2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

zuzuuum bende hiç tv izlemem bende dayanamıyorum hele şimdi öle hassaslaştımki hiç seyredemem insanın sinirleri bozuluyor işlerimi yapıyorum arada buraya giriyorum bazen cevap alamasamda alışkanlık oldu burası evet nst hastaneye gittiğim zaman koridordan duyuluyordu bebeğin kalp atışları çok güzel bişey heralde ağlarım yaniii inşallah canım herşey güzel olur nazımın son bir ayı kaldı içeride drum 1 temmuzda alırız diyor tabii daha önce davranmazsa canım tatlı telaşlar bizi bekliyor heyecanla hepsinin hayaliyle yaşıyorum sağlıkla hepimiz inşallah kucağımıza alırızda bende biraz korku başladı sezeryan olacağım gerçi ama

hoşbulduk dilara sen ne yapıyosun canım koca karnınla benim çok karnım olmadığı halde oturup kalkarken yatakta çok zorlanıyorum neyse son günlerimiz artık şikayet etmeyelim dimi

Günaydınnnn Hürremmm Sultannnnnn şakkıdı Seni en cool halimle karsılıyorummmm

SAĞOL CANIM HER ZAMAN COOLSUN kaydirigubbakcemile3
AY BİZ CEKETLE DURUYORUZ BURDA DEMEK SİZİN MEMLEKETLER SICAK NE GÜZELL GECE POLAR PİJAMALARLA YATIYORUM BEN

cok sukur 33 bıttı 34. Haftamıza gırdık çınarımla masallah az kaldı çok az kaldı:asigim:

maşallah hüzüncümm bu hafta bitti ama önümüzdeki hafta belki bi doğum daha olur haziran giriyor patır patır dökülücez valla ben süpriz bekliyorum aceleci bi bebişimiz daha olabilir

hoşbulduk dilara sen ne yapıyosun canım koca karnınla benim çok karnım olmadığı halde oturup kalkarken yatakta çok zorlanıyorum neyse son günlerimiz artık şikayet etmeyelim dimi

ayy sorma tatlım işkence oldu artık gündüzleri evde uzanmıyorum çünkü kalamıyorum yattığım yerden gecede eşim kaldırıyo kolumdan tutum çok baskı var resmen acı var rahmimde çok kötü çiş belası bide gece 4 kere en az-tatlicadiarzu-

hürrem hoşgeldin hayırlı cumalar sanada senle aramızda tam bi hafta var son dönemeçe girdik yani sen normalmi düşünüyosun kısmet olursa canımcım

Korkma derincimmm ya sonucta yasıcaımız acı, bebişlerimizi kucagımıza aldıgımızda duyacağımız haz ve mutlulugun binde biri etmezzzz oyle düşünnnnn :hooray:

Valla bilmıyımmmm oyle ben kiloya gore alıyorum cnmm eli iş görürken göbegi de toz alsınnnn naniknanik

yav benim göbek toz alırda saedece hastane çantası için gelecektim ama benneyaptımki benneyaptımki
şimdi iş değişti.bakalım ieş göbek karıştı fiyat ertar yani :jeyyar: :jeyyar:

hürrem hoşgeldin hayırlı cumalar sanada senle aramızda tam bi hafta var son dönemeçe girdik yani sen normalmi düşünüyosun kısmet olursa canımcım

sağol canım ben normal düşünüyorum gönlümden geçen o ama doktor sezeryan olabilirsin haziranın 12 sinde gel kesin karar verelim dedi bekliyoruz bakalım

günayyyydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ...

bisssss dün dr.a gittiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk :teytey:
tosbaaam büyümüş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:
40 cm boyu 1672 gr da kilosu
haftasının önüne geçti bilemmmm :hooray:
çok mutluyuz o yüzden bisssssssssss :dance:

azcıkın geçmişe bakiim yerimseniben

yav benim göbek toz alırda saedece hastane çantası için gelecektim ama benneyaptımki benneyaptımki
şimdi iş değişti.bakalım ieş göbek karıştı fiyat ertar yani :jeyyar: :jeyyar:

Ooooo cantamı hazırlarım ben cnmm, temizlik istiyom, toz alcak gobek istiyommmmm kaydirigubbakcemile3 Valla konusalım su isi swetcimmmm göbek indirimi yaparsın bana bilas kac aydır hakkımız hukukumuz varrrr sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…