en son sorduğumda şimdilik tatil görünmüyor demişti. sor sende izne ne zaman ayrılıyosunuz siz giriceksiniz doğuma dimi diye. bende konuşmadım canım haftaya cuma gidicem bende bakalım o zaman sorayım diyorum. benim doğum 1000 lira ssk lı olduğum için.
benim eşimde emekli sandığı na bağlı indirimli hali 2 250 demekki emekli sandığıyla anlaşması az
ben yine konuşuyum bakalım
evet öyleymiş benim bi arkadaşım bu fark yüzünden bıraktı bu hastaneyi geçen hafta
evet aslında baya fark var
aman kuzularımız sağlıklı doğsun da inşallah gerisi önemli değil
nurcum bende baş dönmesi yok ama biçok hamişte son dönemlerde görülebiliyomuş buda normal yani canım hamişliğin getirdiği bir durum
karen nasılsın cnm kordon halen boynundamı bebişinin benimkinin hala boynunda kurtulamadı
selam nurcum valla en son 14 mayısta gttydim..o zamnada fular gb boynundaydı.1 haziranda b daha gidices dr uma..bakalım hayırlısı inş bisicikler olmaz bebislere..serin tut kalbini nurcum..1 kat hatta 2 kat olması cok problem degil diolar ama sezeryanda problem olmuo iste..o yuzden takip edices sen ne zaman gidiosun b daha dr a?
Karenim hoşgeldim tatlım
dr la ilgili birdaha git eğer gerçekten de içine sinmiyorsa bakarsın canım
gerçi çok az bir vaktimiz kaldı
senin düşündüğünü bende düşünüyorum bukadar kanama oluyorsa sezeryanda biz naparız sezeryan oulrsak zaten kan yok
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?