günaydın tatlı annecikler ve mis kokulu kuzucuklarııııŞeniz
biz bugün tembellik yaptık kızımla 11 e kadar uyuduk:teytey:
kahvaltımızı yaptık ve size bi bakalım dedik
akşam çok fenaydım resmen çatlıycaktım kaynanam kayınpederim eşim hepsi bi taraftan oku oku ağızları ayrıldı bile bile lades dedik resmen
kızım olacakmış ama nasıl güzelleştirmiş kilo çok yakışmış bilmem ne neee neeeeeeklava:
1 saat durdum sonra başka bir odada yattım kalkamadım nası ağırlık bastı çok şükür ki okunaokuna açıldım birazcık...
bugün kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönerizzzz:Saruboceq:
tüm doktora gidecek olan arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler inşallah....
bu arada ilk bebişimiz gelmiş sanırım şoktayım resmennn:1shok:
Rabbim sağlıkla anneciğinin kucaklarına dönmesini nasib etsin en kısa zamanda inşallahhhh:Saruboceq:
Tuğsemide senide öpüyorum adenzar cımŞeniz
jasmin güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:Saruboceq:
unuttuğum arkadaşlar varsa affetsin nolur bu günlerde kafam hiç yerinde değilll:1no2:
[/QUOTE
günaydın canım en iyisini yapmışsın uyuyarak ...oh keyfine bak..nazar olmadan atlatmışın dünkü gezmeyi..doktordan iyi haberlerle dönersin inşaallah...
merhaba kızlar nasılsınız her şey yolunda umarım.ilk bebeğimiz gelmiş adenzar gözün aydın güle güle büyüt bebişini...:ecrin_bebek:
ebushcum sana da geçmiş olsun.bak bebişin iyiymiş çok şükür..kaydirigubbakcemile2
benim canım çok sıkılıyor..hava kapalı...okuldan çok bıktım..artık gitmek istemiyorum..:çok üzgünüm:
hoşbuldum canım....bir hafta yarım gün gidiyorum.bir hafta tam gün..11 haziran da çıkacağım izne kurtulacam..çalıştığım ana sınıfı çok kötü...çalışanlar özellikle her gün bir olay o yüzden çok bıktım..izne ayrılcam 1 sene orda daha çalışmak istemiyorum..yasakkelimecanım hoşgeldinnnnnŞeniz
sabahçımıydın sennn
ben seni ayrıldın işten sanıyordummmfisfisfis
ne zaman çıkıcaksın izneee
demetiiim hoşgeldin canım ayyy sorma dün banada nazar değecek diye ödüm koptu valla kimi karnımı sever kimi ne güzel kilo almamışsın der diğeri başka birşey söyler ayyy dedim bir daha kalabalığa çıkmasammı ne gerçi herkez çok seviniyor çocuğum olsun diye ama geçen akşam kayınpederim sinir etti beni gerçi adam hasta aklı herşeye tam basmıyor ama yinede çok üzüldüm ben ağır kaldırmıyorum diye aman ne olacak düşerse düşsün diyor adam delimi ne bana çocuk lazım değil kızımın çocuklarına ölüyorum valla diyor 2 dakika öncede herkez ayakta benim doğumumu bekliyor nasıl gözümün içine bakıyor herkez kayınpederimde böyle söylüyor sonrada kahkaha atıyor benimle espri yapıyor darıldımmı diye bende kabahat çok yüz verdim sürekli espri yapıyordum onunla resmi değildim eşimde bundan sonra onunla şakalaşma dedi oda çok üzüldü
demetiiim hoşgeldin canım ayyy sorma dün banada nazar değecek diye ödüm koptu valla kimi karnımı sever kimi ne güzel kilo almamışsın der diğeri başka birşey söyler ayyy dedim bir daha kalabalığa çıkmasammı ne gerçi herkez çok seviniyor çocuğum olsun diye ama geçen akşam kayınpederim sinir etti beni gerçi adam hasta aklı herşeye tam basmıyor ama yinede çok üzüldüm ben ağır kaldırmıyorum diye aman ne olacak düşerse düşsün diyor adam delimi ne bana çocuk lazım değil kızımın çocuklarına ölüyorum valla diyor 2 dakika öncede herkez ayakta benim doğumumu bekliyor nasıl gözümün içine bakıyor herkez kayınpederimde böyle söylüyor sonrada kahkaha atıyor benimle espri yapıyor darıldımmı diye bende kabahat çok yüz verdim sürekli espri yapıyordum onunla resmi değildim eşimde bundan sonra onunla şakalaşma dedi oda çok üzüldü
demetcim kendine çok dikkat et canım cüccemi bilir misin canım 7 tanesini küçük bi bez parçası içine sar yanında taşı nazara çok iyi geliyormuş kaynanam bana öyle yaptı
hoşbuldum canım....bir hafta yarım gün gidiyorum.bir hafta tam gün..11 haziran da çıkacağım izne kurtulacam..çalıştığım ana sınıfı çok kötü...çalışanlar özellikle her gün bir olay o yüzden çok bıktım..izne ayrılcam 1 sene orda daha çalışmak istemiyorum..yasakkelime
ahh nurcum bile bile gittim demiştim ya dün hepsi alacagözzz hepsi koca insanı bi bakışıyla deviren kişilerrrr:mymeka:
haa kötü niyetle değil biliyorum ama nihayetinde nazar insanı öldürüyor bileee:1no2:
bir ağırlık bir esnemeeee birde esneyebilsem rahatlıycam çenelerim kitlendi sankiiiisenağlama
saatlerce kendime gelemedimmmmm
o dediğin ne canım hiç duymadım:1no2:
başka adı varmı acabafisfisfis
canım seni huzursuz eden bir ortamda hele de bu halde çalışmak ne zordurrrr:teselli:
neyse az kalmış az daha sabrettttŞeniz
kızlar az bi işim var biyere ayrılmayınnnnnn gelicemmm:içelim:
canım benimmmm ben artık hiçç takmıyorum öyle sözleriiiii dünde densizin biri demez mii o kadar ugrastın sonunda kızı buldun diyeeee:1shok: yani ne demekkkk ben 2 düşüğü ve bir tane de koca bebekken ölen yavrumu kız olmadıkları için mi düşürdümmmm:mymeka: Allahım yaa kimi zeka yoksunu insanlarla uğraşmak zor bende sadece bizim kız-erkek diye derdimiz hiç olmadı sağlıklı bir bebek istedik hep artık istemediğimiz bir zamanda da rabbim verdi dedim kapattı çenesini salakkk:mymeka:
eşine de kızma canım ne de olsa babasııı
sende bundan sonara ona göre davrannnn
yine diyorummm umursamaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile mucizen seninle ve sağlıklı çok şükür gerisi boşşşşşşşşş derinimmmmmmmmmmmŞeniz
canım böyle siyah susam gibi oluyor böreklerin üzerine falanda konuluyor
ayyy kıyamam ben sana boşver canım üzme bebeğini başkaları yüzünden bizimde kayınbabam hiç umrunda değilmiş gibi davrandı ben umursamadımda eşim çok üzüldü..
ama sebebini biliyorum görümcem eşinden ayrıldığı için çocuklarını üzmek istemiyor
evet canım çok zor huzursuz bir ortamda çalışmak..hele de hamileyken..:CüvCüv:ne yapalım hayat zorluklarla dolu sabrederek aşacağız artık..az kaldı zaten...canım seni huzursuz eden bir ortamda hele de bu halde çalışmak ne zordurrrr:teselli:
neyse az kalmış az daha sabrettttŞeniz
kızlar az bi işim var biyere ayrılmayınnnnnn gelicemmm:içelim:
hüzüncüm takma kafanı iş olacağına varır...anlayış olmayınca insan çok sinir oluyor..:mymeka:kayınvalıdem ve kayınpederım gelıyomus sınır oldumsenağlama
esım bılıyomus ama bana söylememış stres yapmıyayım dıye kaynım söyledısenağlama
bı akrabamızın dugunu var ona gelıyolarmıs tamda dogumuma denk gelıyo ufff
mısafır agırlamaya yerım yok ustelıkte hıc ugrasmak ıstemıyorum acıkcası hıç anlayıslı degıller cunku
esıme dedım ben ugrasamam agladım sınırımden tamam askım dedı sen sımdı bunu dusunme ben hallederım dedı senağlama
çörek otumu dıyosun nurcum:1hug:
hüzünyılı üzülme canım birkaç gün geçer bak ben 5 senedir altüst oturuyorum sürekli biraradayım okadar sabrediyorumki herşeye birkaç gün çabuk geçer
canım insan nasılda ayrım yapabiliyor değilmi kız evlatları daha kıymetli yeri geldiğinde oğlan kıymetli soyadımızı taşıyor derler ama hepsi palavra benimde eşim çok üzüldü bundan sonra resmi olacağım dedi ama nereye kadar çünki altüst aoturuyoruz mümkün değil mesafe koymamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?