evet neslicim okudum karın bölgesi öyleymiş
anneciğinde öyleydi karıncevresi geriydi o naptı bilmiyorum ama
canım sadece karın bölgesinde 3 hafta gerilik var diğer yerlri normal sınırlarda ama niye böyle tek bölge geri anlamıyorum
inşallah zamanında doğar kuzum dua edin bu gittiğimde düzelmiş olsun
inşallah bütün bebekler sağlıkla doğarlar
neslicim inşallahh bebeğin sağlıcakla zamanında dünyay gelir tatlım...
YA ÇOK İLGİN DOKTORLAR BEBEK BÜYÜDÜKTEN SONRAKİ ÖLÇÜMLER YANILTICI OLABİLİR DİYORLARNE ALAKA ŞİMDİ BU NORMALDİR CANIM İNŞALLAH YA YANILMIŞ OLABİLİRLER klava:
merhaba temmuz anneleri sizi sık sık takip ediyorum daha öncede birkaç kez soru sormuştum.... Herkes iyi anladığım kadarıyla.....
Gene size birşey sormak istiyorum.... Ben özel bir işyerinde ssk lı olarak çalışıyorum.... En son 29 haftalıkken gittim dr. A bana 1 ay sonra gel dedi yani 33 haftanın içindeyken gitmem gerekiyor.... Fakat dr. A birşey soramadım kafama takıldı size sormak istiyorum.... Daha önce gene sizde okumuştum 31+0 ila 31+6 yani 32. Içinde rapor açtırılıyormuş şimdi ben 33. Haftanın içindeyken gitmem gerekiyor ozaman olmazmı yoksa randevumu öne alıp 3 hafta sonramı gideyim 32. Haftanın içinde.... Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.... Ben çalışabilir raporu olmak istiyorum yani nerdeyse doğuma kadar çalışacağım....şimdiden teşekkürler.....
emelcim tebrikler ablan için niye tedirgin ki
mikshake canım raporunu 32+0-32+6 aralığında açtırabilirsin bu haftanda gitmen gerekir canım kaydirigubbakcemile5
Neslicim bi doktora daha görün bakalım aynı şeyimi söylicek sana ölçümleriniz nasıl çıkacak canım tedirgin olma eğer gene ölçümleri geri çıkarsa sor bakalım neden bu şekilde çıkıyo olabilir bilelim neden olduğunu canım
ınş. vakti zamanında sağlıkla alırsın yavrunu kucağına gönlünü ferah tut bol bol dua et canım:Saruboceq:
ayyy şimdii çok güzell bi haber aldım sizinle paylaşmak istedimm...
Ablam hamileymiş...... Bugün dr a gidecek inşallahh güzell hayırlı haberler alırız dua edin lütfen.... Biraz tedirgin malumm...
aynı gün içinde gittim canım
normalde kan az giderse su azalmasında filan oluyomuş ama benim hepsi iyiydi
normalde protein ağırlıklı besleniyordum hep sol tarafıma yatıyordum
böyle durumlarda takip ediliyormuş gerilik haftanla arası iyice açılıyorsa suyunda azalmışsa hemen alıyorlarçünkü bebeğin anne karnındaki bir günü bile çok önemli
şimdi çarşambaya kadar bekliyeceğim inşallah gerilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?