2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

neslicim inşallahh bebeğin sağlıcakla zamanında dünyay gelir tatlım...

evet neslicim okudum karın bölgesi öyleymiş
anneciğinde öyleydi karıncevresi geriydi o naptı bilmiyorum ama

dr muz beli ince olbilir flan dedi ama bilmiyorum
ben 2 tane dr daha gittim ölçümler hep aynı çıktı
anneciğinde mi öyleymiş ben duymamıştım
gelince sorayım dr ne önermiş

YA ÇOK İLGİN DOKTORLAR BEBEK BÜYÜDÜKTEN SONRAKİ ÖLÇÜMLER YANILTICI OLABİLİR DİYORLAR NE ALAKA ŞİMDİ BU NORMALDİR CANIM İNŞALLAH YA YANILMIŞ OLABİLİRLERklava:

ayyy şimdii çok güzell bi haber aldım sizinle paylaşmak istedimm...
ablam hamileymiş...... bugün dr a gidecek inşallahh güzell hayırlı haberler alırız dua edin lütfen.... biraz tedirgin malumm...

merhaba temmuz anneleri sizi sık sık takip ediyorum daha öncede birkaç kez soru sormuştum.... herkes iyi anladığım kadarıyla.....

gene size birşey sormak istiyorum.... ben özel bir işyerinde ssk lı olarak çalışıyorum.... en son 29 haftalıkken gittim dr. a bana 1 ay sonra gel dedi yani 33 haftanın içindeyken gitmem gerekiyor.... fakat dr. a birşey soramadım kafama takıldı size sormak istiyorum.... daha önce gene sizde okumuştum 31+0 ila 31+6 yani 32. içinde rapor açtırılıyormuş şimdi ben 33. haftanın içindeyken gitmem gerekiyor ozaman olmazmı yoksa randevumu öne alıp 3 hafta sonramı gideyim 32. haftanın içinde.... biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.... ben çalışabilir raporu olmak istiyorum yani nerdeyse doğuma kadar çalışacağım....şimdiden teşekkürler.....

YA ÇOK İLGİN DOKTORLAR BEBEK BÜYÜDÜKTEN SONRAKİ ÖLÇÜMLER YANILTICI OLABİLİR DİYORLAR NE ALAKA ŞİMDİ BU NORMALDİR CANIM İNŞALLAH YA YANILMIŞ OLABİLİRLERklava:

yok canım ben 3 dr gittim ölçüm hatası olamazmış
dua ediyorum inşllah çarşamba daki randevumda herşey üzelmiş olsun

Neslicim bi doktora daha görün bakalım aynı şeyimi söylicek sana ölçümleriniz nasıl çıkacak canım tedirgin olma eğer gene ölçümleri geri çıkarsa sor bakalım neden bu şekilde çıkıyo olabilir bilelim neden olduğunu canım
İnş. vakti zamanında sağlıkla alırsın yavrunu kucağına gönlünü ferah tut bol bol dua et canım:Saruboceq:

canım özele gidiyorsan unutmuştur sen 31+ 0 dan sonra hastaneye git al raporunu ben 31+3 te gidip aldım benim doktorumda geç çağırmıştı ama ben 32.haftamda gittim sen takip edeceksin bu işlemleri yoksa doktorlar unutabiliyor

sen 32+0 la baslayan haftanda raporunu açtır Milkshake.
Dr un calıştığını unutmuş olabilir .1 hafta erken git bişi olmas .
Bende haftaya açtıracağım mesela raporumu

mikshake canım raporunu 32+0-32+6 aralığında açtırabilirsin bu haftanda gitmen gerekir canım kaydirigubbakcemile5

emelcim tebrikler ablan için niye tedirgin ki

canım ablam yaklaşık 10 aydır istiyordu hamile kalmayı açıkçası biraz aceleci.. 1 yıldır çocuğun olmuyorsa dr a gdersin normalde o hemen gitti hormon testleri v.s herşeyi yaptırdı.. şimdi evde kendisi idrar testi yapmış çift çizgiyi görmüş..:))) şimdi ultrasonda dr herşey yolunda diyene kadar tedrgin sadece.. sanırım biraz da benden etkileniyor ben 4 düşük yaşadım biliyorsunuz.. onun için herşeyin yolunda gitmesi için dualarızını eksik etmeyinn..

mikshake canım raporunu 32+0-32+6 aralığında açtırabilirsin bu haftanda gitmen gerekir canım kaydirigubbakcemile5

hepinize teşekkürler.....

zaten benim dr. beni 32+0 ila 32+6 hafta arası yani 33, haftanın içindeyken çağırdı... ama ben burda 31+0 ila 31+6 hafta arası yani 32. hafta içinde gidileceğini okumuştum ondan aklım karıştı yani kaçırmak istemiyorum gününü atlamak istemiyorum.....yani anladığım kadarıyla 32 de de gitsek oluyor 33 de gitsek oluyor öylemi....

aynı gün içinde gittim canım

normalde kan az giderse su azalmasında filan oluyomuş ama benim hepsi iyiydi

normalde protein ağırlıklı besleniyordum hep sol tarafıma yatıyordum

böyle durumlarda takip ediliyormuş gerilik haftanla arası iyice açılıyorsa suyunda azalmışsa hemen alıyorlar bebeğin anne karnındaki bir günü bile çok önemli

şimdi çarşambaya kadar bekliyeceğim inşallah gerilik olmaz

Son düzenleme:
ayyy şimdii çok güzell bi haber aldım sizinle paylaşmak istedimm...
Ablam hamileymiş...... Bugün dr a gidecek inşallahh güzell hayırlı haberler alırız dua edin lütfen.... Biraz tedirgin malumm...

gözünüz aydın emelcim çifte bebek gelecek demek ki ailenize

neslicim çok geçmiş olsun insan hakkaten tedirgin oluyo.ama bişi sölücem tabikide aynı olay değildir ama söleyem bi
benim ilk bebişimde yine böle doğuma yakın bi devlet hastanesinde bebğin baş ölçümüyle ayak ölçümü tutmuyo dediler.yani başı büyükmüş ayakları küçük
sonradan öğrendimki bu ölçümlerde tutarsızlık olabiliyomuş bazı bebeklerin başı daha büyük çıkabiliyomuş ki zaten benim zillimde başı baya büyüktü
inşallah seninde böle bişedir

neslicim peki bu son muayneye kadar anlaşılmadımı bir anda gerilik olmuş
Ben artık 15te bir gidiyorum 3 hafta gerilik diyosun nasıl anlaşılmadı önceki muaynende felan canım ya
tabi anne karnında 1 saat dünyadaki 1 güne eşit diyolar ne kadar kalırsa o kadar iyi olur sanırım
süte ağırlık ver sen gene daha iyi bilirsin eşin yönlendiriyodur zaten Allah sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin canımcım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…