2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlarr ben çok üşümeye başladım 1 haftadır üşüyorum hava serinmi sıcakmı onu bile hissedemiyorum sizde benim gibi üşüyomusunuz:1shok:

GÜNAYDINLAR

ooo ZUZUM erkencisin canımcım dün seni bekledik ama tma geleceğin esnada kk da sorun çıktı sanirsam .5 hazirandan itibaren evdeymişsin ,allah sabır versin valla zor olacak hepimiz için ama bebişler için değer tabiki .birascıkda onlar dinlensin

BABAYLOn cum hoşgeldin tatlım sende izne ayrılmışsın .kızın nasıl iyi mi ? hiç yazmadığın için bilgi alamıyorduk senden.

İnsallah cnm cok isterim iyice agırlasmadan görüşerisss, doru soluyosun izne cıkınca cok is var yetiştiriyimde sıkılması kalsınnn sırnaşık şey

Valla geri saya saya getirdim zamanı cnmm, ama iste eskiden acaip heycanlıydım simdi napcam ben evde derdine girdimmmm sıkıldım bi nedense cok sükür ki hicbisi yapmamıstım henüz bebekle ilgili... Onlarla ugrasırım artık...şakkıdı

günaydın
babaylon hoşgeldin
nerelerdesin
geçmişi okumadım daha ilk sayfayı okludum o akdar
izne çıktığını anlıyorum artık görebeileceğiz seni desene
bne daha 2 hafta var izne bakalım kısmet ,tabi çok yorulduğumu hissedersem eğer erken çıakrım ama ,
galiab da bekleyeceğim 2 haftayı.
görüşürüz canım

zuuzumm tembel zuuzum :))))))))) yaparsın yavaş yavaş takılma
demiştim sana geleyim .
bedeli de malum:))))

hüzün geçmiş olsun
stres yapma
sabah sabah olan bir olaydır o.

Evet cnmm bu güzel cuma gününde bu güzel havada güzel güzel seyler yazıyım arada didimmmmm kaydirigubbakcemile3 Tam dün aksam gelcektim cidden sorun cıktı gelemedim bi turlu e mesaim bitti soraaaa -tatlicadiarzu- Benim bebiş zaten 65.km yolda sallanmaktan heder oldu kuzucannnn artık dinlenme sırası onda dicem ama yine işlerimiz var tabe :sm_cool:

Günaydın kıslar Hayırlı Cumalar haftasonuna geldik havada süper herşey yolunda gider inş.
geçmişe bakıp geliyorum hemen sohbet bol olsun bugün dimi zuzummmşakkıdı

kızlarr ben çok üşümeye başladım 1 haftadır üşüyorum hava serinmi sıcakmı onu bile hissedemiyorum sizde benim gibi üşüyomusunuz:1shok:

Valla hasta olursunnn bak, dikkat et kendine sürekli cok kalın olmamak kosuluyla bi ince penye hırka giy, hem terletmez hem üşütmezzzz artık son haftaları annesiii bebişee hastalık cıkarma bi deeee klava:

Tembel diye sana derlerrrrrr :dilcikar: Ben son derece atik, çevik ve ahlaklıyımmmm taaaaaaammmm mıııııı :roflol:

Günaydın kıslar Hayırlı Cumalar haftasonuna geldik havada süper herşey yolunda gider inş.
geçmişe bakıp geliyorum hemen sohbet bol olsun bugün dimi zuzummmşakkıdı

Olsun valla hem sohbet bol olsun hem güzellikler, sunun surasında kalmıs azcık zamanımızzzzz o kadar güzel gecirelimki bebişlerimizzz gülücüklerle gelsin dünyayaaaaaa delikafadulden

işlerini halledersin canım işte yavas yavas yaparsın yorulmadan
senin bebişko erkenci olabilirdi birde demi dr öyle demişti

Yarın doktora gidiyorum kızlar yine, bakalım bu sefe kan durumum ve topaç bebişiminnnnn durumu nasıl, sanırımm sonunda benim ticker ımdaki koca kafalıııı minişe benzicekkkk yirim ben onu yirimmmm mıncık mıncıkkkk masallahhhhhh kızıma ve tüm bebişlerimizeeeee

hosbulduk ilsucum. kizim iyi cok sukur. umarim seninki de iyidir. sen daha izne cikmadin degil mi? senin izin ne zaman?

sanırım kanım düşük ondan evin içi iyi akşam eşim terledim diyo benim ayaklar buz gibi kanıma baktırsam iyi olacakCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…