2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ayyy yazmadan gecemicem dun kendi kendme solendm ya benm sutum hic gelmedi azcık bile nie acaba.zor mu gelicek die endiselendim.. b gogsume bakiim dedim veee toplu igne bası kadar sut vardı gogsumde cok sevndm ama oynamadım:)

tatlım geçmiş olsun inşallah herşey düzelir bebişin yoluna girer zaten haftasına göre az kaldı dularımız seninle bebişinlee:Saruboceq:

ayyy şimdii çok güzell bi haber aldım sizinle paylaşmak istedimm...
ablam hamileymiş...... bugün dr a gidecek inşallahh güzell hayırlı haberler alırız dua edin lütfen.... biraz tedirgin malumm...

canım ablanı tebrik ederim gözü aydın sağlıkla gelir inşallah bebişi:1hug:

kızlar biz geldik nasılsınız bakalım...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı

canım maşallah kızınaa herşey yolunda sağlıkla gelsin prensesimizz:1hug:

emelcim ablanın gözü aydın canım....
neslicim inş herşey yolunda gidecek canım sen stres yapma sakın...
diloşum sağol canım allaha şükür güzel ilerliyor

nurcum maşallah kızına canım bayağı uzun çıkmış ama dediğin gibi ölçümler çokda doğru değil
geçen ya haziran annelerinde yada mayıs annelerinde okudum 2900 denilen bebek 3400 doğmuş ölçümler bayağı fark ediyo sanırım
Sağlıkla gelsinler en önemlisi diyorum :Saruboceq:

Kıslar çıkıyoruz biz sırtım bugün çok ağrıdı hemen gidip uzanmak istiyorum umarım bi faydası olur
kendinize ve kuzulara çok iyi bakınızzza.s.

CAnim cok gecmis olsun, ins bi yanlislik vardir, sen kafanda fazla kurma, icini ferah tut bol bol dua et canim....
eyetkinercim ablani tebrik ederim, allahim saglikla kucagina almayi nasip eder canim, dualarimiz onunla:Saruboceq:
kızlar sizdede varmı baş dönmesi mide bulantısı ?
oturduğum yerde dönüyor bazen
canim benim bas donmesi yok ama asiri derecede mide bulantisi var, hatta sabahlari hala ve hala kusuyorum... ama az kaldi ins dogumdan sonra gecicek hepsi....
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı

prensesine masallah nurcum, senin kiz manken olcak manken

teşekkür ederim kızlar çok sağolun boyunu verdikleri ultrason kağıdında fl diye bi ölçüm var onu 7 ile çarpınca çıkıyormuş dr öyle hesaplıyor

Karencİm İyİyİm bende
dedİĞİn gİbİ dr hatası olaİbİlr bÜyÜk İhtİmalle

nurcum masallah kızına ya kocaman olmuŞ
boyu Çok uzun buarada:)))

teşekkürler canım benimde kafam karıştı ya herhalde yanlış ölçtü drkaydirigubbakcemile3

aman da aman maşallah pekte boylanmış poslanmış kızımız allah nazardan korusun

ben partan geldim ama güneş çoktu fazla mıyıştırdı azcık uzanmam lazım ay inşallah eşimde biraz gecikir hiç uğraşamam şimdi onla

mrb kızlar nasılsınız ben benim oğlanı sünnet ettirdim yazdıklarınızı malesef takip edemiyorum.nurcum maşallah kızına.uzun boylu olacak galiba
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın inş 2-3 gün sonra forumu takip etmeye başlarım bye

hayırlı olsun cnm sünnetiniz

haırlı olsun canım bir an önce iyileşir inş

geçmiş olsun tatlımm koca delikanlı oldu berkemizalkisalkisalkis

hayırlı olsun canım bir an önce iğleşmeniz dileğiylehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…