2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günayyydınnnnnnnnnnhihoyyyt
güzel bir h. sonu değil mi kaydirigubbakcemile5
selsinnnnnnnnnnn kıs seni dün çok merak ettik inşallah iydir herşey , çağın paşa nasıldı dün ???

ben bi koşu geçmişe göz atıp geliyorum

kızlar günaydın nasılsınız bakalım...
selsincim göbüşün çok tatlı 41 kere maşallah...
hüzüncüm mutlu haberlerle gel inş

comebaby naptı kıslar bilgisi oaln var mı?
doğum yaptı mı?

comebaby iyi canım , ona 2 kutu şu endol fitilden göndermştim , dün eline geçmiş onun için aramıştı , konuştuk dün .. haftaya çarş. kontrolü var , sanırım o gün tamm 33+0 oluyor , belki o gün doğum için gün verirler çünkü dr.u 34e kadar dayanırsın sen demişti hastaneye yattığı 28. haftada , Allaha çok şükür öyle olacak galiba ..
seviks boyu uzamış , ona çok sevindik .. şekeri için de sürekli diyet halinde ve şeker düzeyi de düşük , konuştuğumuz zaman hep selamları oluyor size .. Nilsu ve Bensu hanımlar da büyüyorlarmış kendilerince :asigim:

ay biliyorum canım ilsu ve sen merak etmişsin.çok sağolun canlarım.biz gayet iyiyiz.yazmıştım durumumuzu geçmişte

çok sevindim star dust cim ... masallah
genelde ikizleri 34. haftadan sonra alıyorlar zaten srun teşkil etmez akciğer gelişimlerini tamamlamış olurlar .

Merhaba kızlar,
Yine foruma bir süre ara vermiştim. Nihayet iş hayatıma ara verdim. Bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. Çokkkkk mutluyum. Benim yerime terfi alan hıyar dün küçük bir toplantı
yapmak istedi. İşlerin işleyişi hakkında fikirlerimi aldı. Sonra da dedi kiiii " Departman müdürü merak ediyor doğumdan sonra dönecek misin?" Ona göre önlem alacaklarmış. Ben net cevap vermedim.
6 ay sonrasını şimdiden kestiremiyorum dedim. İstiyorsanız siz işten çıkarın dedim. Sonra çok fazla kırgınlığımım olduğunu, emeğimin görmezden gelinip hiçe sayıldığını söyledim. Bu sefer "ben de böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Sen hamile kalınca kariyer yerine çocuğu seçmiş oldun dedi. Ben de boş durmadım tabi. Onun terfisinin önceden planlandığını, 2 senedir terfi vermek için benim hamilelik dönemimin mi seçilmesi gerektiğini, doğum izninde olan birçok müdürün olduğunu söyledim ve ekledim. Sen şansını denedin ve tuttu. Sana kızmıyorum. Senin üstündeki kişinin daha adil olması gerekirdi ama olmadı. Bu yüzden muhatabım sen değilsin. Zamanı gelince muhatabımla konuşacağım dedim.
Departman müdürü olacak şahsiyet bana güle güle v.s. hiçbirşey demedi. Ben de onun yanına gitmedim. Arkadaşlarımla ve sevdiğim yöneticilerle vedalaştım. 2 hafta sonra benim için yemek ayarlamışlar. Yine orada herkesle biraraya geleceğim.
İşte benim de bir günüm böyle geçti. Şimdi işle ilgili hiçbirşey düşünmeden hamileliğim son günlerinin keyfini çıkarmak istiyorum.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır.

aramıza hoşgeldin canım ..
kızının ismi de pek güzelmişşşşş
çay içyosan çayını çubuk tarçınla tatlandır , yediğin meyvelerede biraz toz tarçın serp , adece günde 1 kaşık keçiboynzu pekmezi yyebiliyorsun , tam tahıllı ekmek ye , sakın kepek ekmeği yeme , vücuttaki demir stoğunu eritoyormuş , günde 6 öğün az ve sık ye .. bunlar comebay arkadaşımızın diyetnden doneler .. 237den 90lara düştü şekeri hemde 1 hafta gibibir sürede , diyetisyen kontrolünde ayrıca ..
sıcaklardan sanırım , bir çoğumuzda var o iştahsızlık benneyaptımki

sılacaım , çok çok gerekmedikçe wc harici kalkmaman gerekiyor senin .. çünkü Allah korusun serviks 1 cm e düştüğünde doğum başlıyor demekmiş .. gerçi nereden bakıldığı önemli , 1,5 cm trasvajinal mi bakıldı , karından mı bakıldı ?

stardustcum maşallah aras bebeğimize.iyi olmanıza çok sevindim canım.

çabucak geçsin 2 hafta.ama insan evde oluncada canı sıkılıyor.birşeyde yapamıyorsun temizlik filan.vakit geçmiyor.televizyonda seyredemiyorum.sıkılıyorum programlardan

saol canım , maşallahı var oğluşumun teyzesi , büyüyor artık beni üzmeden ..
çağın paşam da güle güle giysin ütülü cicilerni :asigim:
doğum tarihiniz de belli olmuş , büyümüş iyice oğluşumun arkadaşı maşallah
çalışan insanın birden eve kapanması fec bi şey ilk zamanlar .. bende de olmuştu ama alışıyorun çok geçmedn .. tv durumu bende halen aynı , barışamadık bi türlü onunla , şimdi k.validem var bazen onunla otrmak adına gidip mecburen yemekteyiz izliyorum -tatlicadiarzu-
resmerde çok tatlı çıkmışınız analı oğullu ve önceki resimlerine göre pek bir fark göremedim ben , sadece biraz daha sivrilmiş öne doğru sanki ..
tekrar 51i hatta daha altını göreceksin emin ol , eltimden biliyorum yerimseniben
kilo dediğin ne ki .. millet 70le-100le hamile kalıyor da hiç göbeğim çıkmadı minicik diyor , o nasıl oluyorsa kaydirigubbakcemile3 sen maşallah yazmışsın ne aldıysan ve ekliyorsun da resmini :lepi:

geçmiş olsun huriş , niye dikkat etmiyorsun canım ilacına yaaa , bir de 3lt nin üzerinde su içmeye özen göster , bak enfeksiyon felan kaparsın sorna , bebeği de etkiliyor bu enf... biraz daha dikkat et

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım biz dershaneden geldik şimdide ders çalışıyoruz

ayyy canımmm , kolay gelsinnnn , zordur bir de bu halde çalışmak ... bir de bu havalarda çalışmak , Allah yardımcın olsun :1hug:

biz deha geçenlerde yaptık bir siteden , müthiş indirimleri de vardı hatta , adresi atayım sana özelden yerimseniben
bugun doktora gıdıcem ınsallah ıyı haberlerle dönerım ordanda taksime çıkıcaz alısverıs yapıcam bırazzemuszemus

inşallah güzel haberler alırsın oğluşundan canım ..
demekki mag. yeterli değil , bence sen dr.una nidilatı sor yerimseniben

aaa şaşırdımmm :1shok: sütün fazlalığı midede şişkinlik/gaz yapar en fazla , onu da laktozsuz içince o sıkıntıdan da kurtulmuş olunuyor ,..bana da dr.um bol süt içersem krampların olmayacağını söylemişti , günde 500 ml süt içiyorum ve hiçççççç olmuyor kramp mramp bende ..

canım yaaa geçmiş olsun ,dikkat ettttt ,üşüttün demek oralarda sen ..

ipeğim senin adına hayırlısı olsun canım ne güzel evde bol bol dinlenirsin şimdi

ay biliyorum canım ilsu ve sen merak etmişsin.çok sağolun canlarım.biz gayet iyiyiz.yazmıştım durumumuzu geçmişte

rica ederim tatlım iyi haberlerinz duyduk ne güzel kaydirigubbakcemile5
çok sevindim star dust cim ... masallah
genelde ikizleri 34. haftadan sonra alıyorlar zaten srun teşkil etmez akciğer gelişimlerini tamamlamış olurlar .

aslında ikizler 32 dedi mi gelmeye bayılırlar :mymeka:
34. hafta ise bizim 38-39da doğum yapmamız gibi oluyır onlar için .. zaten 4 doz ciğer geliştirici de vuruldular , inşallah küvezde de çok kalmayacaklar bu sayede ..
30u görsek süer diye diye dua ettik beraber onun için , şimdi 34de doğum olur inşallah diye seviniyoruz ..
Allah hepimize zamanlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

canimuuuuuuuuuuu hoşgeldinnnnnnn Şeniz
iznin hayırlı olsun , dinlen bol bol fazlasıyla hakedenlerdensin çünkü :1hug:
ay içimin yağları eridi mi denir ne denir senin şu kıl herife söylediklerini okuyunca :dance:
süper kapak olmuş valla kaydirigubbakcemile5
ben bi yemek yiiiicem , gelicem yerimseniben

ipeğim senin adına hayırlısı olsun canım ne güzel evde bol bol dinlenirsin şimdi

Evet inşallah aksilik olmazsa bol bol dinleneceğim. Uyku depolayacağım sonrası için.
İnşallah hepimiz için yepyeni bir dönem başlıyor çok keyifli. Allah hayırlısı ile kucağımıza versin bebeklerimizi başka birşey istemiyorum.

slm
ay yoruldum belim ağrıdı az mola verdim
bebişin sepeti ve şekerleriyle uğraşıyodum
sepeti bitti şekerler daha duruyo valla hazırda olsa hamile olunca baya yoruluyo insan
hele bide yanında herşeye meraklı bıcır bişi varsa

amin canım inş iyice yaklaşıyor artık heyecanda artıyor

star dust süt konusunda drum öyle söyledi tabii ne kadar doğru bilemem bende az süt içtiğim için kramp çok giriyor zannediyordum

Canım kendini çok yorma. Ne için şeker hazırlıyorsun?

amin canım inş iyice yaklaşıyor artık heyecanda artıyor

Evet artık kuyruğuna geldik. Belki 3 hafta sonra doğumlar başlayacak.
Hatt Hürrem'in daha bile az kalmış olabilir.hihoyyyt

Canım kendini çok yorma. Ne için şeker hazırlıyorsun?

Evet artık kuyruğuna geldik. Belki 3 hafta sonra doğumlar başlayacak.
Hatt Hürrem'in daha bile az kalmış olabilir.hihoyyyt

evet canım inş benim kuzucum haziranın 28inden sona gelir :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…