2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bende dün doktora gittim.herşey normal çk şükür.oğlum uyuyordu gene.2470 gr ve 47 cm olmuş.şu anda hiçbir sorun gözükmüyor.bende myom vardı.elime göbeğimin üzerinde sürekli bir sertlik var o geliyordu ben hep oğlumun bir tarafı zannediyordum meğerse o myomummuş.çok huylandım.sezeryan olucam.doktor 1 temmuz gibi alırız dedi.tabi daha önce gelmeye kalkmazsa.çünkü normal dğum tarihi 9 temmuz.15 gün sonra gidicem tekrar kontrole.nstye de giricekmişim.aslında ben hep haziran!ın son haftası alınsın istedim.ama doktorum sadece 1 hafta önce yani 39 haftada alıyor.benden havadisler bu kadar

bugün kasıklarım ve belim çok ağrıyor sanki hastalanıcakmışım gibi.yoruldum o yüzdenmi acaba

kızlar ya bu 3 oldu ben yine kanadım yaaaaadelikafadulden öf ilacı sadece 3 gündür içmiyordum geçmişti yani kum dökme meselem yine başladım kum dökmeye ya bu kum yüzüne erken mi doğurucam yaaaaaaaa öf bi sinir geldi yine....wc bi girdim tuvaletimi yaptım baktım kan :1shok: ben daha ne kadar çekicem bu kumu

maşallah canım oğluna allah nazarlardan korusun çok şükür herşey yolunda canım 39 haftaya kadar durmaz bizim bebekler bakalım kısmet:)

canım yaa sen yine bi tahlil felan yaptır bu kadar çok kum nasıl dökülürkii anlamadım hemde kanamalı bende de vardı kum ama kan felan hiç gelmedi çok şükürbenneyaptımki

aramıza hoş geldin canımm sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorum iyi paylaşımlarr:1hug:

[

canım yaa sen yine bi tahlil felan yaptır bu kadar çok kum nasıl dökülürkii anlamadım hemde kanamalı bende de vardı kum ama kan felan hiç gelmedi çok şükürbenneyaptımki

kum olduğuna eminim canım her seferinde aynı mesele artık alıştım başka hiç bir şey yok zaten ağrı sızı kasılma zaten öyle çokta kanamıyor 1 kere oluyor bitiyor şimdi yemek yiycem ilacı alıcam sonra portakal suyu gibi tuvalete çıkıcam yine, artık alıştık aksi bi durum olursa akşama giderim....ama biliyorum kendimi....benimki kanamalı oluyor ama sancısız oluyor demekki bazısıda böyle oluyor hiç sancım yok mesela....ben erken doğumdan korkuyorum bu kum yüzüne...bakalım aksi bi durumda haberiniz olur saol canım....:Saruboceq::CüvCüv:

annecik kan haplarını aç karnına alıyosun canım ama dikkat et süt içme peşine süt kesiyo ve kan hapının faydasını görmüyosungamyoncuiremsu

çok sağol güzelim amin.banada öyle geliyor aslında 38 de alsa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım biz dershaneden geldik şimdide ders çalışıyoruz

hoşgeldin canım inşallah sende biran önce atlatırda istediğini yer içersin canım
maşallah oğluşuna canım
ya huri bende hersene kum dökerimde bu seninki gibi değil ya sendeki başka bişemi acaba ya öncedende bölemi oluyodun geçmiş olsun
demır hapı ıcenler ac karnına mı ıcıyorsunuz
valla bana bi doktor aç dedi biride kahvaltıdan sonra dedi ama ben aç karna alıyom

cevız yıyormusunuz

ah anam çok pahalı nerdeeee olsada yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…