2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Herkese merhaba,umarım iyisinizdir topicte pek kimse kalmamış ben anca geçmişim bitirdim geldim.İşten ayrılmama 2 gün kaldııııııı nihayet işlerimi yapabilicem artık,çantam hazır değil,eşyalar yıkanmadı,halılar yıkamaya gidecek,ev temizlenecek :bbo:.Daha kendime hiçbirşey almadım bitek pijamadan başka.Oğluşumunda eksikleri var.Ay böyle sayınca gözümde büyüdü birden ama gün gün hallederim diyorum.

cnm planlı olursanhalledersin ama çokda askıya alma vaktimiz yok çokda

hoş geldin canım işlerini yaparsın tatlım hele bi izine ayrıl yavaş yavaş telaş yapınca sanki hiç bitmicek gibi oluyosüprizzzzz
kızlar neredesiniz

ben burdayım nurcumm başka sayfalarda geziniyorum burda kimsecik yokk en sessiz bizim topik bende kendimi başka topiklere atıyorum okuyorum vakit geçiyo:)

cnm planlı olursanhalledersin ama çokda askıya alma vaktimiz yok çokda

kıslar iki gündür karnımda hafif hafif devam eden bir agrı var.
sizde de oluyormu?
tam gecti diyorum bırkac saat sonra tekrar baslıyor.
tedırgın olmaya basladım.

ihmal etme cnm doktorunu ara

üşütmüşte olabilirsin tatlımm bencede nurun dediği gibi ihmale gelmezz ara sor doktorunaa bişey der elbett:teselli:
dün gece cok üşümüstüm.uyandıgımda kollarım buz gibi olmus.
acaba ondan mı oldu baska bırsey olmasında.
bugun esım doktorumla konusmus biraz agrısı var demiş.
dinlensın bakalım bıraz ,eger gecmezse tekarr haber edın demıs.
aksama eger gecmezse yenıden ararım doktorumu.
insalalh bırseycıkler olmaz.:Saruboceq:

kızlar bu kullandığımız yağ çözücü çamaşır suyu.....solumak bebeğe zarar verirmi acaba ben çok kullanırım elim deterjandan çıkmaz

eşim çok kızıyor ama kullanmadan olmuyor
koklama bence gaydinin dediği gibi dök çık ve burnunu sararak yap artı ellerinede temas ettirme canım
selam kızlarr biraz uyuyayım dedim yine uyuyamadım üfff herkes öyle uykusunda bende yine tık yokk-tatlicadiarzu-

herkese selam hele sukur sıteye gırebıldım
benımde gozumden uyku akıyo ama uyuyamıyorum uff

offffffff bende uyuyamıyorum çok halsizim uyumam lasım

kızz kikoleyim uyudumda geldim deme sakındelikafadulden bende yattım uyuyamadım heryerim battı kalktım vallahi

delikafaduldendelikafadulden:sm_cool:UYUDUMDA GELDİM HEMDE 2 SAAThihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…