Merhaba canım nasılsın.İsme kesin karar verdiniz mi Kuzey mi olacak.
zuzucum korkmamaya çalışıyorum ama geçen doğum hikayelerinde bir yazı vardı çok etkilendim birde bazı densizler kötü şeyler anlatıyolar ama yinede korkmamaya çalışıyorum kucağımıza alınca herşeyi unutacağız allahın izni ile
günaydın nurcum sanada
sayfalar zor açılıyor sitede sorun var yinede bir saattir zor cevap yazdım
rosemcim yarın ki sınavında basarılar canım
oğluşun kopya verir artık sana
8 aydir seninle öğrendi
doğunca ingilizce konuşuyormuş birdekaydirigubbakcemile3
dün gece cok üşümüstüm.uyandıgımda kollarım buz gibi olmus.
acaba ondan mı oldu baska bırsey olmasında.
bugun esım doktorumla konusmus biraz agrısı var demiş.
dinlensın bakalım bıraz ,eger gecmezse tekarr haber edın demıs.
aksama eger gecmezse yenıden ararım doktorumu.
insalalh bırseycıkler olmaz.:Saruboceq:
mrb kızlar en erkenci galiba benim kimsecikler yok herkes mışıl mışıl uyuyor.Ben uyuyamıyorum yaaaaa
benim veled gecelerin adamı olacak galiba debelleşip duruyor yatırmıyor beni sabah olunca da tık yok.gerçi gündüzleri de büyük oğlum niye kestirdiniz kestirmeseydiniz diye mızmızlanıyor.3 gün oldu ağlanması bitmedi.kızlar benden tavsiye sakın çocuğunuzu 5 ve daha büyük yaşa kadar bekletmeyin inanın ki çok zor oluyor.allah izin verirse karnımdakini eylül gibi kestireceğim.oh vallahi yazdım ya rahatladım resmen dolmuşum.neyse kızlar kendinize iyi bakın inş bizimki düzelince formu sürekli takip etmeye devam ederim.Bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teker teker teşekkür ederim.iyi gecele r:CüvCüv:
herkese gunaydin kizlar. ben de artik evdeyim cok sukur ama aliskanliklarin degismesi zaman alacak herhalde. hergun 7de zangoc gibi uyaniyorum :) uyku probleminden bahsetmis herkes, benim uykum geliyor gece de ama o kadar cok donuyorum ki ve en az 3 kez falan tuvalete kalkiyorum, deliksiz bir uyku olmuyor...neyse dayanalim kizlar az kaldi!
uzanarak yazıyorum zaten dızüstü olunca rahat oluyoa.s
evet ınsallah bu kasılmalar o kasılmalardır cunku benım suyum bıraz fazla oldugu ıcın erken dogum rıskım var bundan korkuyorum en cok
Olsun valla hem sohbet bol olsun hem güzellikler, sunun surasında kalmıs azcık zamanımızzzzz o kadar güzel gecirelimki bebişlerimizzz gülücüklerle gelsin dünyayaaaaaa delikafadulden
Yarın doktora gidiyorum kızlar yine, bakalım bu sefe kan durumum ve topaç bebişiminnnnn durumu nasıl, sanırımm sonunda benim ticker ımdaki koca kafalıııı minişe benzicekkkk yirim ben onu yirimmmm mıncık mıncıkkkk masallahhhhhh kızıma ve tüm bebişlerimizeeeee
inşallah bi düzene girersinbiz canım şimdi hem gebelik hemde sızlayan oğluşun hiç çek,ilmez ama elden ne gelir allah yardımcın olsun canımmrb kızlar en erkenci galiba benim kimsecikler yok herkes mışıl mışıl uyuyor.Ben uyuyamıyorum yaaaaa
benim veled gecelerin adamı olacak galiba debelleşip duruyor yatırmıyor beni sabah olunca da tık yok.gerçi gündüzleri de büyük oğlum niye kestirdiniz kestirmeseydiniz diye mızmızlanıyor.3 gün oldu ağlanması bitmedi.kızlar benden tavsiye sakın çocuğunuzu 5 ve daha büyük yaşa kadar bekletmeyin inanın ki çok zor oluyor.allah izin verirse karnımdakini eylül gibi kestireceğim.oh vallahi yazdım ya rahatladım resmen dolmuşum.neyse kızlar kendinize iyi bakın inş bizimki düzelince formu sürekli takip etmeye devam ederim.Bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teker teker teşekkür ederim.iyi gecele r:CüvCüv:
hoşgeldin inşallah güzel bi dinlenme dönemi geçirirsinherkese gunaydin kizlar. ben de artik evdeyim cok sukur ama aliskanliklarin degismesi zaman alacak herhalde. hergun 7de zangoc gibi uyaniyorum :) uyku probleminden bahsetmis herkes, benim uykum geliyor gece de ama o kadar cok donuyorum ki ve en az 3 kez falan tuvalete kalkiyorum, deliksiz bir uyku olmuyor...neyse dayanalim kizlar az kaldi!
herkese gunaydın bu sabah az kalsın doguruyodum:1shok:
hala bıle sancılarım var cok korktum
kasıklarıma ınanılmaz bı agrı gırdı ardı ardına kesılmeyen bıcak saplamaları gıbı
karnım kasıldı uzun uzun karnım kasıldıkca agrının dozu dahada cok arttı
esımde banyoda duş alıyomus ben salondaydım
bagırdım bagırdım duymadı sınırımden basladım aglamayasenağlama
en son bı bagırdım bornozu ustune gecırdıgı gıbı gelmıs yanıma
noldu dedı sancım var cok öluyorum dedım ınanamadı:1shok:
basladı cınarla konusmaya sakın sımdı degıl sabırlı ol dıye
ay bıldıgınız gıbı degıl hala unutamıyorumsenağlama
am ınadım ınat temmuzda dogurucam ısteeeesenağlama
ooooo zuzu hanımda gelmiş hoş gelmiş haberlerini gaydinden aldık canımBabayloncum günaydınn görüşemedik uzun zamandır... Bende 5 hazirandan itibaren evde olcam umarım ki yapıcak cok is var, herseyimi aldım ama tepeleme duruyolar onları bi düzene sokmam, çamasır felan yıkamam lazımmm, gerci gecen gün rahatsızdım evdeydimm, şaka gibiydi sıkıntıdan ve bosluktan dedikoduya sarıyo insan ne o ole o programlar cok sıkılcam evde coookkkk ama care yok napalımmm.... Bebişin nasıl bakiiimmm? Hamilelik nasıl gidiyo uyku dısında?
gunaydın gusel temmuz annelerıı....
bız bugun doktora gıdıyorus.. saat 11de cıkıcaz. ıns gusel haberlerle donerıs... sızden dualarınızı beklıyoruz.. sımdı ben bı dusa gıreyım bısıler atıstırayım cıkmadan yıne ugrarımm.. sıze ıyı muhabbetlerr...
huzuncumm canım gecmıs olsunn. ıns onemlı bısı dııldırr.....
hadi hayırlısı canım bizide haberlendirKızlar günaydın herkese.. Benimde yarın kontrolüm var dr. tam net bir gün vericek artık çok heycanlıyım. Bende bütün eksiklerimi tamamladım artık eminönünden bebek iekerlerinide aldım hazırım artıkkkkkk bekliyorum civcivimii
buarada kanım 10,8 e yükselmiş çok sevindim ....ilacların faydası oldu..
günayyyydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ...
bisssss dün dr.a gittiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk :teytey:
tosbaaam büyümüş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:
40 cm boyu1672 gr da kilosu
haftasının önüne geçti bilemmmm:hooray:
çok mutluyuz o yüzden bisssssssssss :dance:
azcıkın geçmişe bakiim yerimseniben
kıslar bende cıkıyorum.
biraz daha ders calısam.
hepinizi öpüyorum.
dualarınızı eksık etmeyın ne olur.
pazar aksamına sag salim döneriz insalalh evimize.
hoşgeldin canım ...artık daha sık uğrarsın dimi yerimseniben
o deliksiz uyfuları rafa kaldıralı çok oldu bende de .. sağdan sola , soldan sağa dönerken dahi uyanıyorum .. ama çok şükür , bir de wc için kalkmıyorum .. nereye dayanıyosun kısss beişler doğunca asıl iyice gidecek deliksiz uykular :)))
canim cok tesekkurler. insallah artik buralardayim.
valla dogru soyluyosun da napalim kacis yok artik cok gec :)))
canım geçmiş olsun .. üşütünce uzun süre geçmeyen sancılar-kramplar olabliyor.. dr.a gittiğinde yatıştırıcı ve kas gevşetici içerilki serum takıyorlar , pammbıkk gibi oluyorsun valla kaydirigubbakcemile3
suyun olması gerekenden biraz fazlalığı erken doğum risiki oluşturmyor canım ..sadece karında haddinden fazla gerginlik yapıyor ve bunu bazen kasılma olarak algılıyor yada ona yoruyoruz .. benim veledin suyu çok fazlaymış , hatta dün dr.umuz suyunun çokluğu gerginliğe sebebp oluyor , çok var suyu ama tehlike arz edecek polihidramniyos seviyesinde değil demişti .. inşallah senin de öyledir , yarın dr.una gittiğinde sor bi itersen , senin de için rfahatlar böylece
kızlar selam bende dün itibariyle izin raporumu aldım evde olmak güzel dinlene dinlene birşeyler yaparım artık zamanla yarışmayacağım.dün dr la kızıma baktık yine çok şükür her şey yolunda kilosuda 2260 olmuş şaşırdım 1 haftada böyle almasına ma bu ayda çok alırlar dedi dr um. artık içim okonudada rahat 15 gün sonra nst ye girecekmişim bakalım hayırlısı sezeryan 1 temmuz ama istersen 3 temmuza uzatırız dedi bakalım neler olacak temmuz herkes için çok heyecenlı geçecek eminim.
kızlar selam bende dün itibariyle izin raporumu aldım evde olmak güzel dinlene dinlene birşeyler yaparım artık zamanla yarışmayacağım.dün dr la kızıma baktık yine çok şükür her şey yolunda kilosuda 2260 olmuş şaşırdım 1 haftada böyle almasına ma bu ayda çok alırlar dedi dr um. artık içim okonudada rahat 15 gün sonra nst ye girecekmişim bakalım hayırlısı sezeryan 1 temmuz ama istersen 3 temmuza uzatırız dedi bakalım neler olacak temmuz herkes için çok heyecenlı geçecek eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?