kızlar biz geldik nasılsınız bakalım...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı
masallah nurcum bebgine...kilosuda pek guzel...yalnız emn misin 48 cm olduguna baya uzunmus haftasına gore..?
meraba anneler ....
bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...
oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta
kafa ölçümü haftsıyla uyumlu 34 haftaydı femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş
şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım
aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...
neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum
ayyy şimdii çok güzell bi haber aldım sizinle paylaşmak istedimm...
ablam hamileymiş...... bugün dr a gidecek inşallahh güzell hayırlı haberler alırız dua edin lütfen.... biraz tedirgin malumm...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı
CAnim cok gecmis olsun, ins bi yanlislik vardir, sen kafanda fazla kurma, icini ferah tut bol bol dua et canim....meraba anneler ....
bir haftadır yazmıyordum moralim bozuk malesef...
oğlumu kontrole gittiğimizde...geçen hafta
kafa ölçümü haftsıyla uyumlu 34 haftaydı femur 33 hafta ama karnı 31 hafta çıktı....gelişim geriliği olbilirmiş
şimi 1 hafta sonra randevum var gerilik devam ediyorsa bebeğimi sezeryanla doğum yapacağım
aslında bebeğe giden damarın kan akışı normal suyumda normal...
neden gerilik olduğunu anlamadım çok üzgünüm kafamda çok kuruyorum
eyetkinercim ablani tebrik ederim, allahim saglikla kucagina almayi nasip eder canim, dualarimiz onunla:Saruboceq:canım ablam yaklaşık 10 aydır istiyordu hamile kalmayı açıkçası biraz aceleci.. 1 yıldır çocuğun olmuyorsa dr a gdersin normalde o hemen gitti hormon testleri v.s herşeyi yaptırdı.. şimdi evde kendisi idrar testi yapmış çift çizgiyi görmüş..:))) şimdi ultrasonda dr herşey yolunda diyene kadar tedrgin sadece.. sanırım biraz da benden etkileniyor ben 4 düşük yaşadım biliyorsunuz.. onun için herşeyin yolunda gitmesi için dualarızını eksik etmeyinn..
canim benim bas donmesi yok ama asiri derecede mide bulantisi var, hatta sabahlari hala ve hala kusuyorum... ama az kaldi ins dogumdan sonra gecicek hepsi....kızlar sizdede varmı baş dönmesi mide bulantısı ?
oturduğum yerde dönüyor bazen
nurcum maşallah kızına canım bayağı uzun çıkmışama dediğin gibi ölçümler çokda doğru değil
geçen ya haziran annelerinde yada mayıs annelerinde okudum 2900 denilen bebek 3400 doğmuş ölçümler bayağı fark ediyo sanırım
Sağlıkla gelsinler en önemlisi diyorum :Saruboceq:
CAnim cok gecmis olsun, ins bi yanlislik vardir, sen kafanda fazla kurma, icini ferah tut bol bol dua et canim....
eyetkinercim ablani tebrik ederim, allahim saglikla kucagina almayi nasip eder canim, dualarimiz onunla:Saruboceq:
canim benim bas donmesi yok ama asiri derecede mide bulantisi var, hatta sabahlari hala ve hala kusuyorum... ama az kaldi ins dogumdan sonra gecicek hepsi....
prensesine masallah nurcum, senin kiz manken olcak manken
Karencİm İyİyİm bende
dedİĞİn gİbİ dr hatası olaİbİlr bÜyÜk İhtİmalle
nurcum masallah kızına ya kocaman olmuŞ
boyu Çok uzun buarada:)))
nurcum masallah bebısıne kocaman olmus
aman da aman maşallah pekte boylanmış poslanmış kızımız allah nazardan korusun
mrb kızlar nasılsınız ben benim oğlanı sünnet ettirdim yazdıklarınızı malesef takip edemiyorum.nurcum maşallah kızına.uzun boylu olacak galiba
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın inş 2-3 gün sonra forumu takip etmeye başlarım bye
mrb kızlar nasılsınız ben benim oğlanı sünnet ettirdim yazdıklarınızı malesef takip edemiyorum.nurcum maşallah kızına.uzun boylu olacak galiba
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın inş 2-3 gün sonra forumu takip etmeye başlarım bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?