Herkese merhaba,umarım iyisinizdir topicte pek kimse kalmamış ben anca geçmişim bitirdim geldim.İşten ayrılmama 2 gün kaldııııııı nihayet işlerimi yapabilicem artık,çantam hazır değil,eşyalar yıkanmadı,halılar yıkamaya gidecek,ev temizlenecek :bbo:.Daha kendime hiçbirşey almadım bitek pijamadan başka.Oğluşumunda eksikleri var.Ay böyle sayınca gözümde büyüdü birden ama gün gün hallederim diyorum.
Herkese merhaba,umarım iyisinizdir topicte pek kimse kalmamış ben anca geçmişim bitirdim geldim.İşten ayrılmama 2 gün kaldııııııı nihayet işlerimi yapabilicem artık,çantam hazır değil,eşyalar yıkanmadı,halılar yıkamaya gidecek,ev temizlenecek :bbo:.Daha kendime hiçbirşey almadım bitek pijamadan başka.Oğluşumunda eksikleri var.Ay böyle sayınca gözümde büyüdü birden ama gün gün hallederim diyorum.
kızlar neredesiniz
evet tatlım herkes ikindi uykusuna çekildi:jeyyar:
cnm planlı olursanhalledersin ama çokda askıya alma vaktimiz yok çokda
hoş geldin canım işlerini yaparsın tatlım hele bi izine ayrıl yavaş yavaş telaş yapınca sanki hiç bitmicek gibi oluyosüprizzzzz
İnşallah yavaş yavaş hallederiz, annem yengelerim falan var bırakmazlar biz kalabalığız allahtan.Ya benim tek sıkıntım 1 saat bile yürüyemiyo olmam.Dışarı çıkmaya korkar oldum artık arada işe yürüyodum şimdi onuda bıraktım.Ayaklarım kopuyo resmen eve gelene kadar ağlayacam nerdeyse.Bacaklarımdan başlıyo ağrı ayaklarımın altına kadar,geçen akşam tuzlu sular yaptım sabaha kadar geçmedi ağrısı bu halde alıcaklarımı nasıl alıcam onu merak ediyorum.
kıslar iki gündür karnımda hafif hafif devam eden bir agrı var.
sizde de oluyormu?
tam gecti diyorum bırkac saat sonra tekrar baslıyor.
tedırgın olmaya basladım.
kıslar iki gündür karnımda hafif hafif devam eden bir agrı var.
sizde de oluyormu?
tam gecti diyorum bırkac saat sonra tekrar baslıyor.
tedırgın olmaya basladım.
ihmal etme cnm doktorunu ara
dün gece cok üşümüstüm.uyandıgımda kollarım buz gibi olmus.üşütmüşte olabilirsin tatlımm bencede nurun dediği gibi ihmale gelmezz ara sor doktorunaa bişey der elbett:teselli:
koklama bence gaydinin dediği gibi dök çık ve burnunu sararak yap artı ellerinede temas ettirme canımkızlar bu kullandığımız yağ çözücü çamaşır suyu.....solumak bebeğe zarar verirmi acaba ben çok kullanırım elim deterjandan çıkmaz
eşim çok kızıyor ama kullanmadan olmuyor
selam kızlarr biraz uyuyayım dedim yine uyuyamadım üfff herkes öyle uykusunda bende yine tık yokk-tatlicadiarzu-
herkese selam hele sukur sıteye gırebıldım
benımde gozumden uyku akıyo ama uyuyamıyorum uff
offffffff bende uyuyamıyorum çok halsizim uyumam lasım
uyuyamıyorum ya ben çıkıyorum dışarı anlaşıldı bize artık bu haftadan sonra ne yatma var ne temizlik artık bi o yana bi bu yana evde durup iş yapıp sakatlık çıkaracağıma kendimi parka falan atayım....
kızz kikoleyim uyudumda geldim deme sakındelikafadulden bende yattım uyuyamadım heryerim battı kalktım vallahi
ben uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?