2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkese merhabalar kızlar,iyiakşamlara.s.a.s.

umarım bütün anneler ve bebecikler iyidir. 2 ay olmuş sizinle görüşmeyeli inanamıyorum.hepinizin iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.

biz kızımla iyi sayılırız. babamızı çoook özledik. hatırlamayanlar için söyleyim babamızı askere uğurladıksenağlama bu durumdayken ayrı kalmak daha da zor oluyormuş. o orda merak içerisinde ben burda yalnızlıkla boğuşuyorum resmen.

kızıma belli etmemeye çalışıyorum ama. babası yerine de seviyorum onu babasından bahsediyorum sık sık. telefonda babasıyla konuşurken sanki tepki veriyor daha bi hareketleniyor kuzum benim.

kızımın sağlığı yerinde elhamd. gelişmesi de iyi gidiyor. yalnız benim böbrek sorunum var. kızımla birlikte böbreğimde büyüyor.devamlı kontrol altındayım. tel takmaktan bahsediyorlar drler fakat sonuna kadar da beklemek istiyorlar.bize dua edin tel takılmasını istemiyorum. zaten 34 haftalık olduk. az kaldı biraz daha idare edersek bu sorunu atlatmış olacağız.
nilay da aynı sorundan muzdaripti ne oldu acaba?
aslında çok şey var konuşacak ama tutuldum sanki...

yok canım bebeğime o kötülüğü asla yapmam merak etmeyin çok sigara içen biride değilim zaten normaldede.efkar derken ben sizi efkarlandırdım asıl,şu güzel tatil akşamı neleri hatırlattım size kusura bakmayın canlarım.

ıYı AKŞAMLAR KIZLAR.....
bu gün doktora gittik.......öyküm 1.850 gram olmuştu...suyu normaldi....herşey iyi dedi doktorumuz birkaç küçük sorun dışında...............
beebeyin kordonuboynuna çok yakın omuzundaydı...inşallah ters bi hareket yapmaz dedi doktorumuz....
plesenta tam rahim ağzını tamamen kapatmış normal doğum yapman inkansız dedi...,
gerçi zaten ben sezeryan olacaktım.....
çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı...kordonu takip edeceğiz bakalım..inşallah bi problem çıkmaz...
onun dışında kızım iyiydi kıpır kıpırdı....

sılacım allah kavuştursun 21 gün neki taltlım tatile gidiyo gibi üzülmeyapsında yükü kalksın üstünüzden

aro canımm.. aynen canım. o anlamda dusununce en cok ben ıstıyorum. tek cekıncem kızım cok beklemezse 39. haftadan once gelırse kayınvalıdem ve annemle doguma gıdıcem. hayırlısı artık..

bu arada yarın kızımı gormeye gıdıcem nasıpsee... bakalım kac kılo olmus?? ıns saglıkla sıhhatle buyumustur...

melekcim maşallah kuzucuğuna işallah fazla kıpıdayıp takmaz boynuna kordonunu sağlıkla glir inşşallah.

canımm allah kavustursun. kızının ıyı olmasına sevındımm. problem gecmemıstı sanırım en son. ama tel takılmayacaktı heraldee. en son ole okudugumu hatırlıyorum. hazıran annelerıne yazıyo o.

ıyı aksamlar melek.. allahım nazardan korusun oykunu.. ıns hıc bı sorun cıkmaz canımm...:Saruboceq:

inşallah sibelcim ya biraz içim burkuldu ama takmamaya çalışıyorum allahın izniyle...
sende gitmişsin doktora iyi haberlerle gelmişsin canım maşallah kuzuna

maşallah melekcim kızın bayağı kilo almış,sezeryana hazırlıklısın zaten boşver kendine dert etme bunu,kordon olayı için çok eğilip kalkma çok hareket etme eminim bunuda atlatacaksınız

ahududu hoşgeldin canım askerlik kısadır umarım tez zamanda gelip yavrusuna kavuşur işallah.sanada çok geçmiş olsun evet nilay öyleydi onu bende merak ediyorum ama hiç gelmedi sayfaya nezamandır.

çok sağol sılacım ya bişey olmaz inşallah ama 3-4 günde bir takip edelim dedi doktorumuz hayırlısı bakalım...

maşallah melekcim kızın bayağı kilo almış,sezeryana hazırlıklısın zaten boşver kendine dert etme bunu,kordon olayı için çok eğilip kalkma çok hareket etme eminim bunuda atlatacaksınız

sağol canım ya inşallah bakalım allah hayırlısını yyazsın...
soluna yat sürekli ani hareket yapma dedi doktorumuz gerildim biraz.....

evet melekcim gittim canım ama kızım poz vermedi foto alamadık perşembe izin raporum için tekrar gidicem ozaman poz yakalarız umarım.bende sezeryan istiyorum epidural olacak işallah sorunsızca gelir yavrularımız

kızlar bu gün çok yoruldum ben yatıyorum
hepinize iyi geceler...dua edin bizim için kendinize ve meleklerime iyi bakın öptüm hepinizi
iyi akşamlar

iyigeceler melekcim...
37.haftaya kadar çalışabilir raporu heyet raporumu olacak yoksa altında doktorun imzası kaşesi falan olan sıradan bir belgemi bilen varmı?

demresu canım eşim eylülde dönüyor inş.
6 hafta oldu henüz gideli.
çok şükür yakın bir yere çıktı askerliği.çorumda yapıyor. ben de şu an ankarada annemlerde kalıyorum.
bu hafta sonu görmeye gideceğiz eşimi.sonra da o doğumda izin alacak.

tekrar tekrar allah kavuştursun ahududulu.
evet ya geriniyorlar heralde poposunu sırtını karnıma bir dayıyor kaskatı kesiliyor karnım çok acıyınca ova ova karnımı,kaydırıyorum kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…