2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

selam kıslarr... bıs geldıkk......

gecmısı okudum.. bebıslerınden gusel haberler alanların gozu aydın.. alamayanlaarda uzulmesın ıns hersy cok gusel olucakçç once buna ınanmak lazım..yerimseniben
adenzar dogum yapmıss coook sasırdımç cok sukur kı bebısı ıyıymıs. bır an once buyur de kavusurlr ıns:Saruboceq:
gelelım kendı durumumuzaa... sureklı yatan bırı ne kdr ıyı olursa o kdr ıyıyız... allah baska dert keder vermesın.. yaarın kontrol ıns gusel haberlerle donerıs de en azından oturmaya ıznımız olur...CADIARZU

bıraz kendımı ıyı hıssetsem bende kızımın cıcılerının fotolarını cekıp koymak ıstıyorumm.. ıns bıraz duselırım yaa ufffff

Günaydın kıslar haftasonuna az kaldı keyifler yerindedir umarım bugün hep güsel haberler alalım inş.alkisalkisalkis

hosbulduk kıslar.. sagolun.. cok ısım var ama yatıorum cok sıkıcııı:1closedeyes: daha hastane cantamız hazır dııll... erken mı kı sızce?? 31+0 olduk bugun...

canım erken degıl helede erken dogumları duydukca ıyıkı hazırlamısım dıyorum ben 30.haftadan sonra kesın hazırlanmalıdelikafadulden

canım erken degıl helede erken dogumları duydukca ıyıkı hazırlamısım dıyorum ben 30.haftadan sonra kesın hazırlanmalıdelikafadulden

haklısın aslında canımm... doktor teyzemız yarın neler ddıcek bakalım da anneannemız ve babannemız hazırlasınlar barı... baska bırılerınden ıs beklemek canımı cok sıkıoooo:1closedeyes:

Sılacım iyiyiz bizde çalışıyoruz oğluşumla onun keyfi yerinde taklalar atıyo içerde bende sırt ağrım var biraz unutmaya çalışıyorum

Sılacım iyiyiz bizde çalışıyoruz oğluşumla onun keyfi yerinde taklalar atıyo içerde bende sırt ağrım var biraz unutmaya çalışıyorum

allah kolaylık versın cnmm.. oglusuna da masallahh... onlar ıcın herseye katlanılıyo dımı?? allahım ıns hepımız saglıkla alırıs kucagımızaa bebıslerımızı... sırt agrısı da sanırım ortak derdı hepımızın...

günaydın annişler
herkese güzel sağlıklı bi gün olsun inşallah
ben bu sabah fenayım
sabahın 5 inde çıkardım ilk defa şimdide midem fena yanıyo

herkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum

günaydın annişler
herkese güzel sağlıklı bi gün olsun inşallah
ben bu sabah fenayım
sabahın 5 inde çıkardım ilk defa şimdide midem fena yanıyo

geçmiş olsun canımm bende bu gece çok zor uykuya daldım ve çok kalktım yatakta dönmek kalkmak bi işkence haline geldi evde bile yatmıyorum yattığım yerden tek başıma kalkamıyorum gece eşimide çok uyandırıyorum kaldırıyo beni tutuptaa kasıklarım batıyo böylee üfff-tatlicadiarzu-

selsin hoşgeldin canımcım takıl arada bize hadi bakalım hayırlı haberlerle dön saat kaçta rendevunuz artık 15te bir gidiyosun dimi
selsin bera ne demek canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…