hoş geldin canım artık evdesin demek alışırsın ilk zman öyle oluyo ama bebişin gelince can sıkıntın gider tatlım merak etme gece wc durumu bendede var nerdeyse wc geçiyo gecemkaydirigubbakcemile3 uykusuzluğa alışıyo vücütt:asigim:
canim gunaydin. yok kesin alisirim, evde olmak guzelmis. bebisler gelene kadar bunlar rahat gunlerimiz zaten di mi :) wc ye kalkma isi ile de antreman yapiyoruz galiba :)
zuzucuum gunaydin. sukur kavusturana valla. iyi senin de bisey kalmamis iznine cok sukur. valla takilma sıkılmaya vaktimiz olmayacak bence camasir yika utule, yok hastane susuydu, cantasiydi, bebek sekeriydi ivir zivir ancak yetistirecez bence. ama dedigin gibi televizyonu acinca insan takilip kaliyor o programlara :) bebisim iyi cok sukur, bir problem yok. sadece agirlastim epey, artik cok cabuk yoruluyorum, nefes nefese kaliyorum falan. o yuzden izin iyi geldi. sen de izne cik da artik bir de anadolu yakasi bulusmasi yapariz insallah. gecende resimlerinizi gordum cok ozendim ama muhtemelen artik ben karsiya falan gecemem de burada musait olanlarla gorusuruz imkan olursa.
hoş geldin canım artık evdesin demek alışırsın ilk zman öyle oluyo ama bebişin gelince can sıkıntın gider tatlım merak etme gece wc durumu bendede var nerdeyse wc geçiyo gecemkaydirigubbakcemile3 uykusuzluğa alışıyo vücütt:asigim:
canım geçmiş olsun doktoruna söyle yarın hergün sabahları karın ağrını felan ihmal etme canım :1no2:
canım sende artık istrate ayrılıyosun demek zaten az zaman kaldı evdeki işlerle uğraşınca vakit nasıl geçer anlamazssın süprizzzzz
GÜNAYDINLAR
ooo ZUZUM erkencisin canımcım dün seni bekledik ama tma geleceğin esnada kk da sorun çıktı sanirsam .5 hazirandan itibaren evdeymişsin ,allah sabır versin valla zor olacak hepimiz için ama bebişler için değer tabiki .birascıkda onlar dinlensin
BABAYLOn cum hoşgeldin tatlım sende izne ayrılmışsın .kızın nasıl iyi mi ? hiç yazmadığın için bilgi alamıyorduk senden.
hüzün geçmiş olsun
stres yapma
sabah sabah olan bir olaydır o.
kızlarr ben çok üşümeye başladım 1 haftadır üşüyorum hava serinmi sıcakmı onu bile hissedemiyorum sizde benim gibi üşüyomusunuz:1shok:
günaydın
babaylon hoşgeldin
nerelerdesin
geçmişi okumadım daha ilk sayfayı okludum o akdar
izne çıktığını anlıyorum artık görebeileceğiz seni desene
bne daha 2 hafta var izne bakalım kısmet ,tabi çok yorulduğumu hissedersem eğer erken çıakrım ama ,
galiab da bekleyeceğim 2 haftayı.
görüşürüz canım
zuuzumm tembel zuuzum :))))))))) yaparsın yavaş yavaş takılma
demiştim sana geleyim .
bedeli de malum:))))
hüzün geçmiş olsun
stres yapma
sabah sabah olan bir olaydır o.
Günaydın kıslar Hayırlı Cumalar haftasonuna geldik havada süper herşey yolunda gider inş.
geçmişe bakıp geliyorum hemen sohbet bol olsun bugün dimi zuzummmşakkıdı
GÜNAYDINLAR
ooo ZUZUM erkencisin canımcım dün seni bekledik ama tma geleceğin esnada kk da sorun çıktı sanirsam .5 hazirandan itibaren evdeymişsin ,allah sabır versin valla zor olacak hepimiz için ama bebişler için değer tabiki .birascıkda onlar dinlensin
BABAYLOn cum hoşgeldin tatlım sende izne ayrılmışsın .kızın nasıl iyi mi ? hiç yazmadığın için bilgi alamıyorduk senden.
İnsallah cnm cok isterim iyice agırlasmadan görüşerisss, doru soluyosun izne cıkınca cok is var yetiştiriyimde sıkılması kalsınnn sırnaşık şey
insallah canim. cok isimiz var coook. bu arada bebek sekeri falan ayarladiniz mi? yaa karsilara gitmek istemiyorum eminonu falan o kadar yuruyecek gucum yok sanki. ama bir de euroflora diye bir yer varmis cok buyuk. fiyatlar da iyi diyorlar ama hic gitmedim. bilen var mi?
Valla geri saya saya getirdim zamanı cnmm, ama iste eskiden acaip heycanlıydım simdi napcam ben evde derdine girdimmmm sıkıldım bi nedense cok sükür ki hicbisi yapmamıstım henüz bebekle ilgili... Onlarla ugrasırım artık...şakkıdı
günaydın
babaylon hoşgeldin
nerelerdesin
geçmişi okumadım daha ilk sayfayı okludum o akdar
izne çıktığını anlıyorum artık görebeileceğiz seni desene
bne daha 2 hafta var izne bakalım kısmet ,tabi çok yorulduğumu hissedersem eğer erken çıakrım ama ,
galiab da bekleyeceğim 2 haftayı.
görüşürüz canım
sweethomecum gunaydin. sukur kavusturana vallahi. geldim artik buralardayim. git gel epey zorlamaya baslamisti artik malum sehirlerarasi. darisi senin de basina insallah (izin yani). sen de izne cik da bir bulusalim yahu.
Valla hasta olursunnn bak, dikkat et kendine sürekli cok kalın olmamak kosuluyla bi ince penye hırka giy, hem terletmez hem üşütmezzzz artık son haftaları annesiii bebişee hastalık cıkarma bi deeeeklava:
Tembel diye sana derlerrrrrr :dilcikar: Ben son derece atik, çevik ve ahlaklıyımmmm taaaaaaammmm mıııııı :roflol:
Günaydın kıslar Hayırlı Cumalar haftasonuna geldik havada süper herşey yolunda gider inş.
geçmişe bakıp geliyorum hemen sohbet bol olsun bugün dimi zuzummmşakkıdı
bende 12 haziranda ayrılıyorum babayloncum inş .
34 .haftamda bırakıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?