hoş bulduk tatlımm vallahi öyle dedi ama can çıkmayınca huy çıkarmı allaha emanett yine dikkatli geziyorum ama ne yapalım az zman kalkdı eve tıkılcaz zatiinaniknanik
sen nasılsınn tatlımmŞeniz paşamız nasıll
hoşgeldin canım , nasıl geçti dr. kontrolünüz ???
ohh ne guzel benımde tatıle ıhtıyacım var cok söyle kendımı serın sulara bırakmak ıstıyorum agacların altında serın serın gölgelenmem kuş seslerı mıss gıbı meyve kokuları yesıllıkdelikafadulden
star dust uyusamda uyumasamda yatamıyorum geceleri tuvalete kalkmaktan bir ayağım tuvalette sürekli geceleri uyku yok bana
günaydınlarrrrr
herkese güzel bi hafta sonu inşallah
bol gezmeli bol alışverişlisinden
herkese gunaydın guzel bır hafta sonu olur ınsallah sızler ıcına.s.
bız bugun doktora gıdıcektık ama malesef esım randevu almayı unutmus ve doktorumun tüm günü dolu hatta pazartesı ve salı dahıl dolu
zaten hafta ıcı gıdemıyoruz esım calıstıgı ıcın önumuzdekı cumartesıye kaldı artık:1closedeyes:
artık polenler ucusmaya baslamıs
evın tum camlarını actım havalansın dıye bugun hava cok guzel
heryer polen oldu tabı bende hapsurmaya basladımkaydirigubbakcemile3
günaydın canımm burda fazla polen yokk açıyorumm camları sineklik var camımda onu kapatınca hiç bişey giremiyoo hava çok güzel gerçkten eşim evde belki bizde eminönüne gideriz şeker malzemeleri bakmayadelikafadulden
senin prens bi hafta daha büyüsün annesii bende bugün için alacaktım randevuu akşam aradım sistem arzalı bayan yarın arayın şuan kimseye randevu veremiyoruz dedi neyse sabah 8 de aradımm doluuÇok üzgünüm çoook bende pazartesi yada salı gidicemalkisalkisalkis
GÜnaydın hanımalr
gÜzel bİr hafta sonu olur İnŞallah
herkes İÇİn.
Benİm sİze bİr sorum oalcak.bebeklerİnİzİn hareketİ nasıl
ne sıklıkla ve ne kadar Şİddetlİ hİssedİyorsunuz acaba,?
selam kıslar...nasılsınız?
benım oglusuda her sabah bellı saatlere hıckırık tutuyor.
sızınkılerınkıde oylemı?
hoşbuldukk canımm... a.s.
çook mutluyumm bugün .... kocişime kavuşmaya az kaldııı... haftaya bugün birlikte kahvaltı yapıcaz.... gün saymaya başladımm artıkk :))))
hosbulduk canımcım.
cok yorgunuz .dün aksama kadar alısverıs yaptık. nihayet beşigimizi aldık.hihoyyyt
ama henuz kurulmadı.cogu eksıgımızı tamamladık sayılır.alkisalkisalkishepsı bıtınce resımlerını eklerım.
kızlar ıkı gundur kasılmalarım arttı bıraz agrılı olmaya basladı sızlerde de öylemı acaba?
hıckırık tutması aslında cok iyiymiş.cigerleri acılıyormus ama ben o hıçkırdıkca kıyamıyorum minigime.:1hug:
kızlar ben besıgımı nereye koysam dıye kararsızım
salona koysam gelen gıden olucak rahat bırakmıcaklar oğlusumu
yatak odama koysam ben salonda otururken yalnız kalıcak gercı telsız alıcaz ama ne bılım kararsızım
sızce nereye koymalıyım?
kızlar günaydın bende dün bebeğimi gördüm herşey yolunda suyu falan iyi dedi kilosu bana az geldi gibi 1880 doktor iyi dedi ama zaten benim sata göre 5-6 gün geriden geliyor bebeişim baştan beri onunla ilgili sanırım of yemeğe süt içmeye devam ozaman.
kızlar herkese iyi günler ben kuzenimin asker melütüne gidicem herkese dua ederim .nezamandır mevlüt dinlemiyordum iyi olacak bebeğimde dinlesin
günaydın kızlar
gunaydın canım hoşgeldın:1hug:
günaydın star dust
star dustcım hosgeldın canım:1hug:
kıslar yeni dogan bebek bezinden kac paket aldınız?
bebeklerın kılosu hemen degıstigi icin yeni dogan bebek bezınden bırkac tane alsak yeterlı olurmukı?
inanmiyoruuum 34. haftaya girmisiiiz delikafadulden
yaa benimmm midemm çook kötüü((((((
slm emelcim nasılsın?tek sen kalmışşsın topikte kimsecikler yok.
maşallah size o zaman
benim de fena yaa , özellikle de sabahları ( çok afedersiniz ) sizde de oluyor mu boğazınızı-genzinizi temizlerken öğürme gelip çıkartıcakmış gbi oluyo musunz ????
slm arkadaşlar ben de 31 haftalık hamileyim. dr um bi süre önce magnezyum vermişti ama kullanmıyordum. sizler düzenli olarak alıyor musunuz, yoksa sadece kasılma falan olduğunda mı kullanıyorsunuz?
bende dün tahlil sonuçlarımı aldım
sonuç temiz çıktı
yani kaşınmaya devam
baharla alakalı olabilir gebelikten olabilir stresten olabilir dedi
kesin bi kanı yo k yani verilen ilaçları içecez bakalım nezamana geçecek
gözün aydın canım sonuçlar temiz çıkmış inşallah kısa sürede geçer kaşıntın ilaçlarını ihmal etmeeyerimseniben
kikoleyim sonuçlar temiz çıkmış gözünaydın canım
bende magnezyum içmiyorum 10 gündür ihmal ediyorum gidip eczaneden almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?