2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

çok yalnız hissediyorum kendimi,eşim şehir dışında annemlerde olmama rağmen olmuyo,eşim sanki çalışmaktan bizle ilgilenmiyor gibi geliyo ona sinirleniyorum kızımıza oda takımı alıncak kocam yok,kendim karar veremiyorum,resim çekip yolluyorum kocam yoğunluktan bakamadığını söylüyo...ben mi abartıyorum sizce

herkese iyi akşamlar demresu canım içini ferah tut eşin nezaman dönüyor annenle bakın şimdilik sonra eşinle alırsın bebeğini düşün eşinde geleceğiniz için çalışıyor.

kikoleyim slm hemşeriymişiz antalyanın neresindensin ben alanyadayım.ama antalyayada sık gidip geliyoruz.eşimin açıköğretim sınavları için

eşim haftasonu dönecek nasipse,biliyorum para kazanmak kolay değil heleki bu kriz ortamında ama yani 2 aydır şehir dışında 1-2 haftada bir gelip tekrar gidiyor tam hamileliğimin en güzel zamanlarında yanımda yok,deli gibi çalışıyor,sanki memleketi o kurtaracak,kızamıyorum çünkü hakkım yok ve kuduruyorum,Allah kimseyi eşinden ayrı koymasın inanınki çok zorsenağlama

biliyorum canım benimde eşimin askerliği var ve muallakta açık öğretim 3 te seneye son hakkı çok dua ediyorum 4 üde bitirsinde 6 ay askerlik yapsın diye çok kafama takılıyor hayatımızı çok etkiliyecek uzun gitmesi seni anlayabiliyorum.

ah be canım umarım bitirir okulunu ve kısa dönem yapar 5 ay 5 gün sürüyor merak etme asker yoluda bekledim,tabi o zaman evli değildik daha.yanında durabilecek birileri varmı peki eşin gidince?

:Saruboceq:
ah be canım umarım bitirir okulunu ve kısa dönem yapar 5 ay 5 gün sürüyor merak etme asker yoluda bekledim,tabi o zaman evli değildik daha.yanında durabilecek birileri varmı peki eşin gidince?

var canım ailemle aynı şehirdeyim birde allah izin verirse kızımda yanımda olacak.tek avuntum o olacak zaten.

selam kıslar... ben geldımmma.s. yarama tuz basmıssınız esım su an benden cook uzaklarda .. gelıncede askerlık yapacak gercı 21 gun ama olsun.. ıns dogumda yanımda olur....benneyaptımki

sılacım allah kavuştursun 21 gün neki taltlım tatile gidiyo gibi üzülmeyapsında yükü kalksın üstünüzden

sılacım aynen benimde yarama tuz basılıyor askerlik denince neyseki seninki kısanında kısasıymış.tez zamanda bitirip gelirler hayırlısıyla

iyiyim nıurcum çok şükür kızımla deblenip duruyorum.işimdede son 4 günüm hiç bukadar beklememiştim iznimi iyice zor geliyor.hastanede inadına yoğun

ya valla mayıs anneleri doğum hikayelerini okuyorum ağlamaktan helak oldum zaten tam modundayım,Allahım ne güzel şey şu annelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…