2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Canım kendini çok yorma. Ne için şeker hazırlıyorsun?

Evet artık kuyruğuna geldik. Belki 3 hafta sonra doğumlar başlayacak.
Hatt Hürrem'in daha bile az kalmış olabilir.hihoyyyt

canım izne çıkmışsın hayırlı olsun.uzun süredir yerine gelecek kişinin sıkıntısını sinirini çekiyodun böle insanlar için strese girme yeter artıkkeyfine bak
tekrar işe başlıcan zamanda sana hak ettiğin değeri verenlerle çalış
şekerler bebişim doğunca ziyarete görmeye gelenler için hazırladım öle mevlüt yapamam ben çünkü gurbetteyim hiç kimsem yok burda kimsede mevlüt yapıcam denilince gelemez
bende bu yüzden hevesimi gelenlere sakladım

evet canım inş benim kuzucum haziranın 28inden sona gelir :Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah. Ben38'de bekliyorum ama 40'da gelirse de sevinirim. Sonuçta biraz daha etlenir butlanır.

Sağol canım. Artık keyfim yerinde.
Şekerler için daha erken değil mi? Ben 10-15 gün sonra sipariş vereceğim. Yoksa ben mi ağırdan alıyorum?

içine şeker değil lavanta koydum ben hepsini hazırlayıp (zaten 50 tane)üstüne bişiler örtücemki tozlanmasın
erken evet ama daha işlerim çok ve yalnızım onlar bari aradan çıksınlar

malesef sadece albüme koyabilirim ötekini beceremedim
hem onuda yapmam için önce bozduğum makinenin tamir olması lazım

havalardanmı anlamadım.sabahları yataktan zor kalkıorum sırtımda ve kalçamdaki ağrıdan.sizlerinde öylemi
sağ kalçam sanki çıban var her akşam eşim ovarak uyutuyor beni...

harikasın kalçalar güzel duruyor benim heryerim bi tarafa fırladı
boşver kafanı yorma zaten en rahat çekilde ipeklerimizin büyümelerini izleyelimopuyorumnanaktan

stardustcımm saol cnm adresler ıcınn.. bu arada bana ultrasondan bakıldı son olcumdee. transvajınal mı daha saglıklı ollcum yapıyo acaba?? paylasımın ıcın sagol cnm. moral buluyorum yazdıklarınlaa...

herkese selam bız geldıkkk cok yoruldum taksımden geldık sımdı aman allahım o nasıl bır kalabalık aklınız sasar bıde maç varmıs tıklım tıklım trafık desen cabası delı oldum....
doktor kontrolumuz guzel gectı cok sukur
nts ye gırdım yıne bıde ne olsun sancım cıktı:1shok:
acıklık varmı dıye baktı hemsıre cok sukur yoktu hıccc acıtmadı cok cok tesekkur ettım kendısıne
20 gun sonra tekrar randevumuz var artık böle işte bu kadar:1hug:

ya hüzün kafanı ne yöne çevirsen seni deli edicek bişi illaki sana denk geliyo valla kaydirigubbakcemile3
güzel haberlerle gelmişsin inşallah o sancılar ilerlemez
ama bebişinden bahsetmemişsin kilosu boyu posu neymiş yerindemiymiş :uhm:
yinede 41 kere maşallah diyelim

maşallah cnm sancında yorgunluktan olabilir belki yorma kendini bu aralar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…