2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hüzüncüm sen bu aralar zaten fazla gerginsin dahada germe kendini
illa gereceksende zamanı gelince ger boşver
zaten bak annende yanında olacakmış takma kafanı
benim doğum zamanıda eşimin hala oğlunun düğünü var nerdeyse aynı gün
kaynanam bişe demedi ama halam demesinmiki doğuma yakın buraya gel burda doğurursun valla bende dedim o halimle 16 saat yol çekemem
neymiş efendim birlikte olacakmışız eşimede söledim böle böle diyolar diye oda kimse kusura bakmasın benim karımın canı can değilmi düğün tarihi alırken banamı sordular dedi kestik attık
sende boşver

gaydinnn sen buaralar çokmu yoğunsun neden katılımların böle azaldı bakiim
hem sende 35 olmuşsun izne ne zaman çıkıcan

Canım geçmiş olsun bebeğin büyümüş mutlaka sorunsuz atlatacaktır.Bende gelişim geriliği olmasın diye coraspin kullanıyorum gebeliğin başından beri.Ama benim yüksek tansiyon riskim vardı kan akışı normalin üstündeydi o yüzden.

neslıcım cok gecmıs olsun uzulme ınsallah hersey yoluna gırecek bebısın gayet saglıklı zaten surda kaç haftan kaldıkı kocaman oldu bebısın:teselli:

HAYIRLI OLSUN CANIM
inaşlalh herşey yolunda gider.
bugün bende bir hamiş haberi aldım.yaz bereketi inşallah.
sağlıkla kucağına almak nasip etisn inşallah.
ben de 4 ay uğraşıp olamyınc adoktor yolu tutmuştum:))))))
adam çok babacandı allahtan. sadece dinledi beni......
soru sordu felan.....
bana git şimdi bu ay belki de hamilesin dedi.ama 4 ay daha bekle tahlilleri yapalım dedi.
ve evet o ya hamile kaldım yavbrukuşuma :)))))
işte aceleciyiz biraz:))))))))
bir bakmış ki oda kucağında bebeği ile mutlu mesut yaşıyor inşallah

kikoleyim yazıyorum aslında ama sohbet farklılaşınca pek katılım yapmak içimden gelmiyo hamişlik konuşulduğunda katılıyorum canımcım
yaw senin bu kızın çok tatlı gözüküyo bi resmi yokmu koysanda tam görsek kaç yaşında birde
canımcım izne haziran 12sinde çıkcam dayanabilirsem raporum açık istediğim zaman çıkabilirim ama ben sonrasında kullanmak istediğim için geliyorum daha işe

neslivicdan tek bir ölçüm geri kalıyor ise bu sorun avr demek değildir bence
sen biraz pozitif ol yavrucuğun etkilenip üzülmesin olur mu?
annesi hr şey çok güzel oalcka merak etme sen

gaydincim kızım orda 2 yaşındaydı şimdi 4 yaşında
albümümüzde biraz fotoları var bakabilirsin

canım sadece karnı gelişmemiş daha önce normaldi ölçümleri
inşallah geçii bişeydir

kanı sulandırsın diye heralde

Canım üzme kendini hiçbişey olmaz allahın izniyle ne hikayeler duyuyoruz sorunsuz atlatıyorlar hamileliklerini. Hepimiz çok şükür sağlıklı anneleriz bebeklerimizde öyle olucak inşallah. Sen sema hanıma gidiyordun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…