2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Valla ben basta ısmarlama yapıyodum doktoruma ama artık bebek kendi kafada ben kendi kafamda doktorumda kendi kafasında gidiyo, allah biliyo ne zaman dogcakkkk kaydirigubbakcemile3

Ohhh menekse ya masallah pek özendimmm ben tebelim gözümde büyüyoooo allahımmm yaaaa hastane bavulumu nası yapcammm nası nasııııı acaba birine yaptırsam ve rüşvet mi teklif etsemmmm kaydirigubbakcemile3

Ohhh menekse ya masallah pek özendimmm ben tebelim gözümde büyüyoooo allahımmm yaaaa hastane bavulumu nası yapcammm nası nasııııı acaba birine yaptırsam ve rüşvet mi teklif etsemmmm kaydirigubbakcemile3

Zuzucum büyütme gözünde yawww 1 saatlik iş. 2 gecelik 2 bebek kıyafeti bikaç ıvır zıvırkaydirigubbakcemile3

ılsucum canım çabalarının karşılığını aldın bak şimdi kanını muhafaza etmeye çalış canım doğal desteğe devam

gaydincim tekrar tesekkurler canim.

sweethomecum - kadikoye gitmeyi hala dusunuyorum. ama bakalim ne zaman yapabilecem :) herhalde onumuzdeki hafta yaparim. bir de internetten de bakiyorum aslinda tembellikten belki oradan siparis veririm :)

ilsucum hangi hapı kullandın banada doktorum günde 3 çıkar dedi kan hapını başka ne yaptın tatlım yükseltmek için

kadıköyde eminönü gibi şeker malzemeleri satan yer varmı kızlar?

efes pasajinda bir dukkan vardi. dugun zamani oradan bir suru ivir zivir almistim. zaten bir tane var oyle dukkan. gerisi hazir satiyor. oraya bak istersen canim. baska da bildigim yok. ben de orayi bir ziyaret etmeyi dusunuyorum.

ilsucum hangi hapı kullandın banada doktorum günde 3 çıkar dedi kan hapını başka ne yaptın tatlım yükseltmek için

canım sabah aksam gyno ferro sanol ve hemen arkadasından captafer diye demirin emilimini sağlayan bir hap içtim .köfte ,et yedim birde.
7,8 di 9,8 e yüksledi şimdide 10,8 e yükselmiş işte .enazından sezeryanla da olsam içim rahat edecek. inş daha da yüksleir .
sana 3 vermiş 3 cok fazla vucutta kasıntı yapıyor canım .

günaydınlar herkeze hayırlı cumalar bu mübarek günde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hepimiz:Saruboceq:
hüzüntılı canım bu haftalarda normalmiş o kasılmaların olması vücut kendini doğuma hazırlıyormuş bende akşam okudum nette

oooo zuzuuum gelmiş kaç gündür yoktun canım artık işten çıkınca hiç uğramazsın buraya canım ben geleyim yardım edeyim sana diyeceğim hastane çantan için ama 8 saat yol
bizde pazartesi dra gideceğiz ilk defa nstye bağlanacağım çok heyecanlıyım vede paniğim biraz ama olsun yinede bizim şafak bugün 32hihoyyyt:teytey:
birzdan annem gelir nazımla benim hastane çantamızı hazırlayacağız kaydirigubbakcemile2

ferrum fort günde 3 kullanıyorum cnm en son 9.3 dü bakalım yükselicekmi herşeyi geçtim en çok yorgunluk halsizlikten bıktım

senin patatis bianda ummadığın bi gün gelcek bencedelikafadulden

Ay oyle deme yaaaa heycan ve panik ortamı yaratıyorum :sm_cool: ama banada nedense oyle geliyo sanki boyle elimi kolumu sallaya sallaya gidemicekmisim gibi geliyo ama hayırlısı allahtannnnn bakalımmm :Saruboceq:

günaydın derin sanada hayırlı cumalar

ben kahvaltı yapıyim gelirim kızlaar bu akşam çaya misafirim var bişeyler yapmak lazım onunlan uğraşıcam

Mennnn deldimmmmmm delikafadulden Yoktum derinimmm arada giriyorum ama yazmıyorumm okuyorum e iş güçte var arada tabe... İşten cıkınca ugrarım asıl, işlerimi yapıp tv acmadan otururum dayanamıcam o kadın programlarınaaaa sinir olurummmm kendimi eglendirmem lazım tv olmadannnn delikafadulden Gel tatlım valla keske gelsenn otururdukkk isim gücüm tembellikkkk alkisalkisalkis NST cok güsel bisi bence 15-20 dk. sadece bebişin kalp atışları ve sen varsın, sen gülünce onun kalp atışları hızlanıyo, panik olunca anında cıkıyo cok ilginc bi deneyim :asigim: İnsallah hersey kuzu kuzu cıkar derincimmmm, naz sultan napıyo bakiiim oralarda artık keyfinin son demleri annesiii gelicek baslıcakkk istekleree, süt ver, gazımı cıkarrr, gezdirrr, eglendirrr :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…