2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bugun doktora gıdıcem ınsallah ıyı haberlerle dönerım ordanda taksime çıkıcaz alısverıs yapıcam bırazzemuszemus
ay hadi gözün aydın canım herşeyi sor bak bu son günlerde baya rahatsızlandın inşallah iyi haberlerle dönersin bizide haberdar et
gunaydın kıkoleyim.. hos geldın cnmm.. nasılsın? elifimiz nasıl?

günaydın canım .elifin keyfine diyecek yok çok şükür olan bize oluyo tabi ama şükür tabikide siz nasılsınız yatış devam dimi ayaklanmayın aman ha

günaydın herkese

ben bugün itibari ile 34+2 canım

hoşbulduk dilara 80 ve selsin bende sizlere hayırlı dogumlar diliyorum..kaç haftalıksınız?

çok sağol canım

çok sağol güzelim.evet ikimizde aynı gün bebeklerimizi kısmet ederse alıcaz kucağımıza.tabi erken gelmeye kalkmazlarsa yaramazlar

yok be güzelim nerde.saat 6.30 filan uyanıyorum.alışkanlık.kalkmıyorum yataktan.saat 8 kadar zor dayanıyorum.heryerim ağrıyor.bazen gece uyanıyorum sabah olsun biran önce diyorum.çalışırken hafta sonlarını çok severdim.şimdi hiç sevmiyorum

günaydın selsin erkencisin halen alışamadınmı şöleee öğlene kadar yatmalara

sabahleyın felaket bır kramp gırdı sol bacagıma yıktım ortalıgı çığlık cıglıga esım yıne şoklarda tabı panık oldu adam ıyıce ova ova zor gecırdık en az 20 dakıka kıvrandım sonunda gectı
sımdı ayagımın ustune basamıyorum cok acıyo agrıyo magnezyum kullanıyorum sabah aksam, sutu cok fazla ıcıyorum ama yınede oluyo ıste

esımle konustuk bugun dogum seklının nasıl olacagını konusacagız doktorumla
catının dar oldugunu alttan bakarak anlıyolar sanırım buda felaket ecıyo oyuzden korkuyorum

günaydın herkeze hüzünyılı canım iyi haberlerle dön inşallah banada kramp çok giriyordu geçen ay gittiğimde drum sütü kaç bardak içiyorsun dedi 1 bardak dedim ben zannettimki az içtiğim için kramp giriyor meğer süt çok içildiğinde daha çok kramp girermiş

sagol canım ınsallah aslında hıc gıtmek gelmıyo ıcımden dogurana kadar hep kötu bıseyler söylıcek dıye moralımı bozmak ıstemıyorum:1closedeyes:
ama neysekı az kaldı son aylardayız zaten

öyle düşünme kötü şeyler.çok az zamanımız kaldı.benide 15 de bir çağırıyor.ama bu sefer 3 hafta sonra gittim.bundan sonra zaten 2 kere daha gidicez sonra gelicek inşallah kuzucuklarımız hayırlısı ile

günaydınlarr

selsincim bende seni merak etmiştim dün çok şükürü güzel haberlerle gelmişsin .
sezeryan omlan senin için daha vantajlı şu durumda en azından daha myom ameliyatı ile uğrasmıyacaksın canım.

aaaaaaaaa cok sasırdım derıncıgım demek cok ıctıgım ıcın böle oldu:1shok:

valla canım son zamanlarda doktora gıdıp gelen arkadaslar hep sıkıntılı haberler verdıler bende etkılendım dogal olarak ınsallah hersey yolundadır:Saruboceq:

günaydın anneler nasılsınız
hafta sonu geldi topikte ki katılım azaldı.
bende bugün öğleye kadar çalıaşcağım.
yani ne güzel 2,5 saat sonra çıakcağım.ohhhhhhh
patron hiç memnun değil ama ben bunda sonra c.tesileri öğleye kadar yapacağım deidm.
surat felan astı ama oslun sonunda sesi çıkmadı .
hem raporluyum yani bu demek ki ücretli izinde çalşıyorum:=))))))))

selam kızlar..guzxel haberlerle donen arkadasların bebeklerine masallah..artık sona dogru geliorus safak sayıyorum ..ama b aksilik olmadan tamamlasam su son 1 ayı da ..1 temmuzu gorsem ins..

su an hala burnum tıklaı yuzum şiş vaziyetteyim..gece acile gttik burun akıntım ve halsizligim ilerledi birden..dr serum verdi ve buhar..simdi iilesmeye calısıorum iste..usutmus olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…