ay hadi gözün aydın canım herşeyi sor bak bu son günlerde baya rahatsızlandın inşallah iyi haberlerle dönersin bizide haberdar etbugun doktora gıdıcem ınsallah ıyı haberlerle dönerım ordanda taksime çıkıcaz alısverıs yapıcam bırazzemuszemus
gunaydın kıkoleyim.. hos geldın cnmm.. nasılsın? elifimiz nasıl?
ay hadi gözün aydın canım herşeyi sor bak bu son günlerde baya rahatsızlandın inşallah iyi haberlerle dönersin bizide haberdar et
bugun doktora gıdıcem ınsallah ıyı haberlerle dönerım ordanda taksime çıkıcaz alısverıs yapıcam bırazzemuszemus
ıns gusel haberlerle donersın canımm.. ohh gez bakalımm benım yerıme deee:çok üzgünüm:
hoşbulduk dilara 80 ve selsin bende sizlere hayırlı dogumlar diliyorum..kaç haftalıksınız?
hoşgeldin canım inşallah sende biran önce atlatırda istediğini yer içersin canım
maşallah oğluşuna canım
ya huri bende hersene kum dökerimde bu seninki gibi değil ya sendeki başka bişemi acaba ya öncedende bölemi oluyodun geçmiş olsun
valla bana bi doktor aç dedi biride kahvaltıdan sonra dedi ama ben aç karna alıyom
ah anam çok pahalı nerdeeee olsada yesek
selsincim maşallah bebeğine seninle aynı gibiyiz benimde 1 temmuz sezeyan görünüyor.hadi hayırlısı.
huricim geçmiş olsun.kendine dikat et bol su iç ilaçtan daha iyi gelir.taşta olabilir sadece kum olduğuna eminisin.yada idrar yolu enfeksiyonu.
günaydın selsin erkencisin halen alışamadınmı şöleee öğlene kadar yatmalara
hüzüncüm inşallah güzel haberlerle gelirsin
sagol canım ınsallah aslında hıc gıtmek gelmıyo ıcımden dogurana kadar hep kötu bıseyler söylıcek dıye moralımı bozmak ıstemıyorum:1closedeyes:
ama neysekı az kaldı son aylardayız zaten
günaydın herkeze hüzünyılı canım iyi haberlerle dön inşallah banada kramp çok giriyordu geçen ay gittiğimde drum sütü kaç bardak içiyorsun dedi 1 bardak dedim ben zannettimki az içtiğim için kramp giriyor meğer süt çok içildiğinde daha çok kramp girermiş
öyle düşünme kötü şeyler.çok az zamanımız kaldı.benide 15 de bir çağırıyor.ama bu sefer 3 hafta sonra gittim.bundan sonra zaten 2 kere daha gidicez sonra gelicek inşallah kuzucuklarımız hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?