2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim eşimde emekli sandığı na bağlı indirimli hali 2 250 demekki emekli sandığıyla anlaşması az
ben yine konuşuyum bakalım

nurcum bende baş dönmesi yok ama biçok hamişte son dönemlerde görülebiliyomuş buda normal yani canım hamişliğin getirdiği bir durum

selam kızlar...herkesin keyfi yerindedir umarım..

yserezcim bebegin kalp durumuna uzuldum canım ama b kac dr a git.proflara baktır ve ona gore b karar ver erkenden alınması icin bebgin..ablamın cocuguda dogustan kalp damarlarında transpozisyon vardı yani kirli kan ve temiz kan damarları karısmıstı cocuk agladıkca morarıyodu elleri tırnakları.10 aylıkken ameliyat oldu ve su an 17 yasında..18 inde b kez daha ameşliyat olcak inş.o donemde kalpte ki sorun u anne karnında fark edemiolardı ve su an bu var ama ehil kişilerden bu bilgiyi al tatlım ve moralini yuksek tut senn bebsnn sorunu daha ufak b problem bu bahsettgme gore..Allah sifa versin tatlım..saglıkla al bebgni kucagına canım..

dr dan guzel haberlerle donen tum arkadasların bebklerine ve kendilerine masallah diyoırum..

bnm dr da cuma musait deilim dedi ve 1 haziranda gel dedi..ya kafam karısıo bu dr la ilgili..ufff..

karen nasılsın cnm kordon halen boynundamı bebişinin benimkinin hala boynunda kurtulamadı

selam nurcum valla en son 14 mayısta gttydim..o zamnada fular gb boynundaydı.1 haziranda b daha gidices dr uma..bakalım hayırlısı inş bisicikler olmaz bebislere..serin tut kalbini nurcum..1 kat hatta 2 kat olması cok problem degil diolar ama sezeryanda problem olmuo iste..o yuzden takip edices sen ne zaman gidiosun b daha dr a?

ya kızlar dogum oykulerinde b hikaye var kızım edamı ilk ve son gorusum die..yuregm parcalandı ama kafamda da soprular olustu..sezeryanla dogurmus b annenin neden rahmi alınsın ki? yani sezeryan da bu kanama riski var mı?

inş kurtulmuştur karencim ben haziranın 4 ünde gidicem bakalım hayırlısı artık ben normal doğum çok istiyodum sanırım kordon olunca normal olmuyomuş olsa bile riskli oluyomuş

bende ilk defa böyle bişey duydum, annenin başka bir rahatsızlığı olabilir. sezeryanda bu kadar kanama olması normal değil gibi bellide olmaz tabi. allah sabır versin anneye

Karenim hoşgeldim tatlım
dr la ilgili birdaha git eğer gerçekten de içine sinmiyorsa bakarsın canım
gerçi çok az bir vaktimiz kaldı

senin düşündüğünü bende düşünüyorum bukadar kanama oluyorsa sezeryanda biz naparız sezeryan oulrsak zaten kan yok

hosbulduk ilsucum..bastan beri hastası olmadıım icin mi boyle yoksa diorum cok mu youn ama kafam karıstı b kere..degistrmek istesem cok krtitik b donem..

sanırım bu kanama hikayesinde dr hatası var rahmi derin kesmiş olabilirler ve sonrada rahmni almak zorunda kaldık diebilirler..pofff.Allah hepimizi korusun tum tersliklerden..amin..

bu arada sen nasılsın?

kızlar biz geldik nasılsınız bakalım...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı

kızlar biz geldik nasılsınız bakalım...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı

masallah nurcum bebgine...kilosuda pek guzel...yalnız emn misin 48 cm olduguna baya uzunmus haftasına gore..?

Karencım ıyıyım bende
dedıĞın gıbı dr hatası olaıbılr bÜyÜk ıhtımalle

nurcum masallah kızına ya kocaman olmuŞ
boyu Çok uzun buarada:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…