sılacım allah kavuştursun 21 gün neki taltlım tatile gidiyo gibi üzülmeyapsında yükü kalksın üstünüzden
herkese merhabalar kızlar,iyiakşamlara.s.a.s.
umarım bütün anneler ve bebecikler iyidir. 2 ay olmuş sizinle görüşmeyeli inanamıyorum.hepinizin iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.
biz kızımla iyi sayılırız. babamızı çoook özledik. hatırlamayanlar için söyleyim babamızı askere uğurladıksenağlama bu durumdayken ayrı kalmak daha da zor oluyormuş. o orda merak içerisinde ben burda yalnızlıkla boğuşuyorum resmen.
kızıma belli etmemeye çalışıyorum ama. babası yerine de seviyorum onu babasından bahsediyorum sık sık. telefonda babasıyla konuşurken sanki tepki veriyor daha bi hareketleniyor kuzum benim.
kızımın sağlığı yerinde elhamd. gelişmesi de iyi gidiyor. yalnız benim böbrek sorunum var. kızımla birlikte böbreğimde büyüyor.devamlı kontrol altındayım. tel takmaktan bahsediyorlar drler fakat sonuna kadar da beklemek istiyorlar.bize dua edin tel takılmasını istemiyorum. zaten 34 haftalık olduk. az kaldı biraz daha idare edersek bu sorunu atlatmış olacağız.
nilay da aynı sorundan muzdaripti ne oldu acaba?
aslında çok şey var konuşacak ama tutuldum sanki...
[/COLOR]hoşgeldin canım bizde tam asker muhabbeti yapıyorduk üstüne geldin,geçmiş olsun umarım herhangi bir operasyona gerek kalmadan doğum vaktin gelir.eşin ne zaman dönecek nasipse?
canımm allah kavustursun. kızının ıyı olmasına sevındımm. problem gecmemıstı sanırım en son. ama tel takılmayacaktı heraldee. en son ole okudugumu hatırlıyorum. hazıran annelerıne yazıyo o.herkese merhabalar kızlar,iyiakşamlara.s.a.s.
umarım bütün anneler ve bebecikler iyidir. 2 ay olmuş sizinle görüşmeyeli inanamıyorum.hepinizin iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.
biz kızımla iyi sayılırız. babamızı çoook özledik. hatırlamayanlar için söyleyim babamızı askere uğurladıksenağlama bu durumdayken ayrı kalmak daha da zor oluyormuş. o orda merak içerisinde ben burda yalnızlıkla boğuşuyorum resmen.
kızıma belli etmemeye çalışıyorum ama. babası yerine de seviyorum onu babasından bahsediyorum sık sık. telefonda babasıyla konuşurken sanki tepki veriyor daha bi hareketleniyor kuzum benim.
kızımın sağlığı yerinde elhamd. gelişmesi de iyi gidiyor. yalnız benim böbrek sorunum var. kızımla birlikte böbreğimde büyüyor.devamlı kontrol altındayım. tel takmaktan bahsediyorlar drler fakat sonuna kadar da beklemek istiyorlar.bize dua edin tel takılmasını istemiyorum. zaten 34 haftalık olduk. az kaldı biraz daha idare edersek bu sorunu atlatmış olacağız.
nilay da aynı sorundan muzdaripti ne oldu acaba?
aslında çok şey var konuşacak ama tutuldum sanki...
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR.....
bu gün doktora gittik.......öyküm 1.850 gram olmuştu...suyu normaldi....herşey iyi dedi doktorumuz birkaç küçük sorun dışında...............
beebeyin kordonuboynuna çok yakın omuzundaydı...inşallah ters bi hareket yapmaz dedi doktorumuz....
plesenta tam rahim ağzını tamamen kapatmış normal doğum yapman inkansız dedi...,
gerçi zaten ben sezeryan olacaktım.....
çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı...kordonu takip edeceğiz bakalım..inşallah bi problem çıkmaz...
onun dışında kızım iyiydi kıpır kıpırdı....
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR.....
bu gün doktora gittik.......öyküm 1.850 gram olmuştu...suyu normaldi....herşey iyi dedi doktorumuz birkaç küçük sorun dışında...............
beebeyin kordonuboynuna çok yakın omuzundaydı...inşallah ters bi hareket yapmaz dedi doktorumuz....
plesenta tam rahim ağzını tamamen kapatmış normal doğum yapman inkansız dedi...,
gerçi zaten ben sezeryan olacaktım.....
çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı...kordonu takip edeceğiz bakalım..inşallah bi problem çıkmaz...
onun dışında kızım iyiydi kıpır kıpırdı....
maşallah melekcim kızın bayağı kilo almış,sezeryana hazırlıklısın zaten boşver kendine dert etme bunu,kordon olayı için çok eğilip kalkma çok hareket etme eminim bunuda atlatacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?