- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
comebaby naptı kıslar bilgisi oaln var mı?
doğum yaptı mı?
oh mis gibi olmuştur o minicik kıyafetler güle güle giysin çağın beramız
kızlar günaydın nasılsınız bakalım...
selsincim göbüşün çok tatlı 41 kere maşallah...
hüzüncüm mutlu haberlerle gel inş
günayyydınnnnnnnnnnhihoyyyt
güzel bir h. sonu değil mi kaydirigubbakcemile5
selsinnnnnnnnnnn kıs seni dün çok merak ettik inşallah iydir herşey , çağın paşa nasıldı dün ???
ben bi koşu geçmişe göz atıp geliyorum
Selam kızlar burayı yeni buldum :) bende temmuz annesi olucam inşallah.. şuan 32+3 üm
az kaldı yani Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın benimde kızım olucak ismini Ece düşünüyorum
herkese sevgiler...
ayrıca bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim 35 gündür arada degerlerim yükseliyo canım sıkılıyo
birde istediğim hiçbirşeyi yiyemiyorum
cok bı bılgım yok ısın acıgı. rahım agzı uzunlugu servısk uzunlugu. kısaldıkca dogumun yaklastıgını ısaret edıyo. 15mm den asagısı bnm haftalarımda bayaca rıskı ısaret edıyomus. bıldıklerım bunlar kıslar..
herkese merhaba kızlar.bugün katılım varmış bayağı.ben bugün giremedim.işten çıkarıldığım içi filan şu işsizlik sigortası ile uğraşıyorum.neyse hallettim çk şükür.sonra oğlumun eşyalarına ütüledi ananesi dolabına yerleştirdik öyle zaman geçti hiç anlamadım.
bende dün doktora gittim.herşey normal çk şükür.oğlum uyuyordu gene.2470 gr ve 47 cm olmuş.şu anda hiçbir sorun gözükmüyor.bende myom vardı.elime göbeğimin üzerinde sürekli bir sertlik var o geliyordu ben hep oğlumun bir tarafı zannediyordum meğerse o myomummuş.çok huylandım.sezeryan olucam.doktor 1 temmuz gibi alırız dedi.tabi daha önce gelmeye kalkmazsa.çünkü normal dğum tarihi 9 temmuz.15 gün sonra gidicem tekrar kontrole.nstye de giricekmişim.aslında ben hep haziran!ın son haftası alınsın istedim.ama doktorum sadece 1 hafta önce yani 39 haftada alıyor.benden havadisler bu kadar
stardustcum maşallah aras bebeğimize.iyi olmanıza çok sevindim canım.
çabucak geçsin 2 hafta.ama insan evde oluncada canı sıkılıyor.birşeyde yapamıyorsun temizlik filan.vakit geçmiyor.televizyonda seyredemiyorum.sıkılıyorum programlardan
zayıftım canım orada 51 kilo idim.düğün fotom o 59 kilo ile hamile kaldım.şu anda tam tamına 75 kiloyum.inşallah tekrar 51-52 kiloya düşebilirm.ben hamile idim bundan önce ikizdi bebekler ondada birdenbire 5-6 kilo almıştım sonra kürtaj oldum yaşamadı bebekler.aldığım kiloları veremeden tekrar hamile kaldım
kızlar ya bu 3 oldu ben yine kanadım yaaaaadelikafadulden öf ilacı sadece 3 gündür içmiyordum geçmişti yani kum dökme meselem yine başladım kum dökmeye ya bu kum yüzüne erken mi doğurucam yaaaaaaaa öf bi sinir geldi yine....wc bi girdim tuvaletimi yaptım baktım kan :1shok: ben daha ne kadar çekicem bu kumu
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım biz dershaneden geldik şimdide ders çalışıyoruz
huzuncum hosgeldın canımm nasılsın? cınar beyımız nasıllar?? ben sana bısı sorcaktım. sende netten alısverıs yapanlardanmısın? eger oleysen guvenılır sıte ısımlerını bana ozelden atabılırmısın?
bugun doktora gıdıcem ınsallah ıyı haberlerle dönerım ordanda taksime çıkıcaz alısverıs yapıcam bırazzemuszemus
sabahleyın felaket bır kramp gırdı sol bacagıma yıktım ortalıgı çığlık cıglıga esım yıne şoklarda tabı panık oldu adam ıyıce ova ova zor gecırdık en az 20 dakıka kıvrandım sonunda gectı
sımdı ayagımın ustune basamıyorum cok acıyo agrıyo magnezyum kullanıyorum sabah aksam, sutu cok fazla ıcıyorum ama yınede oluyo ıste
günaydın herkeze hüzünyılı canım iyi haberlerle dön inşallah banada kramp çok giriyordu geçen ay gittiğimde drum sütü kaç bardak içiyorsun dedi 1 bardak dedim ben zannettimki az içtiğim için kramp giriyor meğer süt çok içildiğinde daha çok kramp girermiş
selam kızlar..guzxel haberlerle donen arkadasların bebeklerine masallah..artık sona dogru geliorus safak sayıyorum ..ama b aksilik olmadan tamamlasam su son 1 ayı da ..1 temmuzu gorsem ins..
su an hala burnum tıklaı yuzum şiş vaziyetteyim..gece acile gttik burun akıntım ve halsizligim ilerledi birden..dr serum verdi ve buhar..simdi iilesmeye calısıorum iste..usutmus olabilirim..
ay biliyorum canım ilsu ve sen merak etmişsin.çok sağolun canlarım.biz gayet iyiyiz.yazmıştım durumumuzu geçmişte
çok sevindim star dust cim ... masallah
genelde ikizleri 34. haftadan sonra alıyorlar zaten srun teşkil etmez akciğer gelişimlerini tamamlamış olurlar .
Merhaba kızlar,
Yine foruma bir süre ara vermiştim. Nihayet iş hayatıma ara verdim. Bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. Çokkkkk mutluyum. Benim yerime terfi alan hıyar dün küçük bir toplantı
yapmak istedi. İşlerin işleyişi hakkında fikirlerimi aldı. Sonra da dedi kiiii " Departman müdürü merak ediyor doğumdan sonra dönecek misin?" Ona göre önlem alacaklarmış. Ben net cevap vermedim.
6 ay sonrasını şimdiden kestiremiyorum dedim. İstiyorsanız siz işten çıkarın dedim. Sonra çok fazla kırgınlığımım olduğunu, emeğimin görmezden gelinip hiçe sayıldığını söyledim. Bu sefer "ben de böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Sen hamile kalınca kariyer yerine çocuğu seçmiş oldun dedi. Ben de boş durmadım tabi. Onun terfisinin önceden planlandığını, 2 senedir terfi vermek için benim hamilelik dönemimin mi seçilmesi gerektiğini, doğum izninde olan birçok müdürün olduğunu söyledim ve ekledim. Sen şansını denedin ve tuttu. Sana kızmıyorum. Senin üstündeki kişinin daha adil olması gerekirdi ama olmadı. Bu yüzden muhatabım sen değilsin. Zamanı gelince muhatabımla konuşacağım dedim.
Departman müdürü olacak şahsiyet bana güle güle v.s. hiçbirşey demedi. Ben de onun yanına gitmedim. Arkadaşlarımla ve sevdiğim yöneticilerle vedalaştım. 2 hafta sonra benim için yemek ayarlamışlar. Yine orada herkesle biraraya geleceğim.
İşte benim de bir günüm böyle geçti. Şimdi işle ilgili hiçbirşey düşünmeden hamileliğim son günlerinin keyfini çıkarmak istiyorum.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır.
ipeğim senin adına hayırlısı olsun canım ne güzel evde bol bol dinlenirsin şimdi
Evet inşallah aksilik olmazsa bol bol dinleneceğim. Uyku depolayacağım sonrası için.
İnşallah hepimiz için yepyeni bir dönem başlıyor çok keyifli. Allah hayırlısı ile kucağımıza versin bebeklerimizi başka birşey istemiyorum.
slm
ay yoruldum belim ağrıdı az mola verdim
bebişin sepeti ve şekerleriyle uğraşıyodum
sepeti bitti şekerler daha duruyo valla hazırda olsa hamile olunca baya yoruluyo insan
hele bide yanında herşeye meraklı bıcır bişi varsa
amin canım inş iyice yaklaşıyor artık heyecanda artıyor
Canım kendini çok yorma. Ne için şeker hazırlıyorsun?
Evet artık kuyruğuna geldik. Belki 3 hafta sonra doğumlar başlayacak.
Hatt Hürrem'in daha bile az kalmış olabilir.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?