2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar selam bende doktordan güzel haberler getirdim...alkisalkisalkis
öncelikle şunu söyliyim benim doktorum boy kilo söylemiyor bizim için kafa ölçümleri uyluk kemiği kemik ölçümleri daha önemli diyor.laelaelaelaelaeonlarda 32 haftamla uyumlu imiş ne geride nede önde tam haftamla eşitmiş sadece kafası önde ilerliyormuş haftama göre..hihoyyyt..herşey yolunda dedi kum döktüğüm için ilacıma devam dedi kasılmalarım için magnezyumu sabah akşama çevirdi ve lütfen düzenli iç dedi..süprizzzzz.
3 hafta sonra gel tuvaletine sıkış öyle gel rahim ağızına bakacağım dedi.:jeyyar:..birde gebelik korsesi takmamı söyledi çünkü göbeğim kasıklarıma çok düştü bu yüzden gebelik korksesi giymemi söyledi..kafamçokkarıştı..eee daha ne söyledii işte 3 hafta sonra gel dedi herşey çok güzel normla ilerliyor dedi birde lütfen kilona dikkat et dedi :teselli:doğum şeklini belirleriz 3 hafta soınra dedim onu bebek doğarken bile bilemeyiz dedi her an herşey olabilir sezeryan dersin ama normal doğar normal dersin sezeryan gerekir onun için bişey düşünme dedibenneyaptımki

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Gebelik korsesi ne işe yarıyormuş ilk kez senden duydum.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Gebelik korsesi ne işe yarıyormuş ilk kez senden duydum.

bende ilk duydun doğumdan sonra toparlamak için biliyordum takıldığıını,bu düşük riski için takılıyormuş,ileriki haftalarda bel ağrıları ve karnın çok fazla sarkmasıyla takılıyormuş.benim bebeğin başının büyük olması karnımın kasıklarımın üstüne düşmesi sebebiyle kullanmamı söyledi...

maşallah canım herşey yolunda kızın kocaman oldu ve zorluyo haliylee sağlıkla gelsin prenses:1hug:

huricim maşallah canım kuzuna gebelik korsesi bende düşünüyorumyürürken çok büyük rahatlık veriyormuş

yarın çıkıp bakıcam işte alıcam bakalım zaten doğumdan sonrada takmak gerekiyor ya işimize yarayacak yani :)

kaynanamlardayım bi yaprak dökümünü izletmediler ya sinirden kuduruyorum şu an yarın akşam eşimin amca oğlunun asker göndermesi var evimize biraz uzak msn den konuşuyorduk çağardılar bende dedim kısmetse geliriz büyük ihtimal dedim eşim babasının annesinin yanında niye öyle diyorsun büyük ihtimal diye bi şey yok kesin gidicez dedi....

hayatta ne kesin ki ne malum yarın rahatsızlanmayacağım o zamanda mı kesin gideceksin asker göndermesine dedim ,giderim dedi iyi sen git o zaman yarın ben gitmiyorum dedim... ama çok sinirlendim şu an şakrabanlık yapmaya çalışıyor bana eve gidince görecek gününü

Son düzenleme:
kızlar şu kaybolan çocuk muhammet,annesi sevgilisiyken ilişkiye girerken görmüş çocuk anneside döve döve öldürüp tarlaya atmışlar delikafadulden ortaya çıktı.allah belalarını versin ...senağlama

huricim her şeyin yolunda olduuna sevindim.maşaallah bebeğine ya şu magnezyumu ne ile içiyorsunuz ben içemiyorum midem bulanıyor su ile yada meyve suyuyla içiyorum.bacaklarımda çok fena geceleri kramp giriyor uykudayken

aaaaa şu muhammed çocuk 6 yaşındaki demek ölmüş anasının böyle birşey yapacağını pek düşünmemiştim.çocuğa yazık(

huricim her şeyin yolunda olduuna sevindim.maşaallah bebeğine ya şu magnezyumu ne ile içiyorsunuz ben içemiyorum midem bulanıyor su ile yada meyve suyuyla içiyorum.bacaklarımda çok fena geceleri kramp giriyor uykudayken

bende sevmiyorum ama suya katıp içiyorum....
ben yatıyyorum kızlar bu gece biraz asabiyim kocişle bibirimize girmeden yatsam iyi olacak...

canım iyi haberlerle dönmüşsün çok sevindim
buarada doktorunada bayıldım bune ilgi bune muamele hayret vallaalkisalkisalkis

huricim gozun aydin, hersey yolundaymis neguzel sevindim senin adina....

tatlım hayırlı olsun prensımız erkeklıge adımını attı demek ne guzel:1hug:

hadı gözunaydın hurıcım hersey yolundaymıs msallah prensesıne:1hug:

bu korse tam benlıkmıs göbüşüm çok sivrildi çünkü

pes yani yuh dıyorum artık cok yazık oldu cocuga o kadını ömur botu ıcerı tıkmam gerekkötükedihüso

kızlar dun aldım dia dan 12.5 tlye hemde normalde sadece bebek yagı alıcaktım 10 tl ıdı son anda bunu gördum kacırmadım super fıyat tavsıye ederım

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…