2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

AAAAAAAA neden öyle korku verecek şeyleri okuyorusnuz ki
lütfen okumayınnnnnnnnnnnnn
derinim

rosemcim yarın ki sınavında basarılar canım
oğluşun kopya verir artık sana
8 aydir seninle öğrendi
doğunca ingilizce konuşuyormuş birdekaydirigubbakcemile3

tesekkurler ilsu teyzesi.a.s.
umarım sınavda felan karnım agrımaz.:Saruboceq:

kıslar bende cıkıyorum.
biraz daha ders calısam.
hepinizi öpüyorum.
dualarınızı eksık etmeyın ne olur.
pazar aksamına sag salim döneriz insalalh evimize.

Ooooo göbek indirmi yok altın ve para takası bi de masaj, cok masraflı oldun swetcimmm seni doyurmakta zordur simdi 3 kişilik yersin vazgectimm ben pışıkkkkkkkk şakkıdı Ben kendim yapar üstüne bi de mıy mıy eder masaj yaptırtırım kendime hala hamile nazım geciyo cok sükürrr delikafadulden[/QUOTE]

ama ama hayalleirm yıkıldı
ek iş yaapcaktım ben
izne çıkınca
senden aldıkalrım ile bir ben bir sene geçinirim diyordum.
senağlama senağlama senağlama
hayallerim ahhh
kızımın yanında oturrum mis gibi.
doğumdan sorna o paranın bir kısmı ile tatile gideriz havailere maldivlere felan yani offfffffffff
ama zuzuzu olmadı ki
önce heveslendiridnnnnnnn
neyse tamam tatil kalsın biz bir orta yol buluruz pleassssssssssssssssse

canım geçmiş olsun .. üşütünce uzun süre geçmeyen sancılar-kramplar olabliyor.. dr.a gittiğinde yatıştırıcı ve kas gevşetici içerilki serum takıyorlar , pammbıkk gibi oluyorsun valla kaydirigubbakcemile3

canım sünneti kastediyorsun dimi ..
benim de duydum en sağlıklısı doğumdan çok kısa bir süre sonra yapılması yönünde ..
biz de Allah izin verirse sağlıla dünyaya gelir gelmez dr.la konuşup en uygun ne zaman derse o zaman yaptırmayı düşünüyoruz bakalım ...

hoşgeldin canım ...artık daha sık uğrarsın dimi yerimseniben
o deliksiz uyfuları rafa kaldıralı çok oldu bende de .. sağdan sola , soldan sağa dönerken dahi uyanıyorum .. ama çok şükür , bir de wc için kalkmıyorum .. nereye dayanıyosun kısss beişler doğunca asıl iyice gidecek deliksiz uykular :)))

uzanarak yazıyorum zaten dızüstü olunca rahat oluyoa.s
evet ınsallah bu kasılmalar o kasılmalardır cunku benım suyum bıraz fazla oldugu ıcın erken dogum rıskım var bundan korkuyorum en cok

suyun olması gerekenden biraz fazlalığı erken doğum risiki oluşturmyor canım ..sadece karında haddinden fazla gerginlik yapıyor ve bunu bazen kasılma olarak algılıyor yada ona yoruyoruz .. benim veledin suyu çok fazlaymış , hatta dün dr.umuz suyunun çokluğu gerginliğe sebebp oluyor , çok var suyu ama tehlike arz edecek polihidramniyos seviyesinde değil demişti .. inşallah senin de öyledir , yarın dr.una gittiğinde sor bi itersen , senin de için rfahatlar böylece

Olsun valla hem sohbet bol olsun hem güzellikler, sunun surasında kalmıs azcık zamanımızzzzz o kadar güzel gecirelimki bebişlerimizzz gülücüklerle gelsin dünyayaaaaaa delikafadulden

bence de güzel şeyler olsun artık yaaaa, son kalan haftalarımız hep kasvetli ve sorunla geçmese keşke dimi kaydirigubbakcemile5

inşallah prensesten güzel haberler getirceksin bize zuzuşummmm..
pattissss , karpuz , tombalak deme kızçeme benim , o çok tatlı bir kuzu olcakkkk a.s
gerçi sana öyle diyorum da ben ne diyorum ???? tosbaaa , dana , dana bey , maymun , böcük .. ben de böyle seviyorum tosbikimi :asigim:

cuma vakti geldi ben 1 saate gelicem anacım ...

inşallah bi düzene girersinbiz canım şimdi hem gebelik hemde sızlayan oğluşun hiç çek,ilmez ama elden ne gelir allah yardımcın olsun canım

hoşgeldin inşallah güzel bi dinlenme dönemi geçirirsin

amanın kız dur orda aman haaaa
ihmale gelmez ama allahtan yarın kontrolün varmış geçmiş olsun canım inşallah gaz sancısıdır
ooooo zuzu hanımda gelmiş hoş gelmiş haberlerini gaydinden aldık canım
eve geçince öle tv felan açma ben hiç izlemem öle programları insanın sinirlerini bozuyolar aç müziğini işlerine bak canım

inşallah hadi bakalım cumanın mübareği üstünüze olsun canım
hadi hayırlısı canım bizide haberlendir
buarada kanım 10,8 e yükselmiş çok sevindim ....ilacların faydası oldu..

çok şükür canım allaha şükür zor dönemi atlattınız zamanında gelecek inşallah oğluşun
kıslar bende cıkıyorum.
biraz daha ders calısam.
hepinizi öpüyorum.
dualarınızı eksık etmeyın ne olur.
pazar aksamına sag salim döneriz insalalh evimize.

bence sen çok stres yapıyosun böle giderse doğuracan bak sen
iyi düşün iyi olsun takma kafayı okadar çalıştınki artık birincilik bekliyoz senden ona göre sancın felanda gelmicek merak etme

kızlar selam bende dün itibariyle izin raporumu aldım evde olmak güzel dinlene dinlene birşeyler yaparım artık zamanla yarışmayacağım.dün dr la kızıma baktık yine çok şükür her şey yolunda kilosuda 2260 olmuş şaşırdım 1 haftada böyle almasına ma bu ayda çok alırlar dedi dr um. artık içim okonudada rahat 15 gün sonra nst ye girecekmişim bakalım hayırlısı sezeryan 1 temmuz ama istersen 3 temmuza uzatırız dedi bakalım neler olacak temmuz herkes için çok heyecenlı geçecek eminim.

malesef olusturuyormus canım bunu bızat doktorum söyledı
dıkkat etmelısın dedı cok fazla degıl ama suyun bırazcık fazla ılerıde erken dogum ihtimali söz konusu olabılır dedi :CüvCüv:

hatta ben cok su ıcıyodum korkudan onu bıle kestım bı ara suyum dahada cogalır dıyekaydirigubbakcemile3
cunku bazı doktorlar suyu az olanlara suyu fazla tuketmelerını söyluyomus

rosemcim başarılar canım
seni çok iyi anlıyorum bizde dershaneye gidecez şimdi sınavada az kaldı

izniniz hayırlı olsun canım bebişinede benden kocaman bi maşallah

yarın sınavım varrr napıcam ben ya geçen sınavdada sıcaktan bunalım geçirdim kolonyağ şişesini boşalttım :çok üzgünüm:kafadan umarım öyle olmam kendimi kasmıyorum gerçi birde cumartesi günü eşimle aynı okulda giriyorum kaydirigubbakcemilesınava allahtan pazar günü ayrı yerlerdeyiz ama senağlamaşimdi eşofmanı kestim kapri yaptımcokacimcoook birde askılı bluz ayarlıycam kolonyalı mediller 2 şişe su hehehehe sınava mı giriyorum kampamı belli değil dimi :CüvCüv: napıyım ben gebişimmmm

sibelcim izne çıkmışsın güzelce dinlen keyfine bak güzelim .bende senin kadarken çıkıcam bakalım.
kızınada masallah iyi kilo almış büyüyor artık

masallah canım ıyı haberlerle gelmıssın cok sevındım
dogum trıhınde bellı olmus hadı hayırlısı:1hug:

çok saolun ızlar içim rahat bir şekilde beklemek daha iyi oluyor sizleride güzel habelerle beliyoruz.
ilsucum 35.haftadamı başlıyacak seninde iznin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…