2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

evettt canımmm ama şimdi sen de yoksun :))))
benim sayfama açık arada bakıyorumm bebeğime yelek örmeye başladımm...onunla uğraşıyorumm aralarda da size bakıyorumm....
canım misafirim geldi giremedim..buluşmak dileğiyle..
slm arkadaşlar ben de 31 haftalık hamileyim. dr um bi süre önce magnezyum vermişti ama kullanmıyordum. sizler düzenli olarak alıyor musunuz, yoksa sadece kasılma falan olduğunda mı kullanıyorsunuz?
hoşgeldin canım topiğimizea.s...bana doktorum kalsiyum verdi.onu düzenli kullanıyorum..
canını sıkma tatlım...olur öyle şeyler iş için ne yapacaksın.benim de eşim şu an çalışıyor ben yalnızımbenneyaptımki..sen de oda takımını annnenle falan bak.takma böyle şeylere..gerçi hamilelik psikolojisinden insan çok hassas oluyor.. ben de öyle oluyorum bazen her şey batıyor...
selam kıslar... ben geldımmma.s. yarama tuz basmıssınız esım su an benden cook uzaklarda .. gelıncede askerlık yapacak gercı 21 gun ama olsun.. ıns dogumda yanımda olur....benneyaptımki
canım Allah kavuştursun.İnşaallah doğumda yanında olur eşin..
Allah kavuştursun canım.Sana da geçmiş olsun inşaallah tel takılmadan bebişini kucağına alırsın..sağlıklı günler seninle olur inşaallah...
melekcim maşallah öykücüğüne ne kadar büyümüş.İnşaallah kordon başına dolanmaz.sen içini farah tut.dikkat et kendine bişey olmaz Allahın izniyle...

allah kAVUŞTURSUN CNM

melekcim maşallah öyküye kilosu iyi . Rdon benim kızımın boynuna bir kere dolanmış bile ilk duyduğumda kendime zor geldim bi kaç gün kahroldum üzüldüm ama sonradan çokda kötü bşey olmadığını çoğu bebeklerin başına geldiğini öğrendim bunu normal sayıp söylemeyen doktorlar bile varmış bizim doktorlar söyledi üzülme cnm allahın izniyle bişey olmayacak bebişlerimize

canım hoş geldin çok şükür sen ve bebişin iyisinniz inşallah tez zamanda eşinede kavurşursun arada gir bizi merakta bırakmaa haberleri ver öpüyorum seniiŞeniz

canım maşallah öyküyee herşey yolunda korkma tatlımm hiç bişeycik olmayacak telaş yapma sakın:teselli:

ben geldim geçmişi okumadım okuyacak halim ve zamanım yok kaynanamlardayım kızlar bu gece burda kalmayı düşünüyorum eşim gececi evde tek yatmaya biraz tırsıyorum...
bugün misafirlerim vardı tam 3 kg dolma sardırdım doğumda ikram için.....şimdi kalkıyorum bugün çok yoruldum...öpüldünüz anacığımmmm

günaydın kıslar...kızım beni uyutmadı bir türlü...mahvlodum geceden beri...ben de dükkanı açayım dedim...herkese keyifli pazarlar...a.s.

günaydınn kızlarr bende erkenciyim sabahın 6 da uyandırıyo artık tekmeleri daha kuvvetli ve nereye dönsem rahat edemiyo karnımdalaelaelaelaelae

gunaydın herkesee... turkıyeye geldıgımden berı 7 de uyanmak adetımız oldu.. uykusuz gecelere sabahlara alıstırıyo sanırım kızım benı sımdıden...

doktora gıdecegım ıcın cok heyecanlıyım. ılk kez dogum yapacagım doktorumla yuz yuze goruscez. bakalım neler soleyecek?? dualarınızdan eksık etmeyın olur mu kıslar??

canımm hoş geldinn artık türkiyedesinn:teytey: heyecanlanman gayet normal ilk defa gideceksin burda herşey güzel gidecek inşallah hiç telaş yapmaa vallahi bende erkenden kalkıyorum benimkiler halen ne güzel döne döne uyuyo bi ben ayaktaa:icecream:

hosbulduk canımm...kaydirigubbakcemile2 ıns cnm yaa. agzından bal damlıyo. aynen cnm annemlerde uyuyodu yenı kalktılar sukurkaydirigubbakcemile3

günaydın sıla dilara sılacığım iyi haberlerini bekliyoruz bugün.... bende 6 dan beri uyanığım heralde bugün bebişlerimizin hepsi öyle pazar sabahına neşeli uyanıyorlar bende kaynanamdayım eşim gececiydi bende burda kaldım eşim geldi şimdi yattı bizde kahvaltı ediyos kızımla herkeş uyuyoooo....dün çok yoruldum yakınlarımın gerçek yüzlerini görmüş oldum ....çok yoruldum ve çok üzüzldüm bi ara anlatırım....hava tam benlik yafuuuuukaydirigubbakcemile2

günaydın hurişimm nasılsınn bende canım sıkıldı kalktımm poğaca yaptım fırına koydum masayı hazırlıcam aa onlar yattıkça bana afakanlar basıyookaydirigubbakcemile3

hurişş her yerde var kimsenin gerçek yüzünü göremeyizki dimi boş ver tatlım takma kafana sen rahatına bakk bebeyini düşün kimseyi umursama herkes bişeyler der durur zaten:1closedeyes:

tekrar herkese gunaydın kımsecıkler kalmamıs ama yaaa sengözlerimebaksanab
bız bugun yatak odamızı duzenlıcez esımle besıgı koymaya yer ayarlıcaz çok ısımız varsüprizzzzz

günaydınnnn
ya hakikaten herkes günaydın deyip mi çıktı acaba :))))
yine kimmmmmmmmsecikler yok :-/
hüzüncüm kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…