2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kilosu 10 mılyona dustu kıkolee :)))

ya huri bende hersene kum dökerimde bu seninki gibi değil ya sendeki başka bişemi acaba ya öncedende bölemi oluyodun geçmiş olsun

ya ben geçen sene kurban bayramında döktüm aşırı sancılıydı ve bayramda 3 gün yattım çok kötüydüm kanama yoktu...
şimdi ise sancı yok hiç bişey yok sadece hafif kanama ilacı aldımmı 2-3 saat içinde kan git gide pembeleşiyor sonra portakal suyu oluyor şu an limonata kıvamında yapıyorum tuvaletimi....yani idrar testimde kum döktüğüm çıktı ilacı kullandım düzeldi 2. kez yine oldu doktora gitmöedim yine ilaca sarıldım düzeldi bu 3 oldu...kendimi takip ediyorum eğer kanama artarsa yada sancılanırsam yada başka bi belirti çıkarsa koşucam doktora ama kum döktüğümü biliyorum yani farklı bi durum değil....benceeee inanın şu an hiç doktora gitmek istemiyorum yaaa sabaha devam ederse sınav çıkışı gidebilirim....kaydirigubbakcemile

selsincim maşallah bebeğine seninle aynı gibiyiz benimde 1 temmuz sezeyan görünüyor.hadi hayırlısı.

huricim geçmiş olsun.kendine dikat et bol su iç ilaçtan daha iyi gelir.taşta olabilir sadece kum olduğuna eminisin.yada idrar yolu enfeksiyonu.

mafoldumbenbuyrunnnnnnnnnturkbayragivereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktan
bunlar cok şekerler bayıldımmm bayıldımmmmopuyorumnanaktanzemuszemus

huzuncum hosgeldın canımm nasılsın? cınar beyımız nasıllar?? ben sana bısı sorcaktım. sende netten alısverıs yapanlardanmısın? eger oleysen guvenılır sıte ısımlerını bana ozelden atabılırmısın?

hoşbulduk sılacım cok sukur cınarda bende ıyıyım canım ben netten alısverı yapmıyorum yaparsam .............var bırtek ordan yapıyorum istanbul içi oluyo gıdıp elden teslım alıyoruz urunu opuyorumnanaktan
demett ınternetten alısverı yapıyo ama ıstersen bıde ona sorabılırsınopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…