. zaten 1 haftada iter , küçük gelirse 3-6 kg olan mı ne varmış sanırım , ondan alıcaz .. çünkü beeğn kiloundan büyük bez kullanıca , hem de yazın çok raatsız olurmş ve bacak gelişimi felan için iyi değil diye duymuştm :sm_confused:

slm emelcim nasılsın?tek sen kalmışşsın topikte kimsecikler yok.

evettt canımmm ama şimdi sen de yoksun :))))
benim sayfama açık arada bakıyorumm bebeğime yelek örmeye başladımm...onunla uğraşıyorumm aralarda da size bakıyorumm....

maşallah size o zaman

benim de fena yaa , özellikle de sabahları ( çok afedersiniz ) sizde de oluyor mu boğazınızı-genzinizi temizlerken öğürme gelip çıkartıcakmış gbi oluyo musunz ????

çokkk kötüüüü bende de oluyooo( noluyo bana diyorumm bazenn :)) ne zaman geçecekk ki bu bulantılar...

bizz geldikkkk hamile kalmadan önce gittiğim spor salonunun yıldönümü kutlaması vardı davet edildim oraya gittim harikaydı bütün arkadaşlarım bana kilo almamışsın hamilelik dahada yakışmış gibi sözlerle beni motive ettiler partinin gözbebeği bendim yani çünki oraya giderken hamile kalmıştım hatta günüm geçmişti ben 10 gün ben hala hoplayıp zıplayıp aletlere biniyordum bebeğin göbek adı b-fit olsun diyorlar gülüşüyoruz hatta yarında tekne turuna çıkıyorlar ben gelirsem teknede doğururum filan diye gitmeyeceğim ama aklımda orada kaldı yani
hafta sonu yine boş topik annecik nasılsın canım bizde bugün alışverişe gittik babaannemiz ciciler aldı kızıma çok güzel şeyler almaya doyamıyorum yaaa ne kadar güzel bebek kıyafetleri

ıyım cok saol derın sen nasılsın.bıraz yorulmaya basladım cok dolasamıyorum halsızlık de basladı. ben de aldım baya bıse ama gene de eksıkler var tamalıcam ıns :))

slm arkadaşlar ben de 31 haftalık hamileyim. dr um bi süre önce magnezyum vermişti ama kullanmıyordum. sizler düzenli olarak alıyor musunuz, yoksa sadece kasılma falan olduğunda mı kullanıyorsunuz?

slm arkadaşlar ben de 31 haftalık hamileyim. dr um bi süre önce magnezyum vermişti ama kullanmıyordum. sizler düzenli olarak alıyor musunuz, yoksa sadece kasılma falan olduğunda mı kullanıyorsunuz?

magnezyumu düzenli kullanırsan işe yarar zaten sadece kremp ve kasılma zamanında değil yani
eğer düzenli kullanırsan bu şikayetlerinde olmaz
hayırlı doğumlar inşallah

bende dün tahlil sonuçlarımı aldım
sonuç temiz çıktı
yani kaşınmaya devam
baharla alakalı olabilir gebelikten olabilir stresten olabilir dedi
kesin bi kanı yo k yani verilen ilaçları içecez bakalım nezamana geçecek

gözün aydın canım sonuçlar temiz çıkmış inşallah kısa sürede geçer kaşıntın ilaçlarını ihmal etmeeyerimseniben

kikoleyim sonuçlar temiz çıkmış gözünaydın canım
bende magnezyum içmiyorum 10 gündür ihmal ediyorum gidip eczaneden almıyorum

gözün aydın canım sonuçlar temiz çıkmış inşallah kısa sürede geçer kaşıntın ilaçlarını ihmal etmeeyerimseniben

kikoleyim sonuçlar temiz çıkmış gözünaydın canım
bende magnezyum içmiyorum 10 gündür ihmal ediyorum gidip eczaneden almıyorum

teşekkür ederim kızlar ama keşke bi, sebebi olsaydıda ona göre bi çözüm önerilseydi şimdi böle nedeni belirsiz kaşıntıları çekiyorumya ona deli oluyorum
derincim bak bence ihmal etme magnezyum çok önemli allah korusun kasılmalarını baaşlatırsın aman diyeyim git al hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…