selam kızlar ben 2010 ocak annesi olacağım allah izin verirse :)
sizin engin bilgilerinize sığınarak bişey sormak istiyorum bu sabah 6 gibi sol göğsümün altında kalbimin olduğu yerde şiddetli batmayla uyandım, hala geçmedi nefes alırken bıçak batıyo sanki şirketteyim yalnızım elim kolum bağlandı normalmidir bu sizde, böyle bişey başına gelen varmı çok acı çekiyorumm, acilen doktora gitmelimiyim??? doktorum bana karına ve kasığa giren kramplar normal demişti ama bu tam kalbimin olduğu yerde, panik yaptıkca daja çok ağrıyorr, nolur akıl verin ne yapayım sandalyeye yaslanamıyorum bile hemen batıyo bişeyysenağlama:çok üzgünüm:
sizin engin bilgilerinize sığınarak bişey sormak istiyorum bu sabah 6 gibi sol göğsümün altında kalbimin olduğu yerde şiddetli batmayla uyandım, hala geçmedi nefes alırken bıçak batıyo sanki şirketteyim yalnızım elim kolum bağlandı normalmidir bu sizde, böyle bişey başına gelen varmı çok acı çekiyorumm, acilen doktora gitmelimiyim??? doktorum bana karına ve kasığa giren kramplar normal demişti ama bu tam kalbimin olduğu yerde, panik yaptıkca daja çok ağrıyorr, nolur akıl verin ne yapayım sandalyeye yaslanamıyorum bile hemen batıyo bişeyysenağlama:çok üzgünüm:
panik yapma canım üşütünce öyle oluyor..sakin ol..havalardan olabilir..bi sıcak bir soğuk..bebeğin hayırlı olsun..sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...selam kızlar ben 2010 ocak annesi olacağım allah izin verirse :)
demetcimmmm hoşgellllldinnnn Şeniz
inşallah çilek kızından süper sağlıklı haberlerle döneceksin canım...
canım böyle siyah susam gibi oluyor böreklerin üzerine falanda konuluyor
evet canım okadar densiz insanlar varki etrafımızda aslında bizde kabahat onların dediklerine sinir oluyoruz ben hadi kalp kırmak istemediğim için ters konuşmayayım diyorum oda olmuyo geçende teyze kızım doğum ile ilgili korkutoyo beni bende sinirlendim 12 sene bekledim her acıyı çekmeye razıyım dedim sustu insan zor olsa bile kolay der korkutmamak için
canım umursamıyoruz eşimde bende akşam kimse moralimi bozamaz boşver diyor adam dört gözle kızını bekliyor benim içinde öyle zatennnn
canım iyi haberlerini bekliyoruz git bkalım ne kadar olmuş tatlı kızın bende pazartesi gideceğim vakit hiç geçmiyor 1 ay oldu çünkiŞeniz
derıncım sımdı gelen gıden bıtmıcek hıc anlayıslı davranmıyolar
kafalarına göre bana sormadan herkezı arayıp carıcaklar ben bılıyorum
onlaın hızmetınıde bana yaptırcak ustelık lohusa halımle
allahtan annem yanımda olucak oyuzden bıraz ıcın rahat çınarla annem ılgılenır en azından
ayy demetcim çok kötü bişey ya yaşadıkların..akrabalar bir arada ne alacan, ne yapacan,nereye gidecen hep haberleri olacak..seni o kadar iyi anlıyorum ki hüzüncümmmm
aile apartmanında 5 yılım geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deli ettiler beni sinir hastası oldum genç yaşımdaaaa:mymeka:
apartmanda demlikler çaydanlıklar semaverlerrrrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı
semaver en üstte oturuyorduu ( babaanne ve dede)
diğerleri halalar amcalarrrrrlaelaelaelaelae
birde kayınpederim bana demesin mi ki kızım bizim apartmanda yazın dış kapılar kapanmaz çok ayıp olurrrr:1shok::1shok:
yani herkes istediği gibi istediği eve girip çıkıyomuş düşünebiliyomusunuzzzzzz yuh yani yuhhhhhhkötükedihüso
valla kusura bakma baba dedim
bana gelmek isteyen kapımı çalıp gelsin dedimm:1closedeyes:
müsait olurum olmamm ben hiçbiyerde dış kapısı hep açık ev görmedim dedimmm:mymeka:
tabi baya bi surat yaptı bana hepsi amaaaaaa benim umrumda olmadı tabiii:1closedeyes:
çok çektim çokkkkkkkkkk dile kolay 5 seneeeeee:mymeka:
ama şimdi o kadar rahatım kiiiii:1closedeyes:
hiçbiri umrumda değilllllllülülülülülü
sende umursama hüzüncümmm geldiklerinde sen bebeğinle ilgilen onlarla annen ilgilensin belki sana ettiklerini ona yapamazlarrr:1closedeyes:
hoşbuldum canımm inşallahhh döneriz teyzesiii:1hug:
sen ve arasımız nasıl uslu duruyormusun söyle bakayımmmalkisalkisalkis
sanırım çörek otu canımmmm du ben yapayım onuuuu teşekkür ederimmmmŞeniz
dediğim gibi kocan da seninle aynı fikirde ya gerisiiii hepten önemsiz derinimmmmm:lepi:
yahu canım artık 1 ay çok değilmi bunu konus doktorunla daha sık gelmek istiyorum de bakalım ne diyecekkkfisfisfis
nazımızın güzel haberlerini bekliyoruz bizdeeeee:asigim:
seni o kadar iyi anlıyorum ki hüzüncümmmm
aile apartmanında 5 yılım geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deli ettiler beni sinir hastası oldum genç yaşımdaaaa:mymeka:
apartmanda demlikler çaydanlıklar semaverlerrrrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı
semaver en üstte oturuyorduu ( babaanne ve dede)
diğerleri halalar amcalarrrrrlaelaelaelaelae
birde kayınpederim bana demesin mi ki kızım bizim apartmanda yazın dış kapılar kapanmaz çok ayıp olurrrr:1shok::1shok:
yani herkes istediği gibi istediği eve girip çıkıyomuş düşünebiliyomusunuzzzzzz yuh yani yuhhhhhhkötükedihüso
valla kusura bakma baba dedim
bana gelmek isteyen kapımı çalıp gelsin dedimm:1closedeyes:
müsait olurum olmamm ben hiçbiyerde dış kapısı hep açık ev görmedim dedimmm:mymeka:
tabi baya bi surat yaptı bana hepsi amaaaaaa benim umrumda olmadı tabiii:1closedeyes:
çok çektim çokkkkkkkkkk dile kolay 5 seneeeeee:mymeka:
ama şimdi o kadar rahatım kiiiii:1closedeyes:
hiçbiri umrumda değilllllllülülülülülü
sende umursama hüzüncümmm geldiklerinde sen bebeğinle ilgilen onlarla annen ilgilensin belki sana ettiklerini ona yapamazlarrr:1closedeyes:
kızlar ben çıkıyorum dra gidecem..
kendinize iyi bakın
ayy demetcim çok kötü bişey ya yaşadıkların..akrabalar bir arada ne alacan, ne yapacan,nereye gidecen hep haberleri olacak...bi de kapı açık mı olacak töbe töbe daha neler...:1shok:neyse canım sen düşünme bunları geçmiş o günler.şimdi mutlusun ya çok şükür..kaydirigubbakcemile5
vala demet 5 sene ıyı dayanmıssın :1ninca:
valla bana yaptıklarını anneme yapamazlar agızlarını bıle acamazlar annem hıc hoşlanmaz böyle seylerden tavrını koyar hemen:1closedeyes:
kızlar ben çıkıyorum dra gidecem..
kendinize iyi bakın
meraba anneler ....
bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...
oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta
kafa ölçümü haftsına 34 göre femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş
şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım
aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...
neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum
meraba anneler ....
bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...
oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta
kafa ölçümü haftsına 34 göre femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş
şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım
aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...
neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum
canım benim 3 hafta gerilik var sanirim umarım düzelir .eğer doğum yapacaksanda lütfen endişe etme 35 haftalık olmuşsun masallah .oğluşun sapasağlim dünyaya gelecektir.
çok geçmiş olsun canım ya az bi zamanın kaldı zaten tehlikeli dönemleri atlattın hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun herşey düzelir umarım bak 29+6 oğan bebek var mucize gibi rabbim korusun bebeğinide senide
neslivicdan canım birşey olmaz bebeğine bizim akrabamız 1 kilo doğum yaptı 7 aylıktı çok şükür çok sağlıklı korkma artık biz tehlikeli dönemi atlattık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?