günaydınlarr
selsincim bende seni merak etmiştim dün çok şükürü güzel haberlerle gelmişsin .
sezeryan omlan senin için daha vantajlı şu durumda en azından daha myom ameliyatı ile uğrasmıyacaksın canım.
selam kızlar..guzxel haberlerle donen arkadasların bebeklerine masallah..artık sona dogru geliorus safak sayıyorum ..ama b aksilik olmadan tamamlasam su son 1 ayı da ..1 temmuzu gorsem ins..
su an hala burnum tıklaı yuzum şiş vaziyetteyim..gece acile gttik burun akıntım ve halsizligim ilerledi birden..dr serum verdi ve buhar..simdi iilesmeye calısıorum iste..usutmus olabilirim..
selsin canım sibel sen ve ben sezeryan tarihimiz aynı 1 temmuz tabii bizimkiler acele etmezlerse
çok sağol canım.evet daha iyi olucak sezeryan olmam.yoksa sonra bebek ile daha zor olur tekrar bir ameliyat daha geçirmek.bir taşla iki kuş vurucaz inşallah.sen nasılsın.tuana hnım nasıllar
iyiyiz canım bizde .. işyerinde sürekli oturmaktan sırt ve bel ağrılarım tavan yaptı dün sancılandım bu yüzden .Eve gittim dinlendim hemen geçti .. 2 haftam var sabrediyorum .
çabucak geçsin 2 hafta.ama insan evde oluncada canı sıkılıyor.birşeyde yapamıyorsun temizlik filan.vakit geçmiyor.televizyonda seyredemiyorum.sıkılıyorum programlardan
selam kızlar..guzxel haberlerle donen arkadasların bebeklerine masallah..artık sona dogru geliorus safak sayıyorum ..ama b aksilik olmadan tamamlasam su son 1 ayı da ..1 temmuzu gorsem ins..
su an hala burnum tıklaı yuzum şiş vaziyetteyim..gece acile gttik burun akıntım ve halsizligim ilerledi birden..dr serum verdi ve buhar..simdi iilesmeye calısıorum iste..usutmus olabilirim..
karencim çok geçmiş olsun dikkat et kendine
geçmiş olsun Karencim , havalarda sıcak nası becerdin üşütmeyi .
tam 1 ayın kalmış sağsalim atlatacağız inş hepimiz o günleri bebişlerimizi kucağımıza alacağız tatlım.
çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
karencım gecmıs olsun ben 2 aydır böyleyım burnum tıkalı nefes alamıyorum grıp hala pesımı bırakmadı tabı öksurukte neysekı az kaldı bıraz daha sabırkaydirigubbakcemile5
bide şöle iyi tarafından bak
birilerinin emri aaltında mecburen çalışmak zorunda değilsin
istediğin an uzanabiliyosun
i,stediğini yiyip içebiliyosun
vs vs vs
herkese günaydın kızlarrra.s.
hüzüncüm güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmopuyorumnanaktan
karencim geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk atlatırsınnopuyorumnanaktan
kızlar bende birazdan çıkıyorum görümceme davetliyizz akşama anca gelirimm öpüyorum hepinizi:1hug:
basıma gelecekleri ii biliyorum canım senin gibi olacağım.
benimde tv ile pek aram yoktur pc mizde bozuk
ama işyerinde de ağrıdan günüm zehir oluyor işte ..
canımm gecmıs olsun. acıl sıfalar dılıyorum...selam kızlar..guzxel haberlerle donen arkadasların bebeklerine masallah..artık sona dogru geliorus safak sayıyorum ..ama b aksilik olmadan tamamlasam su son 1 ayı da ..1 temmuzu gorsem ins..
gunaydın canımm.. sana da ıyı eglenceler...herkese günaydın kızlarrra.s.
hüzüncüm güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmopuyorumnanaktan
karencim geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk atlatırsınnopuyorumnanaktan
kızlar bende birazdan çıkıyorum görümceme davetliyizz akşama anca gelirimm öpüyorum hepinizi:1hug:
gecmıs olsun huzuncum yaa... 20 lık dıste beterdır bılırımm..2 gundur 20lık dısım cok fena hatta ufak capta çene kitlenmesı var ınsallah ılerlemez yoksa dırek dişçilık olurum antıbıyotık kullanmadan gecmıyo neyazıkkı sureklı fırcalıyorum cok faydası oluyo
haklısın canım.ağrılar kötü.benimde 2 gündür var sırt ağrılarım akşam olup uyumak istemiyorum hiç.ve bacaklarım çok ağrıyor.havalardanmı anlamadım.sabahları yataktan zor kalkıorum sırtımda ve kalçamdaki ağrıdan.sizlerinde öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?