2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

KeŞke son zamanlarımız bu sıcaklara denk gelmeseydı
gÜzel gÜzel yÜrÜyÜŞler yapardık,bÖle mıyıŞıp kalmazdık
Şımdı yatıp kıÇ ŞıŞırıyoz baŞka bı ıŞe yaramıyo valla

Yaa bugünlerinde kıymetini bilin bence ben evde olucam bi yatıcam sabahtan uyumasamda yatıcam banane mirmirmirmir

benim annemler yakkın ama gidemiyorum havalarda sıcak zor oluyo yollarda arabalarda sabah erken çıkmam lazımki sıcağa kalmadan anca öyle akşamda 5 ten sonra dönmeliyim sıcakta bi fena oluyomki sormayınmirmirmirmir

oohhhooo kimsecikler yok bende eve gidince üff birikmiştir geçmiş sayfalarca okurum diyodum ama 2 sayfa nerdesiniz yahu bugün uykusuzluk çekenler erkenden sızdı heralde hihoyyyt

mrb kızlar en erkenci galiba benim kimsecikler yok herkes mışıl mışıl uyuyor.Ben uyuyamıyorum yaaaaa
benim veled gecelerin adamı olacak galiba debelleşip duruyor yatırmıyor beni sabah olunca da tık yok.gerçi gündüzleri de büyük oğlum niye kestirdiniz kestirmeseydiniz diye mızmızlanıyor.3 gün oldu ağlanması bitmedi.kızlar benden tavsiye sakın çocuğunuzu 5 ve daha büyük yaşa kadar bekletmeyin inanın ki çok zor oluyor.allah izin verirse karnımdakini eylül gibi kestireceğim.oh vallahi yazdım ya rahatladım resmen dolmuşum.neyse kızlar kendinize iyi bakın inş bizimki düzelince formu sürekli takip etmeye devam ederim.Bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teker teker teşekkür ederim.iyi gecele r:CüvCüv:

herkese gunaydin kizlar. ben de artik evdeyim cok sukur ama aliskanliklarin degismesi zaman alacak herhalde. hergun 7de zangoc gibi uyaniyorum :) uyku probleminden bahsetmis herkes, benim uykum geliyor gece de ama o kadar cok donuyorum ki ve en az 3 kez falan tuvalete kalkiyorum, deliksiz bir uyku olmuyor...neyse dayanalim kizlar az kaldi!

herkese gunaydın bu sabah az kalsın doguruyodum:1shok:
hala bıle sancılarım var cok korktum
kasıklarıma ınanılmaz bı agrı gırdı ardı ardına kesılmeyen bıcak saplamaları gıbı
karnım kasıldı uzun uzun karnım kasıldıkca agrının dozu dahada cok arttı
esımde banyoda duş alıyomus ben salondaydım
bagırdım bagırdım duymadı sınırımden basladım aglamayasenağlama
en son bı bagırdım bornozu ustune gecırdıgı gıbı gelmıs yanıma
noldu dedı sancım var cok öluyorum dedım ınanamadı:1shok:
basladı cınarla konusmaya sakın sımdı degıl sabırlı ol dıye
ay bıldıgınız gıbı degıl hala unutamıyorumsenağlama
am ınadım ınat temmuzda dogurucam ısteeeesenağlama

Babayloncum günaydınn görüşemedik uzun zamandır... Bende 5 hazirandan itibaren evde olcam umarım ki yapıcak cok is var, herseyimi aldım ama tepeleme duruyolar onları bi düzene sokmam, çamasır felan yıkamam lazımmm, gerci gecen gün rahatsızdım evdeydimm, şaka gibiydi sıkıntıdan ve bosluktan dedikoduya sarıyo insan ne o ole o programlar cok sıkılcam evde coookkkk ama care yok napalımmm.... Bebişin nasıl bakiiimmm? Hamilelik nasıl gidiyo uyku dısında?

huzuncum gunaydin. panik yapma ama yine de danis istersen doktoruna. insan tedirgin oluyor. bende de oldu 3 gun once - doktoru aradim ertesi gun de nst ye baglandim ama cok sukur bir sey cikmadi. yine de ihmal etmemek lazim.

zuzucuum gunaydin. sukur kavusturana valla. iyi senin de bisey kalmamis iznine cok sukur. valla takilma sıkılmaya vaktimiz olmayacak bence camasir yika utule, yok hastane susuydu, cantasiydi, bebek sekeriydi ivir zivir ancak yetistirecez bence. ama dedigin gibi televizyonu acinca insan takilip kaliyor o programlara :) bebisim iyi cok sukur, bir problem yok. sadece agirlastim epey, artik cok cabuk yoruluyorum, nefes nefese kaliyorum falan. o yuzden izin iyi geldi. sen de izne cik da artik bir de anadolu yakasi bulusmasi yapariz insallah. gecende resimlerinizi gordum cok ozendim ama muhtemelen artik ben karsiya falan gecemem de burada musait olanlarla gorusuruz imkan olursa.

huzuncum gunaydin. panik yapma ama yine de danis istersen doktoruna. insan tedirgin oluyor. bende de oldu 3 gun once - doktoru aradim ertesi gun de nst ye baglandim ama cok sukur bir sey cikmadi. yine de ihmal etmemek lazim.

gunaydın canım yarın randevum var oyuzden aramadım yarın buyuk bı ıhtımal nts ye sokar zaten
gecen ayda nts ye gırdım cok kasılmalarım vardı ama nedense nts ye gırınce hersey yolunda görunuyo hıcbısey cıkmıyo
bakalım yarın gıdıcem ınsallah hersey yolundadır...

insallah canim, gidip yat istersen biraz dinlen fazla dolanma ayakta. iyi geliyor. zaten bu aralar bu braxton hicks midir nedir kasilmalar oluyormus ya, doguma hazirlik. onlardan yasiyoruz galiba.

insallah canim, gidip yat istersen biraz dinlen fazla dolanma ayakta. iyi geliyor. zaten bu aralar bu braxton hicks midir nedir kasilmalar oluyormus ya, doguma hazirlik. onlardan yasiyoruz galiba.

uzanarak yazıyorum zaten dızüstü olunca rahat oluyoa.s
evet ınsallah bu kasılmalar o kasılmalardır cunku benım suyum bıraz fazla oldugu ıcın erken dogum rıskım var bundan korkuyorum en cok

hoş geldin canım artık evdesin demek alışırsın ilk zman öyle oluyo ama bebişin gelince can sıkıntın gider tatlım merak etme gece wc durumu bendede var nerdeyse wc geçiyo gecemkaydirigubbakcemile3 uykusuzluğa alışıyo vücütt:asigim:

canım geçmiş olsun doktoruna söyle yarın hergün sabahları karın ağrını felan ihmal etme canım :1no2:

canım sende artık istrate ayrılıyosun demek zaten az zaman kaldı evdeki işlerle uğraşınca vakit nasıl geçer anlamazssın süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…