Canım kendini çok yorma. Ne için şeker hazırlıyorsun?
Evet artık kuyruğuna geldik. Belki 3 hafta sonra doğumlar başlayacak.
Hatt Hürrem'in daha bile az kalmış olabilir.hihoyyyt
evet canım inş benim kuzucum haziranın 28inden sona gelir :Saruboceq::Saruboceq:
canım izne çıkmışsın hayırlı olsun.uzun süredir yerine gelecek kişinin sıkıntısını sinirini çekiyodun böle insanlar için strese girme yeter artıkkeyfine bak
tekrar işe başlıcan zamanda sana hak ettiğin değeri verenlerle çalış
şekerler bebişim doğunca ziyarete görmeye gelenler için hazırladım öle mevlüt yapamam ben çünkü gurbetteyim hiç kimsem yok burda kimsede mevlüt yapıcam denilince gelemez
bende bu yüzden hevesimi gelenlere sakladım
ellerine sağlık canım resimlerini bekliyoruziçine şeker değil lavanta koydum ben hepsini hazırlayıp (zaten 50 tane)üstüne bişiler örtücemki tozlanmasın
erken evet ama daha işlerim çok ve yalnızım onlar bari aradan çıksınlar
Ben de acıktım bişeyler yiyeceğim.
sağ kalçam sanki çıban var her akşam eşim ovarak uyutuyor beni...havalardanmı anlamadım.sabahları yataktan zor kalkıorum sırtımda ve kalçamdaki ağrıdan.sizlerinde öylemi
harikasın kalçalar güzel duruyor benim heryerim bi tarafa fırladıbuda benim son göbekli halim
[/URL
[URL=http://img189.imageshack.us/my.php?image=dscn2312.jpg]
boşver kafanı yorma zaten en rahat çekilde ipeklerimizin büyümelerini izleyelimopuyorumnanaktanMerhaba kızlar,
Yine foruma bir süre ara vermiştim. Nihayet iş hayatıma ara verdim. Bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. Çokkkkk mutluyum. Benim yerime terfi alan hıyarkaydirigubbakcemile3 dün küçük bir toplantı
yapmak istedi. İşlerin işleyişi hakkında fikirlerimi aldı. Sonra da dedi kiiii " Departman müdürü merak ediyor doğumdan sonra dönecek misin?" Ona göre önlem alacaklarmış. Ben net cevap vermedim.
6 ay sonrasını şimdiden kestiremiyorum dedim. İstiyorsanız siz işten çıkarın dedim. Sonra çok fazla kırgınlığımım olduğunu, emeğimin görmezden gelinip hiçe sayıldığını söyledim. Bu sefer "ben de böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Sen hamile kalınca kariyer yerine çocuğu seçmiş oldun dedi. Ben de boş durmadım tabi. Onun terfisinin önceden planlandığını, 2 senedir terfi vermek için benim hamilelik dönemimin mi seçilmesi gerektiğini, doğum izninde olan birçok müdürün olduğunu söyledim ve ekledim. Sen şansını denedin ve tuttu. Sana kızmıyorum. Senin üstündeki kişinin daha adil olması gerekirdi ama olmadı. Bu yüzden muhatabım sen değilsin. Zamanı gelince muhatabımla konuşacağım dedim.
Departman müdürü olacak şahsiyet bana güle güle v.s. hiçbirşey demedi. Ben de onun yanına gitmedim. Arkadaşlarımla ve sevdiğim yöneticilerle vedalaştım. 2 hafta sonra benim için yemek ayarlamışlar. Yine orada herkesle biraraya geleceğim.
İşte benim de bir günüm böyle geçti. Şimdi işle ilgili hiçbirşey düşünmeden hamileliğim son günlerinin keyfini çıkarmak istiyorum.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır.
geçmiş olsun huriş , niye dikkat etmiyorsun canım ilacına yaaa , bir de 3lt nin üzerinde su içmeye özen göster , bak enfeksiyon felan kaparsın sorna , bebeği de etkiliyor bu enf... biraz daha dikkat et[/COLOR][/B]
su içmeye çalışıyorum ama 1 aydır çekiyorum bu kumu ilacıda sadece bittiği için 3 gün kesmiştim hemen başladı yine suyuda içiyorum artık pet şişeleridoldurdum her yer pet şişe gördükçe dıkıyorum ttepeme laelaelaelaelae
kızlar ben geldim bugün kızısım babası ve ben sınava girdik aynı okulda girdik sınava öğretmenimiz çok anlayışlıydı hamileyken o kadar sınava girdim bayanlardan daha anlayışlıytmış erkek öğretmenler rahattım okul çok güzeldi sınav rahattı kızım beni hiç üzmedi artık çıkışıma yakın biraz tepindi o kadar bahçede babamızı bekledik kendileri son dakkaya kadar beklerde şakkıdı çıktık çocuk parkına gittik kızlarıyla parka gelen babaları izledik eve geldik eşim uyuyor şu an bende uyku falan yok...5 gibi kuzenimin doğum günü var oraya gidicem ...bugün benden böyle haa bu arada kalça ağrısı ve kum dökme devam onun harici bi sorunumuz yok çok şükürrr:Saruboceq:
kızlar nerdesiniz yahu herkes gezmeyemi gitti
evet canım sanırım herkesler gezmelerdee.. benım gıbı yatak kusları evde bıde sen heraldee...mafoldumben
nasılsın cnm?
pek iyi değilim cnm halsizim aşırı yatıyorum niye böyle oldum bilmiyorum
herkese selam bız geldıkkk cok yoruldum taksımden geldık sımdı aman allahım o nasıl bır kalabalık aklınız sasar bıde maç varmıs tıklım tıklım trafık desen cabası delı oldum....
doktor kontrolumuz guzel gectı cok sukur
nts ye gırdım yıne bıde ne olsun sancım cıktı:1shok:
acıklık varmı dıye baktı hemsıre cok sukur yoktu hıccc acıtmadı cok cok tesekkur ettım kendısıne
20 gun sonra tekrar randevumuz var artık böle işte bu kadar:1hug:
canım geçmiş olsun havalardandır dikkat et kendine
herkese selam bız geldıkkk cok yoruldum taksımden geldık sımdı aman allahım o nasıl bır kalabalık aklınız sasar bıde maç varmıs tıklım tıklım trafık desen cabası delı oldum....
doktor kontrolumuz guzel gectı cok sukur
nts ye gırdım yıne bıde ne olsun sancım cıktı:1shok:
acıklık varmı dıye baktı hemsıre cok sukur yoktu hıccc acıtmadı cok cok tesekkur ettım kendısıne
20 gun sonra tekrar randevumuz var artık böle işte bu kadar:1hug:
bu arada delı gıbı alısverıs yaptım kendıme felaket ındırım vardı artık cınar beyın eksıklerı bıttı sıra bende:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?