2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Masallah stardust cımmmm gözünüz aydın ikinisinde masallahhhh kısssslarrrr böyle devammmm ha gayrettttt a.s.

ben bugün 35 haftayı bitiridm çok şükür
yarın 35+1 oalcak ve 36 haftadan gün alacağım bu demek ki.
tam 2 hafta sonra hem evde olmalıyım hem de her an tetikte olmalıyım
son 3 hafta da zatena rtık bebekler her an gelebiliyorlarmış
gaydıncığım sende yarın 36 oalcaksın :)O))
galiba biz peşpeşe doğuracğaız

maşallah star dust çok sevindim cnm

merhaba hanımlar.
gecmısın hepsıne bakamadım.
star dustcum güzel haberlerle dönmüşün cok sevındım canım.
insallah hep böyle devam eder.
bizimde yarın kontrolumüz var.ordan yolculuga cıkmamız gerekiyor pzar günü sınavım var.gamyoncuiremsu
dün karnım agrımıstı cok tedirgin oldum ama bugün birseycıkler yok cok sükür.
aylardır sınava hazırlanıyorum tam sınava 2 gün kala dogum mu olacak yoksa diye oyle tedirgin oldumkı.:1shok:
dualarınızı eksik etmeyin ne olur sınavım icin.:Saruboceq:
hayırlsıyla birseycıkler olmadan şu sınavı verip gelem.
zaten dogum cantamıda yanımda götürcem..kaydirigubbakcemile3

yav işte bakarız artık.
ama sen birikim yapmaya başla
şimdien
bankada kasada ne kadar altın felan varsa hazırla
bir de masaj demiştim malum:))))))):sm_cool:

stardust maşallah aras paşaya güsel haberlerle gelmişsin bu şekilde devam tatlım daha da toplasın inş.
hürrem bende normal çok istiyorum inş. nasip olur canımcım ikimizede
sweat aramızda bi gün var canımcım sende normal düşünüyon ne güsel inş. nasip olur canımcım iznede aynı zamanda çıkıcaz galiba haziran 12 benim canımcım

maşallah canım allah nazarlardan korusun gayet güzel kilosu yerinde böyle devam inşallah

Son düzenleme:
zuzucum korkmamaya çalışıyorum ama geçen doğum hikayelerinde bir yazı vardı çok etkilendim birde bazı densizler kötü şeyler anlatıyolar ama yinede korkmamaya çalışıyorum kucağımıza alınca herşeyi unutacağız allahın izni ile
günaydın nurcum sanada
sayfalar zor açılıyor sitede sorun var yinede bir saattir zor cevap yazdım

hoş geldin canım güzel haberlerle gelirsin inşallah hem sınavdan hem doktordan çantanıda götür hehe ne olur ne olmaz sıkıntıdan sınavın ortasında gelyeme kalkar bebişkaydirigubbakcemile3 allah korusun zamanında gelir inşallah kuzucuklarr:Saruboceq:

canım sende de karın agrısı oluyormu?
kasılma dedıgın nasıl oluyor adet sancısı gibi mi?
bende yarın kontrole gıdecem nst ye giricekmısım.
insalalh rahimde agrı felan cıkmaz canım.:Saruboceq:

Meraba Rosemcimmm, umarım sınavınız süper gecer malum 2 kişi giriyosunuzzz... Bebişede ogretseydin bisiler belki sınavda cıkardııı delikafadulden Sen stres ve panik yapma hepsini atlatıcaksın teker teker merak etme alkisalkisalkis

yav işte bakarız artık.
ama sen birikim yapmaya başla
şimdien
bankada kasada ne kadar altın felan varsa hazırla
bir de masaj demiştim malum:))))))):sm_cool:

Ooooo göbek indirmi yok altın ve para takası bi de masaj, cok masraflı oldun swetcimmm seni doyurmakta zordur simdi 3 kişilik yersin vazgectimm ben pışıkkkkkkkk şakkıdı Ben kendim yapar üstüne bi de mıy mıy eder masaj yaptırtırım kendime hala hamile nazım geciyo cok sükürrr delikafadulden

tesekkurler canım.amin insallah.:Saruboceq:
dedigin gibi ne olur ne olmaz cantamıda yanımda götüreyim.kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

insalllah iyi gecer canım buna cok ihtiyacımız var.
benim oglan zaten 8 aydır benle birlikte herseyi ögrendi teyzesi.kaydirigubbakcemile3
cocuk şimdiden sınava girmeyi bilem ögrendi.kaydirigubbakcemile
ilerde hic zorluk cekmeyecek.:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar nasılsınız inşallah dün doktora gidenler iyi haberlerle dönmüşlerdir
ben bu sabahta çıkardım yaaaa devam edecekmi bu böle yaaa
bide bu sabah kızımı dişçiye kontrole götürdüm anca geldim bu sabah yatmadım am ileri saatler için bi söz veremem
az bi göz atıp geliyorum

masallah star dust oğluşuna
bak iyice büyümeye kilo almaya basladı
beslenme düzenin işe yaradı:)) bu şekilde devam et

rosemcim yarın ki sınavında basarılar canım
oğluşun kopya verir artık sana
8 aydir seninle öğrendi
doğunca ingilizce konuşuyormuş birdekaydirigubbakcemile3

Maşallah canım nazar değmesin bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…