2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

selam kızlar ben 2010 ocak annesi olacağım allah izin verirse :)
sizin engin bilgilerinize sığınarak bişey sormak istiyorum bu sabah 6 gibi sol göğsümün altında kalbimin olduğu yerde şiddetli batmayla uyandım, hala geçmedi nefes alırken bıçak batıyo sanki şirketteyim yalnızım elim kolum bağlandı normalmidir bu sizde, böyle bişey başına gelen varmı çok acı çekiyorumm, acilen doktora gitmelimiyim??? doktorum bana karına ve kasığa giren kramplar normal demişti ama bu tam kalbimin olduğu yerde, panik yaptıkca daja çok ağrıyorr, nolur akıl verin ne yapayım sandalyeye yaslanamıyorum bile hemen batıyo bişeyysenağlama:çok üzgünüm:

canım panık ypma hemen üşütmüş olabılırsın bu yuzden batma oluyodur cok gecmıs olsun tatlım:1hug:

geçmiş olsun canım büyük ihtimalle üşütmüşsündür yada taş veya kum genelde batma tarzındaki şikayetler buna bağlanıyor kendini sıcak tut

panik yapma canım üşütünce öyle oluyor..sakin ol..havalardan olabilir..bi sıcak bir soğuk..bebeğin hayırlı olsun..sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...

demetcimmmm hoşgellllldinnnn Şeniz
inşallah çilek kızından süper sağlıklı haberlerle döneceksin canım...

hoşbuldum canımm inşallahhh döneriz teyzesiii:1hug:

sen ve arasımız nasıl uslu duruyormusun söyle bakayımmmalkisalkisalkis

canım böyle siyah susam gibi oluyor böreklerin üzerine falanda konuluyor

sanırım çörek otu canımmmm du ben yapayım onuuuu teşekkür ederimmmmŞeniz

dediğim gibi kocan da seninle aynı fikirde ya gerisiiii hepten önemsiz derinimmmmm:lepi:

yahu canım artık 1 ay çok değilmi bunu konus doktorunla daha sık gelmek istiyorum de bakalım ne diyecekkkfisfisfis

nazımızın güzel haberlerini bekliyoruz bizdeeeee:asigim:

seni o kadar iyi anlıyorum ki hüzüncümmmm

aile apartmanında 5 yılım geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deli ettiler beni sinir hastası oldum genç yaşımdaaaa:mymeka:
apartmanda demlikler çaydanlıklar semaverlerrrrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı

semaver en üstte oturuyorduu ( babaanne ve dede)
diğerleri halalar amcalarrrrrlaelaelaelaelae

birde kayınpederim bana demesin mi ki kızım bizim apartmanda yazın dış kapılar kapanmaz çok ayıp olurrrr:1shok::1shok:
yani herkes istediği gibi istediği eve girip çıkıyomuş düşünebiliyomusunuzzzzzz yuh yani yuhhhhhhkötükedihüso

valla kusura bakma baba dedim
bana gelmek isteyen kapımı çalıp gelsin dedimm:1closedeyes:
müsait olurum olmamm ben hiçbiyerde dış kapısı hep açık ev görmedim dedimmm:mymeka:

tabi baya bi surat yaptı bana hepsi amaaaaaa benim umrumda olmadı tabiii:1closedeyes:

çok çektim çokkkkkkkkkk dile kolay 5 seneeeeee:mymeka:

ama şimdi o kadar rahatım kiiiii:1closedeyes:

hiçbiri umrumda değilllllllülülülülülü

sende umursama hüzüncümmm geldiklerinde sen bebeğinle ilgilen onlarla annen ilgilensin belki sana ettiklerini ona yapamazlarrr:1closedeyes:

ayy demetcim çok kötü bişey ya yaşadıkların..akrabalar bir arada ne alacan, ne yapacan,nereye gidecen hep haberleri olacak...bi de kapı açık mı olacak töbe töbe daha neler...:1shok:neyse canım sen düşünme bunları geçmiş o günler.şimdi mutlusun ya çok şükür..kaydirigubbakcemile5

vala demet 5 sene ıyı dayanmıssın :1ninca:
valla bana yaptıklarını anneme yapamazlar agızlarını bıle acamazlar annem hıc hoşlanmaz böyle seylerden tavrını koyar hemen:1closedeyes:

vala demet 5 sene ıyı dayanmıssın :1ninca:
valla bana yaptıklarını anneme yapamazlar agızlarını bıle acamazlar annem hıc hoşlanmaz böyle seylerden tavrını koyar hemen:1closedeyes:

yaa kızlar şimdi olsa çekemem ama hem gençtim hemde Rabbim bi şekilde sabrını veriyor sanırımmmm ay bilmiyorum şimdi geriye dönüp baktığımda eşime de diyorum şimdi ki aklım olsa asla ama aslaaaa çekmezdim o da kendine kızıyor tüm yaşattıkları için:1no2:
kayınvalde yanından ayrı eve taşınıyorum diye pek sevinerek gitmiştim gördüm günümü-tatlicadiarzu-
kiraya çıkmayalım kendi evimiz olsun diye oturduk orda şimdi orası kirada bizde bu evimizi hem bi yandan ödüyoruz hem de keyfimizi sürüyoruz çokkk şükürrrrrrr:lepi:

kızlar ben çıkıyorum dra gidecem..
kendinize iyi bakın

nurcum hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5Şeniz

hem iş yapıyorum hem size laf yetiştiriyorum eferim bağaaaadelikafadulden

canım geçmiş olsun benimde sağ göğsümün altında hamile kaldıgımdan beri bi acı var uyustugunu hissediyorum bişe batıyor gibi oluyor bebek büyüdükçe baskı yapıyor ondan oluyor demişti doktor hala devam ediyor inşallah doğumdan sonra geçer bazı hiç olmadık seyler olabiliyor biraz sabredeceğiz sanırıma.s.

meraba anneler ....

bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...

oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta

kafa ölçümü haftsıyla uyumlu 34 haftaydı femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş

şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım

aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...

neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum

Son düzenleme:

canım benim 3 hafta gerilik var sanirim umarım düzelir .eğer doğum yapacaksanda lütfen endişe etme 35 haftalık olmuşsun masallah .oğluşun sapasağlim dünyaya gelecektir.

çok geçmiş olsun canım ya az bi zamanın kaldı zaten tehlikeli dönemleri atlattın hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun herşey düzelir umarım bak 29+6 oğan bebek var mucize gibi rabbim korusun bebeğinide senide

demeticim bundan sonra haftada bir gidecekmişim pazartesiden sonra yani heralde nstye bağlanacağım bilmiyorumki her seferinde usgyede alırmı
canım sende çok çekmişsin bende öyle tüp bebekler çok masraflı olduğu için onlrrın yanına taşındık kira ödemeyelim dedik 5 senedir ama bende çok çektim ev dubleks ben üst kattayım herşeyim ayrı aşağıdan kapımda ayrı eşim yaptı ama dediğin gibi kapı dışarıdanda açılıyor pat açıp giriyorlar çok zor bebeğimi kucağıma alayımda seneye inşallah taşınırım

canım benim 3 hafta gerilik var sanirim umarım düzelir .eğer doğum yapacaksanda lütfen endişe etme 35 haftalık olmuşsun masallah .oğluşun sapasağlim dünyaya gelecektir.

canım sadece karın bölgesinde 3 hafta gerilik var diğer yerlri normal sınırlarda ama niye böyle tek bölge geri anlamıyorum
inşallah zamanında doğar kuzum dua edin bu gittiğimde düzelmiş olsun
inşallah bütün bebekler sağlıkla doğarlar

neslivicdan canım birşey olmaz bebeğine bizim akrabamız 1 kilo doğum yaptı 7 aylıktı çok şükür çok sağlıklı korkma artık biz tehlikeli dönemi atlattık canım

neslivicdan canım birşey olmaz bebeğine bizim akrabamız 1 kilo doğum yaptı 7 aylıktı çok şükür çok sağlıklı korkma artık biz tehlikeli dönemi atlattık canım

sağolun kızlar inşallah sağlıkla doğarlar
insan endişelenmeden yapamıyor
benim oğlum 2 kilo ölçümü baş ve karına göre ultrasyon aleti yapıyor doğru olmayabilir
hayırlısı olsun

evet neslicim okudum karın bölgesi öyleymiş
anneciğinde öyleydi karıncevresi geriydi o naptı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…