sweetcim masallah sana gerçekten de 37. haftana kadar iyi sabredeceksin
gunaydın gusel temmuz annelerıı....
bız bugun doktora gıdıyorus.. saat 11de cıkıcaz. ıns gusel haberlerle donerıs... sızden dualarınızı beklıyoruz.. sımdı ben bı dusa gıreyım bısıler atıstırayım cıkmadan yıne ugrarımm.. sıze ıyı muhabbetlerr...
huzuncumm canım gecmıs olsunn. ıns onemlı bısı dııldırr.....
haziranın ortasında forumda kimse olmucak herkes izindebiz 3 5 kişi kalcaz anlaşılan-tatlicadiarzu- izine çıkanlar girmiyo kolay kolay rahatı bulunca habire gezersinizkaydirigubbakcemile3
babaylonum inşlalah
buluşurz
tabi yerimden kalkabilirsem.
şişko oldum şişkoooooooo
ayakalrım duba gibi şişiyor
denize bırak hiç batmam
zaten yüzmede bilmediğim için bu fırsatı değerlendirsem mi acaba :))))))
işlerini halledersin canım işte yavas yavas yaparsın yorulmadan
senin bebişko erkenci olabilirdi birde demi dr öyle demişti
zuzum git bakalım doktora ne dicek durumlar neymiş senin kız tam cengaver olucak canım bizim paşaları bir araya geldiğimizde döver gibime geliyo oyy oyy yeşilliklerde koşturur dururlar artık :roflol:
zuzum git gör bakalım patatisin ne alemde besiye çektin kızı maşallah nazar değmesinn:icecream:
gunaydın gusel temmuz annelerıı....
bız bugun doktora gıdıyorus.. saat 11de cıkıcaz. ıns gusel haberlerle donerıs... sızden dualarınızı beklıyoruz.. sımdı ben bı dusa gıreyım bısıler atıstırayım cıkmadan yıne ugrarımm.. sıze ıyı muhabbetlerr...
huzuncumm canım gecmıs olsunn. ıns onemlı bısı dııldırr.....
benim evde ki pc bozuk ama net var .. 12 hazirandan sonra giremiyeceğim malesef .arasıra ablamdan uğrar bakarım sizlere.
hadi hayirli haberlerle gelin kizlar insallah. benim daha bi haftam var randevuma. yaa hic acmiyor artik yuzunu benim kiz. cikolata mikolata fayda etmiyor. hep eli yuzunde. goremiyorum bi turlu
Süprüzzzzz hazırlıyo annesi size, hem kızcagız utangac belki afişe olmak istemiyo illa yüzünü göriyim ayagını göriyimmmm kaydirigubbakcemile3 Saglıkla bi dünyaya gelsin de bütün gün bakarsın güzel yüzüneeee :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?