2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

zuzum git bakalım doktora ne dicek durumlar neymiş senin kız tam cengaver olucak canım bizim paşaları bir araya geldiğimizde döver gibime geliyo oyy oyy yeşilliklerde koşturur dururlar artık :roflol:

sweetcim masallah sana gerçekten de 37. haftana kadar iyi sabredeceksin

biraz el mahkum canım.
işyrinde patronun oğlun aiş öğretiyporum
sorna da kendi kendime ev de oturyp ne yapayım dedm.
eşim son 10 gün kalana kadar çalışmış oalcaksın yav nerdeyse diyor
yok dedim 2 hafta kalıyor merak etme
erken gelmezse defnem.:))))))
doktor 3 temmuz diyor sata göre ben 25 haziranda gelir benim ki diyorum
benim gibi olsunda bitsin offfffff derse tabi:)Şeniz

gunaydın gusel temmuz annelerıı....

bız bugun doktora gıdıyorus.. saat 11de cıkıcaz. ıns gusel haberlerle donerıs... sızden dualarınızı beklıyoruz.. sımdı ben bı dusa gıreyım bısıler atıstırayım cıkmadan yıne ugrarımm.. sıze ıyı muhabbetlerr...

huzuncumm canım gecmıs olsunn. ıns onemlı bısı dııldırr.....

haziranın ortasında forumda kimse olmucak herkes izindebiz 3 5 kişi kalcaz anlaşılan-tatlicadiarzu- izine çıkanlar girmiyo kolay kolay rahatı bulunca habire gezersinizkaydirigubbakcemile3

sılacım hayırlı haberlerle dön inş. Allah sağlıkla bebeğinin vakti zamanında gelmesini nasip etsin döner dönmez sayfaya uğra canım haberdar et bizi

babaylonum inşlalah
buluşurz
tabi yerimden kalkabilirsem.
şişko oldum şişkoooooooo
ayakalrım duba gibi şişiyor
denize bırak hiç batmam
zaten yüzmede bilmediğim için bu fırsatı değerlendirsem mi acaba :))))))

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haberini bekliyoruz geldiğinde yaz merakta bırakmaa:1hug:

haziranın ortasında forumda kimse olmucak herkes izindebiz 3 5 kişi kalcaz anlaşılan-tatlicadiarzu- izine çıkanlar girmiyo kolay kolay rahatı bulunca habire gezersinizkaydirigubbakcemile3

gezer miyiz bilmem ama
iş güç derken biraz da tembellik offf anam off
tembellik yapmaylaı yılar yıllar oldu ama ev temziliği biterse kurtulursam inşallah çalışıyorum diye ve egelmeyeneler gelri gibi geliyor bana
tabi sadece yakın ve samimiler öyle misafir ağırlamalar değil de muhabbebt felan
ay valla ev hayatım hiç olmadı evlendim evleneli.evi hep otel gibi görmüşümdür dur bakalım kızım sayesinde alışacak mıyım:))))))))))))))))sırnaşık şey

benim evde ki pc bozuk ama net var .. 12 hazirandan sonra giremiyeceğim malesef .arasıra ablamdan uğrar bakarım sizlere.

işlerini halledersin canım işte yavas yavas yaparsın yorulmadan
senin bebişko erkenci olabilirdi birde demi dr öyle demişti

Valla bilmiyorumki ilsucum hic oyle düşünesim gelmiyo belki erkenci olabilir ama ben ona telkin uyguluyorummm bekle kelebekimmm bekleeeeee diye her aksam alkisalkisalkis

zuzum git bakalım doktora ne dicek durumlar neymiş senin kız tam cengaver olucak canım bizim paşaları bir araya geldiğimizde döver gibime geliyo oyy oyy yeşilliklerde koşturur dururlar artık :roflol:

zuzum git gör bakalım patatisin ne alemde besiye çektin kızı maşallah nazar değmesinn:icecream:

Kovalatcam sizin bebişlerinizi küçük zeynamaaaaa kaydirigubbakcemile3 Yakala dicemmmm yakala yagızı bakemmmmmm delikafadulden Valla diloşşş patatis patatis dedim karpuzzzz olcak minik kızımmmmm :asigim:

hadi hayirli haberlerle gelin kizlar insallah. benim daha bi haftam var randevuma. yaa hic acmiyor artik yuzunu benim kiz. cikolata mikolata fayda etmiyor. hep eli yuzunde. goremiyorum bi turlu

Sılacımm hayırlı güsel haberlerle gel tımammı bıcı bıcınızı yapın bakalımmmm alkisalkisalkis

benim evde ki pc bozuk ama net var .. 12 hazirandan sonra giremiyeceğim malesef .arasıra ablamdan uğrar bakarım sizlere.

Aferim ilsu insan yaptırıverir, nası giremicem napcas nası haberlescessss, güvercin mi kullancas bakemmmm, ateşşş yakarım ben sizin tarafa doruuu :sm_cool:

karpuz olsun canım iri bebek daha çabuk serpilir ele avuca almakta zorlanmazsın nasılda güzel olur elleri koları bacakları köfte gibi yenilir heedelikafadulden maşallah diyelim prensese

hadi hayirli haberlerle gelin kizlar insallah. benim daha bi haftam var randevuma. yaa hic acmiyor artik yuzunu benim kiz. cikolata mikolata fayda etmiyor. hep eli yuzunde. goremiyorum bi turlu

Süprüzzzzz hazırlıyo annesi size, hem kızcagız utangac belki afişe olmak istemiyo illa yüzünü göriyim ayagını göriyimmmm kaydirigubbakcemile3 Saglıkla bi dünyaya gelsin de bütün gün bakarsın güzel yüzüneeee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…