Valla ben basta ısmarlama yapıyodum doktoruma ama artık bebek kendi kafada ben kendi kafamda doktorumda kendi kafasında gidiyo, allah biliyo ne zaman dogcakkkk kaydirigubbakcemile3
Ohhh menekse ya masallah pek özendimmm ben tebelim gözümde büyüyoooo allahımmm yaaaa hastane bavulumu nası yapcammm nası nasııııı acaba birine yaptırsam ve rüşvet mi teklif etsemmmm kaydirigubbakcemile3
babaylon eminönünde kime sorsan söylerler mısır çarşısından girip son kapısından çık oralarda bir sürü süs satan yer var canım en azından seçenek çok olur senin içinde
menekşe süper hadi bakalım hayırlı haberlerle dön ne güsel ya eksikleri halletmişsin hastane çantanı hazırladınmı peki?[/QUOT
Sağol gaydıncım.. Hastane çantamıda dün hazırladım ben tamamenn hazırım yani artıkkk:CüvCüv:
AY maşalalh sen çok hazırım deme
yavrukuşun heen gelmesin.içerde rahataına baksın dur menekşeciğim
Ohhh menekse ya masallah pek özendimmm ben tebelim gözümde büyüyoooo allahımmm yaaaa hastane bavulumu nası yapcammm nası nasııııı acaba birine yaptırsam ve rüşvet mi teklif etsemmmm kaydirigubbakcemile3
rüşvet değerleri belli olursa pazar günü gelim canım:))))))delikafadulden
kadıköyde eminönü gibi şeker malzemeleri satan yer varmı kızlar?
ilsucum hangi hapı kullandın banada doktorum günde 3 çıkar dedi kan hapını başka ne yaptın tatlım yükseltmek için
efes pasajinda bir dukkan vardi. dugun zamani oradan bir suru ivir zivir almistim. zaten bir tane var oyle dukkan. gerisi hazir satiyor. oraya bak istersen canim. baska da bildigim yok. ben de orayi bir ziyaret etmeyi dusunuyorum.
canım sabah aksam gyno ferro sanol ve hemen arkadasından captafer diye demirin emilimini sağlayan bir hap içtim .köfte ,et yedim birde.
7,8 di 9,8 e yüksledi şimdide 10,8 e yükselmiş işte .enazından sezeryanla da olsam içim rahat edecek. inş daha da yüksleir .
sana 3 vermiş 3 cok fazla vucutta kasıntı yapıyor canım .
senin patatis bianda ummadığın bi gün gelcek bencedelikafadulden
AY maşalalh sen çok hazırım deme
yavrukuşun heen gelmesin.içerde rahataına baksın dur menekşeciğim
rüşvet değerleri belli olursa pazar günü gelim canım:))))))delikafadulden
Valla bilmıyımmmm oyle ben kiloya gore alıyorum cnmm eli iş görürken göbegi de toz alsınnnn naniknanik
günaydınlar herkeze hayırlı cumalar bu mübarek günde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hepimiz:Saruboceq:
hüzüntılı canım bu haftalarda normalmiş o kasılmaların olması vücut kendini doğuma hazırlıyormuş bende akşam okudum nette
oooo zuzuuum gelmiş kaç gündür yoktun canım artık işten çıkınca hiç uğramazsın buraya canım ben geleyim yardım edeyim sana diyeceğim hastane çantan için ama 8 saat yol
bizde pazartesi dra gideceğiz ilk defa nstye bağlanacağım çok heyecanlıyım vede paniğim biraz ama olsun yinede bizim şafak bugün 32hihoyyyt:teytey:
birzdan annem gelir nazımla benim hastane çantamızı hazırlayacağız kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?