gözünüz aydın emelcim çifte bebek gelecek demek ki ailenize
emelcim hayırlı olsun canım inşallah ablanda bebişine sağlıkla kavuşur
meraba anneler ....
bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...
oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta
kafa ölçümü haftsıyla uyumlu 34 haftaydı femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş
şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım
aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...
neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum
eyetkiner canım ablanı tebrik ederiz sağlıklı haberlerini alsın içi rahat etsin inş. canım
canım ablam yaklaşık 10 aydır istiyordu hamile kalmayı açıkçası biraz aceleci.. 1 yıldır çocuğun olmuyorsa dr a gdersin normalde o hemen gitti hormon testleri v.s herşeyi yaptırdı.. şimdi evde kendisi idrar testi yapmış çift çizgiyi görmüş..:))) şimdi ultrasonda dr herşey yolunda diyene kadar tedrgin sadece.. sanırım biraz da benden etkileniyor ben 4 düşük yaşadım biliyorsunuz.. onun için herşeyin yolunda gitmesi için dualarızını eksik etmeyinn..
neslicim peki bu son muayneye kadar anlaşılmadımı bir anda gerilik olmuş
Ben artık 15te bir gidiyorum 3 hafta gerilik diyosun nasıl anlaşılmadı önceki muaynende felan canım ya
tabi anne karnında 1 saat dünyadaki 1 güne eşit diyolar ne kadar kalırsa o kadar iyi olur sanırım
süte ağırlık ver sen gene daha iyi bilirsin eşin yönlendiriyodur zaten Allah sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin canımcım:1hug:
Canım geçmiş olsun bebeğin büyümüş mutlaka sorunsuz atlatacaktır.Bende gelişim geriliği olmasın diye coraspin kullanıyorum gebeliğin başından beri.Ama benim yüksek tansiyon riskim vardı kan akışı normalin üstündeydi o yüzden.
meraba anneler ....
bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...
oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta
kafa ölçümü haftsıyla uyumlu 34 haftaydı femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş
şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım
aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...
neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum
Herkese merhabalar kızlarr
hoşgeldin nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?