uyuma zaten ben uyuyomda noluyo gece sabaha kadar dön dolaş dur uyumaki gece mışıl mışıl uyuyasın
KeŞke son zamanlarımız bu sıcaklara denk gelmeseydİ
gÜzel gÜzel yÜrÜyÜŞler yapardık,bÖle mıyıŞıp kalmazdık
Şİmdİ yatıp kıÇ ŞİŞİrİyoz baŞka bİ İŞe yaramıyo valla
hüzün annenler ne zaman geliyo canım bari onlar geldiğinde canın sıkılmazz günün çabuk geçer:ecrin_bebek:
herkese gunaydın bu sabah az kalsın doguruyodum:1shok:
hala bıle sancılarım var cok korktum
kasıklarıma ınanılmaz bı agrı gırdı ardı ardına kesılmeyen bıcak saplamaları gıbı
karnım kasıldı uzun uzun karnım kasıldıkca agrının dozu dahada cok arttı
esımde banyoda duş alıyomus ben salondaydım
bagırdım bagırdım duymadı sınırımden basladım aglamayasenağlama
en son bı bagırdım bornozu ustune gecırdıgı gıbı gelmıs yanıma
noldu dedı sancım var cok öluyorum dedım ınanamadı:1shok:
basladı cınarla konusmaya sakın sımdı degıl sabırlı ol dıye
ay bıldıgınız gıbı degıl hala unutamıyorumsenağlama
am ınadım ınat temmuzda dogurucam ısteeeesenağlama
Babayloncum günaydınn görüşemedik uzun zamandır... Bende 5 hazirandan itibaren evde olcam umarım ki yapıcak cok is var, herseyimi aldım ama tepeleme duruyolar onları bi düzene sokmam, çamasır felan yıkamam lazımmm, gerci gecen gün rahatsızdım evdeydimm, şaka gibiydi sıkıntıdan ve bosluktan dedikoduya sarıyo insan ne o ole o programlar cok sıkılcam evde coookkkk ama care yok napalımmm.... Bebişin nasıl bakiiimmm? Hamilelik nasıl gidiyo uyku dısında?
huzuncum gunaydin. panik yapma ama yine de danis istersen doktoruna. insan tedirgin oluyor. bende de oldu 3 gun once - doktoru aradim ertesi gun de nst ye baglandim ama cok sukur bir sey cikmadi. yine de ihmal etmemek lazim.
gunaydın canım yarın randevum var oyuzden aramadım yarın buyuk bı ıhtımal nts ye sokar zaten
gecen ayda nts ye gırdım cok kasılmalarım vardı ama nedense nts ye gırınce hersey yolunda görunuyo hıcbısey cıkmıyo
bakalım yarın gıdıcem ınsallah hersey yolundadır...
insallah canim, gidip yat istersen biraz dinlen fazla dolanma ayakta. iyi geliyor. zaten bu aralar bu braxton hicks midir nedir kasilmalar oluyormus ya, doguma hazirlik. onlardan yasiyoruz galiba.
herkese gunaydin kizlar. ben de artik evdeyim cok sukur ama aliskanliklarin degismesi zaman alacak herhalde. hergun 7de zangoc gibi uyaniyorum :) uyku probleminden bahsetmis herkes, benim uykum geliyor gece de ama o kadar cok donuyorum ki ve en az 3 kez falan tuvalete kalkiyorum, deliksiz bir uyku olmuyor...neyse dayanalim kizlar az kaldi!
herkese gunaydın bu sabah az kalsın doguruyodum:1shok:
hala bıle sancılarım var cok korktum
kasıklarıma ınanılmaz bı agrı gırdı ardı ardına kesılmeyen bıcak saplamaları gıbı
karnım kasıldı uzun uzun karnım kasıldıkca agrının dozu dahada cok arttı
esımde banyoda duş alıyomus ben salondaydım
bagırdım bagırdım duymadı sınırımden basladım aglamayasenağlama
en son bı bagırdım bornozu ustune gecırdıgı gıbı gelmıs yanıma
noldu dedı sancım var cok öluyorum dedım ınanamadı:1shok:
basladı cınarla konusmaya sakın sımdı degıl sabırlı ol dıye
ay bıldıgınız gıbı degıl hala unutamıyorumsenağlama
am ınadım ınat temmuzda dogurucam ısteeeesenağlama
Babayloncum günaydınn görüşemedik uzun zamandır... Bende 5 hazirandan itibaren evde olcam umarım ki yapıcak cok is var, herseyimi aldım ama tepeleme duruyolar onları bi düzene sokmam, çamasır felan yıkamam lazımmm, gerci gecen gün rahatsızdım evdeydimm, şaka gibiydi sıkıntıdan ve bosluktan dedikoduya sarıyo insan ne o ole o programlar cok sıkılcam evde coookkkk ama care yok napalımmm.... Bebişin nasıl bakiiimmm? Hamilelik nasıl gidiyo uyku dısında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?