- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
canım misafirim geldi giremedim..buluşmak dileğiyle..evettt canımmm ama şimdi sen de yoksun :))))
benim sayfama açık arada bakıyorumm bebeğime yelek örmeye başladımm...onunla uğraşıyorumm aralarda da size bakıyorumm....
hoşgeldin canım topiğimizea.s...bana doktorum kalsiyum verdi.onu düzenli kullanıyorum..slm arkadaşlar ben de 31 haftalık hamileyim. dr um bi süre önce magnezyum vermişti ama kullanmıyordum. sizler düzenli olarak alıyor musunuz, yoksa sadece kasılma falan olduğunda mı kullanıyorsunuz?
canını sıkma tatlım...olur öyle şeyler iş için ne yapacaksın.benim de eşim şu an çalışıyor ben yalnızımbenneyaptımki..sen de oda takımını annnenle falan bak.takma böyle şeylere..gerçi hamilelik psikolojisinden insan çok hassas oluyor.. ben de öyle oluyorum bazen her şey batıyor...çok yalnız hissediyorum kendimi,eşim şehir dışında annemlerde olmama rağmen olmuyo,eşim sanki çalışmaktan bizle ilgilenmiyor gibi geliyo ona sinirleniyorum kızımıza oda takımı alıncak kocam yok,kendim karar veremiyorum,resim çekip yolluyorum kocam yoğunluktan bakamadığını söylüyo...ben mi abartıyorum sizce
canım Allah kavuştursun.İnşaallah doğumda yanında olur eşin..selam kıslar... ben geldımmma.s. yarama tuz basmıssınızesım su an benden cook uzaklarda .. gelıncede askerlık yapacak gercı 21 gun ama olsun.. ıns dogumda yanımda olur....benneyaptımki
Allah kavuştursun canım.Sana da geçmiş olsun inşaallah tel takılmadan bebişini kucağına alırsın..sağlıklı günler seninle olur inşaallah...herkese merhabalar kızlar,iyiakşamlara.s.a.s.
umarım bütün anneler ve bebecikler iyidir. 2 ay olmuş sizinle görüşmeyeli inanamıyorum.hepinizin iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.
biz kızımla iyi sayılırız. babamızı çoook özledik. hatırlamayanlar için söyleyim babamızı askere uğurladıksenağlama bu durumdayken ayrı kalmak daha da zor oluyormuş. o orda merak içerisinde ben burda yalnızlıkla boğuşuyorum resmen.
kızıma belli etmemeye çalışıyorum ama. babası yerine de seviyorum onu babasından bahsediyorum sık sık. telefonda babasıyla konuşurken sanki tepki veriyor daha bi hareketleniyor kuzum benim.
kızımın sağlığı yerinde elhamd. gelişmesi de iyi gidiyor. yalnız benim böbrek sorunum var. kızımla birlikte böbreğimde büyüyor.devamlı kontrol altındayım. tel takmaktan bahsediyorlar drler fakat sonuna kadar da beklemek istiyorlar.bize dua edin tel takılmasını istemiyorum. zaten 34 haftalık olduk. az kaldı biraz daha idare edersek bu sorunu atlatmış olacağız.
nilay da aynı sorundan muzdaripti ne oldu acaba?
aslında çok şey var konuşacak ama tutuldum sanki...
melekcim maşallah öykücüğüne ne kadar büyümüş.İnşaallah kordon başına dolanmaz.sen içini farah tut.dikkat et kendine bişey olmaz Allahın izniyle...İYİ AKŞAMLAR KIZLAR.....
bu gün doktora gittik.......öyküm 1.850 gram olmuştu...suyu normaldi....herşey iyi dedi doktorumuz birkaç küçük sorun dışında...............
beebeyin kordonuboynuna çok yakın omuzundaydı...inşallah ters bi hareket yapmaz dedi doktorumuz....
plesenta tam rahim ağzını tamamen kapatmış normal doğum yapman inkansız dedi...,
gerçi zaten ben sezeryan olacaktım.....
çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı...kordonu takip edeceğiz bakalım..inşallah bi problem çıkmaz...
onun dışında kızım iyiydi kıpır kıpırdı....